Matěj Hádek byl obětí drsného přepadení. Drželi mi pistoli u hlavy, říká herec

Matěj Hádek na tiskové konferenci Na vlnách Jadranu

Matěj Hádek většinou působí jako naprostý pohodář s úsměvem na tváři. Málokdo ale ví, že sympatický herec má za sebou poněkud děsivou zkušenost z mládí. Nejenom o tom se rozpovídal v exkluzivním rozhovoru pro Prima Ženy.

Matěj Hádek (47) se stal před necelým rokem pyšným tatínkem. Chlapeček dostal ušlechtilé jméno Alfons a od té doby svým rodičům dělá jen samou radost. A jak už to tak bývá, život známého herce se s příchodem prvorozeného potomka otočil o sto osmdesát stupňů.

„Samozřejmě, že se mění ten žebříček hodnot, to řekne každý. Nejdřív jsem tomu moc nevěřil a teprve, když jsem to zažil, tak je to zcela přirozená věc. Příroda. Že prostě už to nejsem já, jenom já. A ještě mám kolem sebe ty nejbližší, o které je potřeba se starat,“ popsal Hádek pro Prima Ženy to, jakým způsobem mu role otce v mnohém změnila život. A co by svého syna chtěl do budoucna naučit? „Lásku. Jinak bych se mu do toho nerad pletl,“ dodal se smíchem Matěj.

Mohlo by vás zajímat: Matěj Hádek popsal život s neustálým pískáním v uchu. Léčit ho nebude

Pracovní povinnosti si nicméně žádaly hercův odjezd do Chorvatska. Právě tam totiž natáčel volné pokračovaní detektivní série Pod hladinou s názvem Na vlnách Jadranu, kterou mohou už teď diváci sledovat online na platformě prima+. Stesk po rodině ale Hádek neřešil, jelikož měl svou ženu i syna po celou dobu natáčení u sebe. „Zaplať pánbůh tam se mnou byli celou dobu, tak jsem mohl vidět, jak se chlapeček mění den po dni,“ uvedl dojatý tatínek.

S kolegou ho přepadli ozbrojení cizinci

Matěj Hádek v seriálu ztvárnil člena pobřežní policie, která řeší nejrůznější zločiny. Tentokrát se jakožto zkušený potápěč přesune do zahraničí, kde má s případy pomáhat svým chorvatským kolegům. Seriál je v tomto případě inspirovaný skutečnými kriminálními případy a nás zajímalo, zda měl někdy sám Matěj Hádek problémy se zákonem. „Ne,“ dodal po chvilce mlčení s ohromujícím smíchem herec, jehož reakce mluví za vše. Hádek se zřejmě v tomto případě rozhodl, že si svou rebelskou historku nechá raději pro sebe.

Čtěte také: Matěj Hádek o vztahu s bratrem Kryštofem: Do 12 let jsme se bili, teď se milujeme

Nicméně se během svého života stal obětí násilného přepadení. „Kdysi dávno, to mi bylo asi dvacet, to byly divoký devadesátky, tak nás s kolegou Petrem Jeništou přepadli na tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou,“ začal vyprávět nepříjemnou zkušenost Hádek. „Přepadla nás partička cizinců a já jsem dostal pistoli takhle,“ pokračoval herec s popisem sledu událostí a ukázal si přitom pod bradu. „Otázka je, jestli to byla atrapa, nebo ne… A tak nás tam trošku zbili,“ dodal Hádek.

Ačkoliv teď nebezpečnou historku vyprávěl s klidem a úsměvem na tváři, během toho mu do smíchu pochopitelně nebylo. „Nebylo to příjemné, ale už je to dávno. Bylo to tak rychlý a oni nás tam pak jenom dokopali,“ uzavřel představitel seriálového policisty Jana Zacha. Podařilo se tehdy násilníky dopadnout? To a mnohem více se dozvíte ve videu v horní části článku.

Sdílejte článek
Štítky zločin krimi přepadení celebrity seriály Matěj Hádek prima+ Na vlnách Jadranu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.