• Fashion News  • Mondaily: Světová topmodelka Pavlína Němcová se stala tváří nové kolekce Farah Kimia

Mondaily: Světová topmodelka Pavlína Němcová se stala tváří nové kolekce Farah Kimia

Farah Kimia uvádí na trh svou novou kolekci a ke spolupráci si tentokrát vybrala topmodelku Pavlínu Němcovou. Swarovski odhaluje vánoční kampaň pro rok 2023, kterou nafotil Steven Meisel. Pro letošní zimní sezónu Vans představuje svůj nejnovější přírůstek v rámci řady Knu — model Knu Stack v Metallic Silver a True White barevných variantách.

Světová topmodelka Pavlína Němcová se stala tváří nové kolekce Farah Kimia

Farah Kimia uvádí na trh svou novou podzimní a zimní kolekci s názvem The Timeless Collection. Mladá talentovaná návrhářka, jejichž modely z pravé kůže nosí i zpěvačka Dara Rolins nebo slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, si ke spolupráci tentokrát vybrala topmodelku Pavlínu Němcovou.

Mladá návrhářka také v nedávné době otevřela svou první prodejnu v centru Prahy. Její lokalita je přitom více než symbolická – obchod leží u Staroměstského náměstí, kde donedávna působila ikonická značka kožešnictví Liska.

Nová kampaň Swarovski oslavuje kouzlo vánočních svátků

Swarovski odhaluje vánoční kampaň pro rok 2023, kterou nafotil Steven Meisel. Autorkou konceptu je kreativní ředitelka Giovanna Engelbertová a fotografie jsou plné života díky umění přední světové vizážistky Pat McGrathové. Kampaň má název Celebrate Wonder a představuje cestu do světa nekonečných kreativních možností křišťálu Swarovski. Zářivý svět ožívá na jedinečných portrétech od Stevena Meisela.

Pět různých osobností oslavuje kouzlo vánočního období, každý ze snímků je inspirovaný jednou z ikonických kolekcí šperků: Blue Gema v zasněné záplavě světla září modrými a čirými křišťály; Mesmera Stardust zaujme hypnotickými kousky, které jsou jako stvořené pro chvíle, kdy panuje noc; výrazná a ostrá Matrix Supernova přináší magnetickou krásu čirých křišťálů; Punk Luna rozjasní noc, plná mystické energie a měsícem inspirovaných motivů; a nakonec Hyperbola Nebula, jejíž zelené křišťály v proplétaných řadách září energií plnou života.

Kompletní kolekce Swarovski je aktuálně k dispozici v prodejnách a online na swarovski.com.

Vans uvádí Holiday Knu Stack!

Pro letošní zimní sezónu Vans představuje svůj nejnovější přírůstek v rámci řady Knu — model Knu Stack v Metallic Silver a True White barevných variantách. Výraznými prvky nového modelu je kompletně semišový svršek na vysoké platformě v krémovém marshmallow odstínu a pronikavě barevné tkaničky kombinující metalické a multi-colored šňůrky, které dodávají modelu nostalgický a přesto svěží nádech. Tkaničky lze nechat provázané, nebo je od sebe oddělit a tak vytvořit zcela nový look.

První Knu Skool model by uveden na trh již v roce 1998, jako upravený design původního Old Skool modelu, vylepšeného o chunky nafouknutý jazyk boty, kotníkový límec a výrazný třírozměrný Vans Side Stripe na bocích boty. Dnes model Knu Stack prezentuje stejné designové prvky jako původní Knu Skool, avšak začleňuje novou platformu, která navazuje na ikonický styl z konce devadesátých let.

Foto: archiv značek