Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. října 2023 11:01
Čas čtení 0:30
Vincenc Novák

Herečka Emily Blunt o pracovnici restaurace řekla, že je „obrovská“. Po letech se omluvila

Herečka Emily Blunt o pracovnici restaurace řekla, že je „obrovská“. Po letech se omluvila
Zdroj: Pascal Le Segretain/WireImage
FILMY A SERIÁLY FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Hvězda filmu Oppenheimer Emily Blunt se omluvila za své výroky, které pronesla v roce 2012 v pořadu The Jonathan Ross Show. V rozhovoru hovořila o servírce z restaurace Chilli's v Louisianě, o které prohlásila, že je „obrovská“.

Komentář byl součástí vyprávění o tom, jak ji uvedená servírka mezi svými hosty poznala. „Dívka, která mě obsluhovala, byla obrovská. Myslím, že v Chilli's dostávala jídlo zdarma,“ uvedla herečka. Sestříhaný klip z tehdejšího rozhovoru se nyní objevil na TikToku. Mnozí komentátoři britskou herečku obvinili z fatfobie. 

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Tyhle horory nenechají tvůj žaludek v klidu Co si pustit o víkendu: Tyhle horory nenechají tvůj žaludek v klidu 20. října 2023 15:00

Blunt se ke svým slovům vyjádřila pro časopis People. V rozhovoru se nechala slyšet, že jí při sledování videa spadla čelist na zem. „Byla jsem zděšená, že jsem řekla něco tak necitlivého, zraňujícího a nesouvisejícího s příběhem, který jsem se snažila vyprávět v talkshow,“ řekla herečka.

Podle svých slov se vždy považovala za člověka, kterého by ani ve snu nenapadlo říct něco podobného. „Cokoli mě v tu chvíli přimělo říct něco takového, je pro mě nepoznatelné, stejně jako všechno, co zastávám,“ uvedla.

Domů
Sdílet
Diskuse