InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Betonáž u Zvonu uzavře Kněžskou v Budějovicích, v ulici A. Trägera se posunou zastávky MHD

Ilustrační foto.

Ilustrační foto.

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Kněžskou ulici uzavře betonáž u Zvonu, rekonstrukce plynovodu v A. Trägera zase posune zastávky MHD. Úplná uzavírka Kněžské je naplánována na čtvrtek 19. října, částečná uzavírka ulice A. Trägera a Kněžskodvorské začne v pátek 20. října.

„Ve čtvrtek 19. října bude po celý den úplně uzavřená Kněžská ulice v úseku Kanovnická – Karla IV. Důvodem jsou stavební práce, konkrétně betonáž v objektu Kněžská 89/9 – Grand Hotel Zvon," informovala mluvčí Českých Budějovic Jitka Brůha Welzlová.

Od pátku 20. října od 4 hodin ráno do 30. listopadu pak potrvá kvůli rekonstrukci STL plynovodu částečná uzavírka ulice A. Trägera a Kněžskodvorské. „Podle sdělení dopravního podniku budou posunuty zastávky MHD číslo 6 a 18. Řidiči budou úsekem projíždět po sousedním jízdním pruhu," dodala Jitka Brůha Welzlová.

Zastávka Motor Jikov, směr Kněžské Dvory, se přemístí o zhruba 60 metrů, do ulice Hany Kvapilové. Zastávku Kněžské Dvory - škola (směr Kněžské Dvory) najdou cestující o zhruba 190 metrů dál ve směru jízdy a zastávka Kněžské Dvory - škola (směr Suchomelská) bude přemístěna naopak o 80 metrů zpět, proti směru jízdy.

Linky 6 a 18 budou ve směru do Kněžských Dvorů vedeny po objízdné trase ulicemi Hany Kvapilové a Tyršův sad. Předpokládaná doba trvání opatření je do 6. prosince.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace