Olomouc zastavila Litvínov! Vítkovice v krizi, Motor skolil lídra

Jakub Navrátil | Foto: Jakub Šustr, hc-olomouc.cz

Vedoucí Pardubice i druhý Litvínov v nedělním 13. kole Tipsport extraligy zaváhaly: Dynamo nestačilo na České Budějovice, rekordní sérii Vervy pak ukončila Olomouc. A co další výsledky z nejvyšší soutěže?

Mladá Boleslav spadla na poslední místo

Sparta využila zaváhání doposud suverénních Pardubic s Litvínovem a ze třetí příčky na ně lehce stáhla manko. Navíc dala částečně zapomenout na prozatím nepřesvědčivé domácí výkony – s Mladou Boleslaví bere všechny body a odsunula ji na poslední příčku v tabulce. Za hosty překonala Josefa Kořenáře, jenž startoval teprve ve druhém utkání v sezoně, pouze čerstvá švédská posila Joachim Rohdin.

Pavel Gross (trenér Sparty Praha): „Víme, že to nebyl super zápas. Byli jsme trochu nervózní, což bylo vidět. Věděli jsme, že se Boleslav nakopla vítězstvím v Olomouci a s nejlepší přesilovkou v lize mají parádní přesilovkové využití. Co bylo pro nás důležité, že jsme dali z přesilovky gól i my. Velmi důležitý byl gól na 3:1 ve třetí třetině. Utkání bylo chvílemi velmi vyrovnané. Jsme rádi, že jsme vyhráli."

Jiří Kalous (trenér Mladé Boleslavi): „Přijeli jsme sem s přáním pokusit se urvat tu nějaký bod, což se bohužel nepodařilo. Hodně sil nás stálo časté vylučování. Sparta své šance proměnila, my prohráli. Herně nepropadáme, ale propadáme výsledkově. Je to frustrující pro kluky, pro tým. Nemyslím si, že by nás soupeř přehrával, nebo že bychom na něj neměli. Soupeř využívá chyby, které mu nabídneme a potrestá je. Naopak my jsme mnoho gólů při hře pět na pět nedali, pomáháme si přesilovkami. Pro mě je podstatné, že kluci makají a bojují a je pro mě podstatné, že při herním srovnání se soupeřem nepropadáme. Výsledkově bohužel ano. Zápasy potřebujeme dotáhnout do bodových konců."

HC SPARTA PRAHA – BK MLADÁ BOLESLAV 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 10. Kestner (Horák, Řepík), 31. Buchtele (Forman), 46. Moravčík (Konečný), 60. Kousal (Řepík, Horák) – 25. Rohdin (Aaltonen).
Rozhodčí: Květoň, Ondráček – Frodl, Hynek.
Vyloučení: 2:6.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 32:18.
Diváci: 8 057.
Nejlepší hráči: Pavel Kousal – Filip Novotný.
HC Sparta Praha: Kořenář – Kempný, Moravčík, Mozík, Krejčík, Němeček, Irving, Mikliš – P. Kousal, Horák, Řepík – Chlapík, Lajunen, Kestner – Buchtele, O. Najman, Forman – Konečný, D. Vitouch, Hauser. Trenéři: Gross a Hořava.
BK Mladá Boleslav: Novotný – Pyrochta, Pláněk, Jánošík, Osburn, Bernad, Čech, Štibingr – Aaltonen, Järvinen, Rohdin – Skalický, Suchý, Lantoši – Malát, O. Roman, Gardoň – Dvořáček, Závora, Stránský. Trenéři: Kalous, Haken a Pletka.

Šlágr rozhodly nájezdy

Tabulka Tipsport extraligy je po nedělním kole snad ještě vyrovnanější, než jak tomu bylo doposud. Ve šlágru kola se o body podělily Brno s Třincem a tak... Aktuálně čtvrté Oceláře, kterým na ledě Komety přišel vhod návrat uzdraveného kanonýra Marka Daňa (zapsal jednu asistenci a vítězný nájezd) dělí od devátého Liberce jen tři body, na dostřel je ale třeba i jedenáctá Olomouc. 

Jaroslav Modrý (trenér Brna): „Vynikající domácí kulisa, fanoušci byli fantastičtí. Praly se dva výborné týmy, byl to jako utkání play off. Rozhodlo pár malých detailů, musíme se pořád posouvat. Při druhé obdržené brance jsme měli naložit lépe s pukem ve středním pásmu. Jsme lepší hokejisté, než jsme ukázali v tom střídání. Hokej je o malých detailech, my se dál posunujeme a učíme se o sobě. Snažíme se dostat do správných pater tabulky, abychom byli připraveni na rozhodující část sezony."

Vladimír Országh (asistent trenéra Třince): „Viděli jsme dobré a bojovné utkání. Obě mužstva měla od začátku dobrou defenzívu. My jsme samozřejmě rádi za extra bod, ale opravdu jsme čelili silnému soupeři. Pro nás je pozitivní, že i za stavu 2:1, kdy bylo deset minut do konce, jsme si za tím šli a dali jsme vyrovnávací gól. V nájezdech už je to loterie. Marek Mazanec to tam výborně zavřel. Každého bodu si vážíme, klobouk dolů před Brnem, které odehrálo velmi solidní zápas."

HC KOMETA BRNO – HC OCELÁŘI TŘINEC 2:3 po samostatných nájezdech (1:0, 0:1, 1:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 13. Holík (Zaťovič, Kaňák), 48. Moses (Ščotka) – 31. Nestrašil (Hudáček, Daňo), 55. Adámek (Dravecký, Vrána), rozhodující nájezd Daňo.
Rozhodčí: Mrkva, Cabák – Lederer, Blažek.
Vyloučení: 3:5.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 24:31.
Diváci: 6 735.
Nejlepší hráči: Steve Moses – Marian Adámek.
HC Kometa Brno: Furch – Ščotka, Kaňák, Kučeřík, Holland, Gazda, Zahradníček – Okál, Cingel, Moses – Vincour, Marcinko, Zbořil – Zaťovič, Holík, Flek – Jenyš, Horváth, Kohout – Boltvan. Trenéři: Modrý, Otoupalík a Horáček.
HC Oceláři Třinec: Mazanec – Smith, Marinčin, Polášek, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Nedomlel – Pánik, Voženílek, M. Růžička – Nestrašil, Hudáček, Daňo – M. Roman, Vrána, Hrehorčák – Dravecký, Čacho, Kurovský. Trenéři: Moták a Országh.

Motor hrál pro Kranjce a skolil lídra

Nedělní utkání v Budvar aréně bylo věnováno exbudějovickému obránci Aleši Kranjcovi, jemuž byla diagnostikována nevyléčitelná nemoc ALS. Někdejší slovinský dokonce do Českých Budějovic osobně zavítal a užil si strhující utkání plné zvratů. A se šťastným koncem pro domácí! V 57. minutě vyrovnal Jáchym Kondelík a v následném prodloužení svou druhou trefou v utkání rozhodl Brant Harris. Motor tak přetrhl pětizápasovou šňůru porážek a v tabulce uhájil páté místo. Pardubice navzdory zaváhání zůstávají v čele Tipsport extraligy, v souběžně hraném utkání totiž prohrál i druhý Litvínov.

Ladislav Čihák (trenér Českých Budějovic): „Věděli jsme, že přijede tým, který letos ještě neprohrál v základní hrací době a má neskutečnou fazonu. Bylo jasné, že pokud s takovým soupeřem chceme hrát vyrovnanou partii, tak nesmíme faulovat. To nám ale úplně nevyšlo, protože ve druhé třetině jsme hráli devět minut v oslabení. Prohrávali jsme 0:2, ale povedlo se nám dát kontaktní gól a ve třetí třetině mužstvo neskutečně šlapalo. Nepoložilo se ani po chybce, po které jsme dostali třetí gól. Jsem rád, že jsme poprvé v sezoně zvládli prodloužení, která se nám v předcházejících zápasech nedařila. Tým prokázal obrovskou sílu a soudržnost. Velkou pochvalu zaslouží také Honza Strmeň v brance, který odchytal svůj první letošní zápas a hned proti vedoucím týmu extraligy.“

Aleš Krátoška (asistent trenéra Pardubic): „Gratuluji soupeři ke dvěma bodům, které si hlavně díky výborně zvládnuté třetí třetině zasloužil. Dvě třetiny jsme hráli velmi dobře a odpovídal tomu i výsledek. Vstup do třetí části se nám ale vůbec nepovedl a soupeř hrát tak, že jsme mohli prohrát i v základní hrací době. Takový výkon, jaký jsme předvedli ve třetí třetině, je neakceptovatelný.“

