Hlavní obsah

Lehká děva s kladným vztahem k alkoholu, co nesnáší Izrael, řekl ruský znalec Blízkého východu o Zacharovové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mediální prokremelský propagandista Vladimir Solovjov se omluvil ruskému ministerstvu zahraničí, jmenovitě mluvčí ruské diplomacie Mariji Zacharovové a náměstkovi ministra Michailu Bogdanovovi, které urazil jeden z jeho moderátorů.

Foto: Profimedia.cz

Marija Zacharovová na snímku z dubna 2022

Článek

Ruský odborník na Orient a šéf Institutu Blízkého východu, profesor Jevgenij Satanovskij během online rozhovoru s ruským novinářem z Izraele Alexandrem Valdmanem prohlásil, že Zacharovová „v principu židy moc v lásce nemá a Izrael nemůže vystát, čímž se ani příliš netají“.

Jeho výrok zaznamenaný na videu poté koloval na ruském internetu, celý rozhovor ze 17. října lze zhlédnout zde.

Tím ovšem Satanovskij neskončil: Zacharovovou rovněž označil za lehkou děvu s velmi kladným vztahem k alkoholu.

Foto: Repro Youtube

Repro Youtube

Nit nenechal suchou ani na Michailu Bogdanovovi, náměstkovi ministra Sergeje Lavrova a zvláštním zmocněnci ruského prezidenta pro Blízký východ a africké státy, který podle něj „už coby velvyslanec v Káhiře nezřízeně chlastal“.

„On (Bogdanov) nic špatného ve vztahu k Izraeli nechce, ale je mu už 71 let. Musí myslet na budoucnost, Izrael (mu) přece neplatí, zlaté padáky nerozdává. Peníze kolují islámským světem,“ prohlásil před kamerou Satanovskij, který u Solovjova moderoval vlastní pořad Armageddonyč.

Solovjov poté natočil vlastní video, kde (oděn do maskovací vojenské uniformy a v neprůstřelné vestě) prohlásil, že se chce omluvit Ministerstvu zahraničních věcí Ruské federace, velvyslanci Michailu Bogdanovovi a mluvčí Mariji Zacharovové „za neopodstatněné a svou formou naprosto nepřijatelné výroky spolupracovníka našeho kanálu Jevgenije Satanovského“, a přislíbil, že jej ze Solovjov Live vyhodí.

Profesor Jevgenij Satanovskij je považován za jednoho z předních ruských odborníků na ekonomiku a politiku Izraele.

Foto: https://t.me/SolovievLive/216388

Repro https://t.me/SolovievLive/216388

Všichni se Rusku smějí! Propagandista Solovjov se vztekal kvůli kurzu rublu

Ekonomika

Reklama

Výběr článků

Načítám