Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy jsme ho viděli před pěti lety, když s maminkou Sabinou Remundovou (51) a mladší sestrou Adinou vyrazili na divadelní premiéru ve Studiu DVA, kde jeho otec Adam Pitra vytvořil scénografii k představení Misery. Teď jsme syna oblíbené herečky nemohli skoro poznat.

Sabina vyrazila s Vincentem, který ji už skoro o hlavu přerostl, na křest knihy spisovatele Patrika Hartla Gazely. Všichni koukali, s jak pohledným mládencem přišla. Zda zdědil umělecké herecké geny - jeho babičkou je legendární Iva Janžurová (82) - je zatím ve hvězdách. “ Myslím si, že starší Vincent bude dělat úplně něco jiného, nicméně má krásný smysl pro humor, takže ať bude dělat cokoli a kdekoli, tak to jeho život okoření," řekla Super.cz před časem Sabina. Její dcera Adina studuje fotografii, takže tam je jasno.

Remundová nebyla jediná, kdo na křest přivedl své potomky. S herečkou Janou Krausovou přišel její syn David Kraus. Dceru Marianu vzala do společnosti herečka Kristýna Badinková. Dcera Ája a syn Hynek přišli spolu s jeho manželkou Martinou podpořit i hlavního aktéra Patrika Hartla.

Reklama

Další články

Načítám