BANES MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE – HC DYNAMO PARDUBICE 4:3 po prodloužení (0:1, 0:1, 3:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 42. Gulaš (Štencel, Vráblík), 45. Harris (Kubík, Pýcha), 57. Kondelík (Gulaš, F. Přikryl), 63. Harris (F. Přikryl) – 14. Radil (Čerešňák, Kaut), 39. Čerešňák (Radil, Hyka), 54. Košťálek (Hyka, Sedlák).
Rozhodčí: Kika, Vrba – Zíka, Rampír.
Vyloučení: 4:4, navíc Kachyňa (České Budějovice) 5 minut plus do konce zápasu.
Využití: 1:2.
Střely na branku: 30:29.
Diváci: 6 156.
Nejlepší hráči: Milan Gulaš – Lukáš Radil.
Banes Motor České Budějovice: Strmeň – Hovorka, Gulaši, Vráblík, Štencel, Štich, Pýcha, Kachyňa – Kubík, Harris, Ordoš – Gulaš, Kondelík, F. Přikryl – M. Beránek, Hanzl, D. Simon – Valský, Toman, Chlubna. Trenéři: Čihák a Hanzlík.
HC Dynamo Pardubice: Will – D. Musil, Čerešňák, Košťálek, T. Dvořák, Hrádek, Vála, Kolář – Hyka, Sedlák, Kaut – Radil, Zohorna, R. Kousal – Paulovič, Cienciala, Říčka – Vondráček, Poulíček, Mandát. Trenéři: Varaďa, Zadina a Krátoška.

Olomouc zastavila Litvínov

Jedenáct výher a DOST! Litvínovský rekord je u konce, rozjetou Vervu zastavila v neděli domácí Olomouc. Mora se přitom doposud trápila, prohrála předešlé čtyři zápasy a krčila se na dvanáctém místě tabulky. Opět ale potvrdila, že doma proti favoritům umí zahrát: předvedla klasický zodpovědný výkon, nechala se vyloučit pouze jednou, Branislav Konrád zavřel branku a o góly se postarali talentovaní reprezentanti Jakub Navrátil s Janem Bambulou.

Jan Tomajko (trenér Olomouce): „Po těch prohrách byl tento zápas hrozně těžký z hlediska sebevědomí. Přijel Litvínov, který je naopak nahoře. Měli jsme dobrý začátek. Daleko lepší než v zápasech předtím. Náš výkon jsme měli konzistentní všechny třetiny, což se nám předtím nedařilo. Rozhodující gól padl ze situace, na které jsme pracovali. Měli jsme problémy se vstupy do pásma, teď jsme to ale vyřešili dobře. Hráči to odbojovali až do konce, nemůžeme jim nic vytknout.“

Karel Mlejnek (trenér Litvínova): „Určitě se sluší pogratulovat soupeři. Jednalo se o velmi urputné utkání z obou stran. Zápas rozhodla situace, kdy jsme po přechodu modré čáry byli ve čtyřech, soupeř ve třech, i přesto jsme ale dostali gól.“

HC OLOMOUC – HC VERVA LITVÍNOV 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 34. Navrátil (Macuh, Anděl), 53. Bambula (Sirota) – 30. Jurčík (Zile, Válek).
Rozhodčí: Šír, Pilný – Axman, Bohuněk.
Vyloučení: 4:2, navíc Káňa, Rutar (oba Olomouc), O. Kaše a Zeman (oba Litvínov) 5 minut.
Bez využití.
Střely na branku: 29:26.
Diváci: 4 538.
Nejlepší hráči: Rok Macuh – Ondřej Jurčík.
HC Olomouc: Konrád – Ondrušek, Rašner, Sirota, Řezníček, Švrček, Rutar, Mareš – Káňa, Nahodil, Orsava – Kunc, Knotek, Bambula – Anděl, Macuh, Navrátil – Klimek, P. Musil, Kucsera. Trenéři: Tomajko a Petrovický.
HC VERVA Litvínov: Zajíček – Zile, Demel, Baránek, Jaks, Czuczman, Zeman, Šalda – Kudrna, Gut, Koblasa – Hlava, D. Kaše, O. Kaše – Kirk, Abdul, Válek – Jurčík, Havelka. Trenéři: Mlejnek, Reichel a Kočí.

