InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Folk koncert kapel Spolektiv a Jistem

    sobota 11.5 19:00 - Na Ostrově, ul. Na Dubovci, Strakonice

  • Koncert kapely Parkán

    sobota 11.5 20:00 - Podskalí – Hospůdka Ostrov, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Junioři Motoru podlehli Litvínovu. Dál drží třetí příčku

 Autor: Lukáš Jakubec.

    Autor: Lukáš Jakubec.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Po čtyřech zápasech vyšli poprvé naprázdno. Junioři HC Motor České Budějovice vybojovali z posledních čtyř utkání deset bodů ze dvanácti možných za jednu porážku v prodloužení za bod a tři vítězství. Dneska ale junioři českobudějovického Motoru nestačili na domácím ledě na Litvínov. Severočeši dokázali otočit průběh utkání, za domácí celek se střelecky dokázal prosadit pouze Matyáš Humeník. Utkání patřilo brankářům na obou stranách, proto bylo velmi střídmé na góly – 1:2.

Po 17 kolech mají Jihočeši na svém kontě 29 bodů a jsou na třetím místě extraligové tabulky, skupiny Západ. Z obou skupin půjde do části vítězů první čtveřice, na pátou Spartu mají aktuálně Jihočeši náskok čtyř bodů. Ve hře je ale ještě spousta bodů. Další utkání čeká Motor v sobotu 21. října na ledě Karlových Varů. Osmička týmů hraje první fázi sezony čtyřkolově, tedy 28 utkání.

HC Motor ČB – HC Verva Litvínov 1:2

(0:0, 1:1, 0:1). Branky a nahrávky: 29. Humeník (Kříž, Buzek) – 38. Peroutka (Bednařík, Dej), 46. Kubíček (Bednařík, Peroutka). Rozhodčí: Šperl, Kosnar – Rubáš, Šimánek.

České Budějovice: Mařík – Placek, Vachun, Březina, Buzek, Tůma, Bystřický – Kotous, Aulický, Kusak, Moyseyev, Šimon, Pospíchal, Humeník, Pitel, Petrásek, Hoch, Kříž.

Litvínov: Stránský – Kladivo, Kubíček, Prokeš, Werner, Hora, Vyhlídal – Ducháček, Postl, Tůma, Dohnal, Peroutka, Horský, Vopat, Dej, Maštalířský, Scafari, Bednařík, Vishneuski.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace