Lidový dům nabídne pestrou škálu zábavy

regiony

Koncerty, plesy, dětská nebo divadelní představení. Taková je nabídka starorolského Lidového domu na nadcházející sezonu. Podle vyjádření provozovatele objektu Vladimíra Suchana zájem o pronájmy a pořádání akcí ve společenském sále roste.

Lidový dům nabídne pestrou škálu zábavy
Lidový dům
19. října 2023 - 12:00

„Máme připraveno čtyřicet devět akcí a nabídka je velmi pestrá. Na programu se podílíme s dalšími pořadateli a jsem moc rád, že nám v Lidovém domě vznikají nové tradice, například některé plesy, které se již několik let opakují,“ uvedl Vladimír Suchan.

Spokojenost s provozem městského zařízení vyjádřila i primátorka Karlových Varů Andrea Pfeffer Ferklová (ANO), která vnímá programovou náplň Lidového domu jako nedílnou součást kulturní nabídky lázeňského města.

„Při pohledu na nabitý program Lidového domu je jasné, že v Karlových Varech není nuda. Když k těmto akcím přidám koncerty našeho symfonického orchestru, program divadla, ale také nabídku dalších kulturních institucí nebo extraligových sportů, věřím, že si každý zábavu najde. Navíc se v Lidovém domě koná i řada pořadů pro děti, což mi rovněž připadá důležité,“ doplňuje primátorka města.



Programová nabídka a možnosti pronájmu slavnostního sálu i dalších prostor jdou dostupné na webu Lidového domu.

Karlovarskénovinky.cz informovala  Helena Kyselá, tisková mluvčí, Magistrát města Karlovy Vary.

(jv,karlovarskenovinky.cz,foto:arch.ld)


Anketa

Kdo podle vašeho názoru rozděluje společnost a šíři nenávist?