Liberec doma poprvé prohrál

Liberec ztratil vedení 2:0 z první třetiny a doma poprvé v sezoně prohrál. Ukázala se velká bolest Bílých Tygrů: po odchodu Petra Kváči jim nefunguje defenziva, celkově dostali ve třinácti zápasech hned 45 gólů (nejvíc v celé lize). Škodovce tentokrát dovolili tři trefy ze hry, ve všech třech měl prsty Adrián Holešinský (2+1), jenž posléze uspěl i v samostatných nájezdech. Díky němu tak indiáni zapisují čtvrtou výhru za posledních pět kol.

Boris Žabka (asistent trenéra Liberce): „Už po několikáté jsme měli dobrý vstup do zápasu. Dali jsme dva góly, mohli jsme dát i třetí, který by možná celý duel rozhodl. Bohužel jsme ho nedali. Ale myslím, že jsme dobře dohrávali souboje a hráli v předbrankovém prostoru. Bylo tam všechno, co jsme chtěli. Ve druhé třetině soupeř zvýšil obrátky a začal nás dostávat pod tlak. V důsledku toho jsme byli zhruba nějakých deset minut zatáhnutí a až poté jsme na to zareagovali, zjednodušili hru. Soupeř ale i tak vyrovnal. Nám se však povedlo po dlouhé době si pomoct přesilovkou a zvýšili jsme na 3:2. Potom jsme ale dostali smolný gól.“

Petr Kořínek (trenér Plzně): „První třetinu jsme prospali a prohrávali jsme 0:2. Od druhé dvacetiminutovky však nastoupilo úplně jiné mužstvo a po zbytek zápasu předvedlo velmi dobrý výkon, včetně vynikajícího gólmana. V závěrečném dějství jsme rovněž nehráli špatně, ale hodně času jsme strávili v oslabení a dostali jsme branku. Smekám ale klobouk klukům, že to nevzdali a vyrovnali a ubránili i následující přesilovku soupeře.“

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC – HC ŠKODA PLZEŇ 3:4 po samostatných nájezdech (2:0, 0:2, 1:1 – 0:0)

Branky a nahrávky: 3. Faško-Rudáš (Rychlovský, Filippi), 11. McCoshen (Filippi, Pérez), 48. Melancon (Flynn, Filippi) – 27. Mertl (Holešinský), 37. Holešinský (Söderlund), 56. Holešinský (Laakso), rozhodující nájezd Söderlund.
Rozhodčí: Sýkora, Šindel – Svoboda, Špůr.
Vyloučení: 2:7, navíc Filippi (Liberec) a Laakso (Plzeň) 5 minut.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 32:30.
Diváci: 5 276.
Nejlepší hráči: Tomáš Filippi – Adrián Holešinský.
Bílí Tygři Liberec: Hrenák – Budík, McCoshen, Ivan, Melancon, Derner, Galvas, J. Dvořák – Rychlovský, Filippi, Faško-Rudáš – Bulíř, A. Najman, Flynn – Hawryluk, Vlach, Klíma – Pekař, Šír, Pérez. Trenéři: Pešán, Kudrna a Žabka.
HC Škoda Plzeň: Hlavaj – Malák, Zámorský, Laakso, Jiříček, Houdek, Dujsík, Piskáček – Holešinský, Mertl, Söderlund – Schleiss, Lev, Matýs – Pour, Indrák, Rekonen – Straka, Jansa, Hrabík. Trenéři: Kořínek a Bombic.

Vítkovice trpí, nedaly gól Hradci

Po skvělých loňských výkonech a výrazném letním posílení se od Vítkovic čekaly velké věci. Realita je ale úplně jiná: Ostravané nemohou vybřednout z hluboké krize. Jejich trápení bylo dobře patrné v zápase s Hradcem Králové. Nejenže se nezmohli na jediný gól, Patrika Bartošáka navíc nijak výrazně nezaměstnali: dohromady na něj vypálili jen třináctkrát. Ve třetí třetině, kdy měly Vítkovice ukázat touhu k obratu, jim statistici napočítali šest pokusů. Tady je evidentně něco špatně... Přijdou v ambiciózním týmu další změny?

