AC Milán je v brankářské krizi, proti Juventusu bude chytat až třetí gólman

19.10.2023, 19:06
Aktuality
Antonio Mirante (© AFP)

AC Milán bude muset do nedělního šlágru italské ligy proti Juventusu nasadit až brankářskou trojku, čtyřicetiletého Antonia Miranteho. Jednička Mike Maignan je totiž v disciplinárním trestu a klub dnes oznámil, že si jeho první náhradník Marco Sportiello poranil lýtko.

Maignan pyká za vyloučení v posledním utkání před reprezentační pauzou v Janově, které musel dochytat útočník Olivier Giroud a při výhře 1:0 se stal hrdinou. I díky tomu vede Milán tabulku Serie A o dva body před Interem a o další dva před třetím Juventusem.

Turínskému rivalovi tak bude v brance čelit veterán Mirante, jenž za dva roky v klubu nastoupil jako náhradník pouze na několik závěrečných minut v posledním kole minulé ligové sezony proti Veroně. Naposledy chytal od začátku utkání v květnu roku 2021 během působení v AS Řím.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
maras93

Aby se nevrátil Oli

Reagovat
kattos

Bomba to jsem v týhle souvislosti neslyšel už tak 1000x

Reagovat
maras93

Je mi to jasný

Reagovat
GEGE

Další svalové zranění brankáře...Sportiello out na dva měsíce...

Reagovat
maras93

Tak to je shit.

Reagovat
milanista9

Maignan se znovu zraní a my stále nemáme dvojku. Ani ta dvojka co se teď zranila není dvojka ale spíš trojka. Velká bída. Opravdu potřebujeme ještě jednoho brankáře.

Reagovat
Kornovec

De Gea, kdyby sel s platem poradne dolu? asi nerealne

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi ale určitě. Ten je na prachy. Málo si vydělal za těch x let v United

Reagovat
Salfovic

Kdyby byl na prachy, tak je už dávno někde na poušti.

Reagovat
fabec1222

Tak on je na prachy, ale zároveň je vyhořelej. Podle mě už chytat vůbec nebude.

Reagovat
Salfovic

Taky na mě tak působí.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
cr7sux

chce byt jasný jednička

Reagovat
GEGE

Sportiello je úplně v pohodě dvojka...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Kucka

Přesně, akorát smůla, že se zranil v době, kdy má Maignan trest.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Seydou Doumbia

přitom by bohatě stačil nějaký stabilní spolehlivý brankář ze sračka týmu někde u vás v lize nebo ligue 1 či jiné top ligy...proč tedy žádnou pořádnou dvojku nemůžete sehnat?

Reagovat
Rybinho85

Právě potřebujeme Italy, protože v A týmu jich moc nemáme. A jsou problémy s HG statusem. Ty sleduješ LIgue 1, byl Maignan taky takhle každou sezónu zraněný? Brankář skvělý, ale každou chvíli má něco.

Reagovat
Diavolo86

Maignan není zraněný...vykartovaný

Reagovat
Rybinho85

Teď ano, ale loni zraněn, předloni taky myslím.

Reagovat
Seydou Doumbia

Měl tam jedno zranění ramene co ho vyřadilo asi na 4-5 měsíců, jinak nic. Ted mu ty zranění celkem přibývají a chce větší plat než mu nabízite podle toho co jsem četl. Tak jsem zvědav zda zůstane nebo uteče jako Dollar. Brankář skvělý.

Reagovat
Diavolo86

No kdybych si měl vybrat jestli v létě prodat Mikeho, Rafaela nebo Thea....tak jednoznačně Maignana. Jak píšeš, chce velký plat. Třeba až se postaví stadion tak pak už by problém s platy být nemusel a i doufám, že to tak bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Golmana nahradí, Galliani by mnohem raději prodal Di Gregoria do AC než třeba do AS, Lafont bude za pár šupů super kauf.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Lafonta tady hypuju už dva roky nejméně. On je dobrý brankář, sice v Ligue 1 horší než Maignan, ale podle mě potřebuje jen lepší klub. Každopádně začátek sezony mu nevyšel a vyrobil už pár hrubek, ale pořád v něm vidím velký potenciál a nestal by dardu když hraje na vesnici.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju ho od angažmá ve Viole.

Není to úplně ten moderní golman - hráč co všichni chtějí dnes, ale na lajně je kočka.

Navíc lídr a divím se, že furt v Nantes setrvává Byl by za pár šupů loni, dívám se, že nedávno prodloužil, tak to si Nantes pohlídá, protože za něj taky něco dali a tím pádem se dostává cenově na úroveň těch italských branářů ze středu a spodku tabulky, Di Gregorio, Falcone, trochu dražší je Carnesecchi, bo Atalanta..

Reagovat
Seydou Doumbia

Lafont je na čáře špička to máš pravdu, reflexy výborný a pokud by ho tým uměl správně využít tak jeho nedostatky lze skrýt. On má co tak sleduji dost problém i s výběhy, respektive když se soupeř dostane nějakým míčem za obranu tak nezvládá výběhy a jsou z toho penalty, to ho trochu sráží dolů. Maignan v Lille působil daleko komplexněji, ale jako sám o sobě Lafont je dobrý brankář, který by určitě ted našel uplatnění na lepší adrese než v Nantes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
covey

Maignan je vykartovanej, ne zraněnej. A Sportiello je za mě fajn dvojka. Nevim kde berete to, že je tak slabej? Tatar byl peklo, sem za Sportiella rád.

Reagovat
Largo

Reagovat
milanista9

Ano vykartovaný, vím. Jistě, to se stane mimořádně ale zdá se mi, že za dobu u AC byl minimálně třikrát na nemocenský. Sportiello fajn dvojka? Jako Tatar byl peklo. To už nechci zažít ale ani teď jsem necítil jistotu v bráně. Sportiella mě moc nepřesvědčil.

Vzhledem k tomu, že maignan třetinu sezóny chybí tak buď se najde nová jednička nebo se tam brankáři na zápasech budou neustále střídat ale chce to kvalitní dvojku.

Reagovat
Seydou Doumbia

rumunská tatarka co nedělala jedničku ani v lyonu nevím jak se mohl dostat do ac jako dvojka teda asi dobrý agent jako v přípradě hráčů jako bernat či kehrer nebo choupo nothing

Reagovat
Kaka14

Tak to som zvedavý na Miranteho, keď nedostal ani raz sancu, keď bol u nás slabučký rumun pri dlhej absencii Mika

Reagovat
10

v brankářské krizi by AC bylo, kdyby tam ještě chytal Tatarusanu

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Kucka

Tatar šel taky k Saúdům, koukám

Reagovat
Raffaello

Nechápu, že někdo vytahuje brankářskou krizi. V Římě je horší jednička než má AC trojku. Miranteho bych hned rád viděl v Římě jako jedničku i v jeho letech. Je pravda, že jsem trošku "nekritický", protože ho mám hrozně rád, ale za mě Mirante v AC nezklame.

Když se člověk podívá, s čím vyrukuje Juve, tak za mě AC vyhraje, při nejhorším remíza. A pokud něco setne Milán, tak to bude problém v zakončení. Střed Juve je průchoďák, přes Kostiče je to levou zadní, jen teda smůla, že Danilo se Sandrem nebudou, protože to by pak byla pohádka 3:0 nazdar.

Reagovat
Csaplárova past

Stejně Juve nevyhraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele