Sleduj nás

Muž si nechal změnit pohlaví a teď se jde bít do klece. Prvním soupeřem žena. Bude to drsný a rychlý! slibuje

Muž si nechal změnit pohlaví a teď se jde bít do klece. Prvním soupeřem žena. Bude to drsný a rychlý! slibujeFoto: RedFace

Dříve bychom to označili za klasický souboj muže proti ženě, dnes ovšem Naomi už také kope za dámské pohlaví, a tak se na svůj nadcházející zápas velice těší.

Co si budeme, bizár vládne světu a organizace Clash of the Stars již není jedinou, která jej v Česku lidem doručuje. Hrdě po boku jí jde RedFace, která sice donáší také profesionální zápasy, ale těmi bizarními doslova bere dech.

Do druhé zmíněné kategorie se řadí například i nově domluvená bitva, která minimálně na českém území ještě neměla obdoby. Do MMA oktagonu totiž vstoupí člověk, který se biologicky narodil jako muž. S tímto pohlavím se ale ještě poměrně nedávno neztotožňoval, a tak se odhodlal ke kroku, po němž pánský element vymizel a vznikla Naomi Lauren. A ta se nyní jde bít do klece.


„Já jsem Naomi Lauren. Jsem profesionální tanečnice a ve volném čase i kadeřnice. A do RedFace přicházím, protože chci ukázat světu, že i transgender holka může být profesionální zápasnice,“ představila se Naomi v promo videu organizace bojovým fanouškům, před nimiž se chce ukázat ve své nejlepší formě.

A my dnes už rovnou víme, kdo bude její soupeřkou. Výzvu od této transgender zápasnice přijala mladá MMA bojovnice Karolína Hrbková. Právě její zkušenosti by mohly eliminovat ten rozdíl, jež se mezi oběma stranami nachází a na nějž nepochybně bude většina lidí upozorňovat.


„Mám strašný nervy a jdu si pro tebe, Karolíno!“ vzkazovala Naomi své protivnici, na které si hodlá léčit nějaký svůj komplex. „Těšte se! Protože to bude drsný a rychlý!“ lákala fanoušky na bitvu, která se uskuteční 9. prosince v pražské UNYP Areně, do které nastoupí plná elánu a připravená trhat.

Pomineme-li tento souboj, který nepochybně budí velké vášně, pak hlavní atrakcí třetího turnaje RedFace má být světový fenomén Sajad Gharibi alias Íránský Hulk, jehož soupeř se stále domlouvá. V řešení je však několik velkých jmen a už brzy dojde k nějakému rozuzlení. 


Další články