Peter Frühauf (asistent trenéra Hradce Králové): „Věděli jsme, že musíme bodovat, nejlépe naplno. Chtěli jsme využít toho, že soupeř má za sebou tři zápasy na cestách, což není jednoduché. Musím kluky pochválit za předvedený výkon. Už v Plzni jsme hráli dobře, ale na tentokrát jsme skórovali jako první, což jsme strašně chtěli. To nám dodalo sebevědomí na hokejky. V závěru jsme ale zase udělali pár hloupostí a kdyby soupeř nebyl unavený z toho náročného programu, tak nás mohl potrestat a mohlo z toho být ještě drama. Na to si musíme dát pozor. Celkově ale musím hráče pochválit, že byli od rána jednoznačně nastaveni na vítězství.“

Miloš Holaň (trenér Vítkovic): „Po zápase v Litvínově, který se nám hrubě nepodařil, jsme nastavili hlavy na to, že musíme vycházet z dobré obrany. Bohužel jsme ale inkasovali jako první a tři minuty před koncem třetiny ještě druhý gól z přesilovky. Nebylo jednoduché na to reagovat. I když to ve druhé třetině místy vypadalo, že Hradec je silnější a častěji na puku, tak jsme to odbojovali a měli spoustu zblokovaných střel. Totálně nám ale selhala koncovka, nepomohli jsme si ani přesilovými hrami. Do třetí třetiny jsme udělali impuls, trochu zredukovali sestavu a prohodili útoky, ale ani závěrečná power-play nevedla ke kontaktnímu gólu.“

MOUNTFIELD HK – HC VÍTKOVICE RIDERA 2:0 (2:0, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 8. Jergl (Okuliar, F. Pavlík), 18. Okuliar (Pavelka).
Rozhodčí: Hribik, Veselý – Ondráček, Šimánek.
Vyloučení: 4:5.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 41:13.
Diváci: 4 420.
Nejlepší hráči: Tomáš Pavelka – Petr Gewiese.
Mountfield HK: Bartošák – Blain, Jank, F. Pavlík, Kalina, Freibergs, Pavelka, Marcel – Eberle, Miškář, R. Pavlík – Jergl, Tamáši, Okuliar – Jasper, Lalancette, Perret – Šťastný, Estephan, Pilař. Trenéři: Martinec, Hamara a Frühauf.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Machovský – Grman, Percy, Raskob, Mikuš, Stehlík, Gewiese, L. Kovář – Mueller, Krieger, Bukarts – Lakatoš, Chlán, Zdráhal – Kalus, Claireaux, Kotala – Krejsa, Přibyl, Fridrich. Trenéři: Holaň, Šimíček a Trnka.

Kladno bodovalo pošesté za sebou

Po téměř třech týdnech se do kladenské branky vrátil Landon Bow a právě on byl stěžejní postavou Rytířů při jejich těsném triumfu na ledě Energie. Kanadský čahoun pochytal 26 karlovarských střel, přišel si na něj pouze jeho loňský spoluhráč Ondřej Procházka. Díky Bowovi tak Rytířům k zisku tří bodů stačily dvě trefy: na každé z nich měli podíl Eduards Tralmaks s Denisem Kusým (oba 1+1).

Václav Eismann (asistent trenéra Karlových Varů): „Utkání nabídlo velké množství osobních soubojů, což jsme proti tomuto soupeři očekávali. Bohužel nám nehrálo do karet, že jsme pustili Kladno do vedení, byť jsme vyrovnali a ve druhé části jsme si vytvořili tlak. Žádných příležitostí se nám ale nepovedlo využít. Naopak soupeř po naší ztrátě při přechodu dopředu dal z protiútoku branku. Ve třetí třetině pak hrál chytře, dobře bránil a my jsme tam už bohužel vyrovnání nedotlačili. Nebyli jsme úspěšní v osobních soubojích, kdy nás hosté předčili v důrazu a zarputilosti. Výsledek nás také mrzí kvůli počtu diváků, který dorazil a vytvořil výbornou atmosféru, přesto je třeba pogratulovat soupeři k vítězství.“

Otakar Vejvoda (trenér Kladna): „V první polovině první třetiny jsme měli k dispozici dvě přesilovky, které jsme nevyužili. Měli jsme tam jen jednu šanci, naopak Vary jely dvakrát do přečíslení, jednou to byla dokonce tyč. Při hře 5 na 5 nás zase zamkli. Ve druhé třetině jsme měli 4 střely, to se pak zadařilo až na konci. Ve třetí třetině jsme nechtěli jen čekat, co soupeř udělá, takovou chybu jsme udělali v Litvínově. Chtěli jsme hrát aktivně, rychle a udrželi jsme se na puku v útočné třetině. Výborně jsme pak sehráli i oslabení v závěru.“

HC ENERGIE KARLOVY VARY – RYTÍŘI KLADNO 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 23. O. Procházka (Dlapa) – 11. Tralmaks (Kusý, Klepiš), 40. Kusý (Tralmaks, Ticháček).
Rozhodčí: Jeřábek, Jaroš – Lhotský, Hnát.
Vyloučení: 4:3.
Bez využití.
Střely na branku: 27:21.
Diváci: 5 382.
Nejlepší hráči: Ondřej Procházka – Landon Bow.
HC Energie Karlovy Vary: Frodl – Plutnar, Huttula, Bartejs, Stříteský, Havlín, Dlapa, Rulík – Jiskra, Černoch, O. Beránek – Rachůnek, Gríger, Kangasniemi – O. Procházka, Hladonik, Zetterberg – Koffer, R. Přikryl, Redlich. Trenéři: Bruk, Šik a Eismann.
Rytíři Kladno: Bow – Dotchin, Hejda, Martenet, Ticháček, Veber, Slováček, Babka – Klepiš, Kusý, Tralmaks – Sideroff, Pytlík, Frolík – Strnad, Smoleňák, Bláha – M. Procházka, Melka, Jarůšek. Trenéři: Vejvoda, Skrbek, Voráček a Jágr.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Dynamo Pardubice 13 9 1 3 0 50:28 32
2. HC VERVA Litvínov 13 9 2 0 2 50:33 31
3. HC Sparta Praha 13 7 2 0 4 41:29 25
4. HC Oceláři Třinec 12 4 3 2 3 36:33 20
5. Banes Motor České Budějovice 13 4 2 4 3 30:33 20
6. Mountfield HK 13 4 2 3 4 33:28 19
7. HC Kometa Brno 13 5 1 1 6 33:36

18

8. HC Energie Karlovy Vary 12 5 1 0 6

33:29

17

9. Bílí Tygři Liberec 13 4 2 1 6 37:45 17
10. HC Škoda Plzeň 12 4 1 1 6 27:31 15
11. HC Olomouc 13 4 0 3 6 24:36 15
12. Rytíři Kladno 12 2 3 2 5 29:39 14
13. HC VÍTKOVICE RIDERA 13 3 1 2 7 34:44 13
14. BK Mladá Boleslav 13 3 1 0 9 30:43 11

Další program Tipsport extraligy

Úterý 24. října – předehrávka 45. kola:
18:00 Bílí Tygři Liberec – HC Energie Karlovy Vary (O2 TV Sport)

Středa 25. října – předehrávka 31. kola:
18:00 HC Dynamo Pardubice – HC VÍTKOVICE RIDERA (O2 TV Sport)

Pátek 27. října – 14. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC Škoda Plzeň
17:30 Banes Motor České Budějovice – HC Sparta Praha (O2 TV Sport)
17:30 HC Energie Karlovy Vary – HC VÍTKOVICE RIDERA
17:30 BK Mladá Boleslav – Bílí Tygři Liberec
17:30 HC VERVA Litvínov – HC Dynamo Pardubice
18:00 Rytíři Kladno – HC Olomouc
18:00 Mountfield HK – HC Kometa Brno

Neděle 29. října – 15. kolo:
16:00 Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK
16:00 HC Sparta Praha – HC Oceláři Třinec (ČT sport)
17:00 HC Olomouc – Banes Motor České Budějovice
17:00 HC Kometa Brno – HC Energie Karlovy Vary
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Oceláři Třinec
18:00 HC Škoda Plzeň – HC VERVA Litvínov
18:00 Rytíři Kladno – HC Dynamo Pardubice

„Užijte si hokejové MS s Tipsportem! Stačí jen začít, získat 500 Kč zdarma a hrát soutěže o ceny za 33 milionů!“

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz