InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert žáků Marie Homolkové

    středa 22.5 17:00 - ZUŠ – Hrad, Strakonice

  • Posezení s harmonikami

    středa 22.5 18:00 - Hospoda Myslivna Dražejov

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejkrásnější Češka žije v Milevsku. Bára Sulanová se stala Miss ČR

 Autor: archiv Báry Sulanové

    Autor: archiv Báry Sulanové

MILEVSKO - Celkem osm top finalistek zabojovalo ve středu 18. října v pražském divadle Apollo o korunku krásy v soutěži Miss České republiky. Vítězkou se stala osmnáctiletá Bára Sulanová z Milevska. „Absolutně jsem to nečekala. Konkurence byla obrovská a holky naprosto skvělé. O to víc mě překvapilo, když jsem z úst bývalé Miss České republiky Andrey Kaplanové uslyšela své jméno. Byl to pro mě šok," přiznává krásná studentka.

Byla pro vás účast v Miss České republiky první zkušeností v podobné soutěži?

Nebyla. V roce 2013 jsem se jako malá s maminkou zúčastnila soutěže Missis České republiky. Minulý rok jsem zkusila štěstí v konkurenční soutěži Miss Czech Republic, kde jsem se probojovala do Top 60. Ve stejném roce jsem prošla také castingem nejprestižnější modelingové soutěže Elite Model Look, kde jsem skončila těsně před branami finále.

Vaše maminka vyhrála v roce 1997 Miss Milevsko, pak také Pretty Woman Sympatie 2013 a ve stejném roce získala spolu s vámi druhé místo v soutěži Missis ČR. Dávala vám nějaké rady? A jak vaši účast a úspěch v soutěži krásy prožívá?

Maminka se se mnou o několik rad a zkušeností podělila. V soutěži jsem se ale musela spoléhat pouze sama na sebe. Po celou dobu mě moc podporovala a držela palce. Byla mi velkou oporou. Z mého vítězství má pochopitelně obrovskou radost a je na mě pyšná.

Studujete čtvrtý ročník gymnázia, jistě vám tak fandili kromě rodiny také spolužáci a učitelé...

Ano, moc mi fandili. Po získání titulu Miss České republiky 2023 mi přicházely od spolužáků i učitelů gratulace.

Co pro vás výhra v soutěži krásy znamená, co vás teď čeká?

Výhra pro mě znamená velký posun vpřed a otevření nových dveří v mnoha směrech. Čeká mě hodně povinností spojených s výhrou. V neděli 22. října se v Praze konalo oficiální focení všech vítězek a rozhovory pro rádia. O následujícím víkendu se uskuteční výstava Prague Car Festival, kde budu s ostatními finalistkami křtít kalendář Miss České republiky pro rok 2023.

Budete při spoustě povinností plynoucích z výhry zvládat školu?

Studium určitě zůstává na prvním místě. Jsem v posledním ročníku a letos mě čeká maturita, kterou chci i navzdory mnoha povinnostem spojených s výhrou v soutěži Miss České republiky zvládnout. Vím, že to nebude jednoduché, ale pokusím se to skloubit.

Jaké jsou vaše plány do budoucna?

V prvé řadě chci úspěšně odmaturovat a pak bych ráda pokračovala na vysoké škole sportovního zaměření. Když mé kroky povedou i do světa modelingu, budu je následovat, ale není to má priorita. Protože mě příští rok čeká účast na světové soutěži Miss Aura International v Turecku, kde je samozřejmě kladen důraz na komunikační dovednosti, musím bezpochyby zapracovat právě na mluveném projevu a na angličtině. Také se chci i nadále věnovat charitativnímu projektu Počítače dětem, který je spojený se soutěží Miss České republiky.

 

Diskuse k článku - 31 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
  • Tom 

    Reagovat

     

    Krásná a chytrá holka, o to bych se postaral se vším všudy. Étericka bytost.

    Vloženo 25.10.2023 22:24:15

    • Dada 

      Reagovat

       

      Chtělo by to brejle, oproti ostatním je to strašidlo

      Vloženo 27.10.2023 08:28:47

  • nick 

    Reagovat

     

    Já bych ji teda tipnul hodně přes třicet let, ale tak možná fotka zkresluje.

    Vloženo 25.10.2023 12:53:40

  • dixy 

    Reagovat

     

    Já když říkám někomu že jsem z Milevska, tak hned dodávám: to je tam,co padají vrtulníky s kosmonautama.A hned všichni vědí kde to je. Slečně to přeji,hezkých děvčat není nikdy dost.Třeba se milevské "buchty" chytí za nos!

    Vloženo 25.10.2023 11:57:28

  • Pepik 

    Reagovat

     

    Pod těma 3 kilalma makeupu ani neni vidět ani pořádně jak vypadá. Tak jsem se kouknul na facebook na starší fotky a celkem jsem se polekal.

    Vloženo 25.10.2023 00:13:37

  • Dasa 

    Reagovat

     

    Nemyslim ze hezcich,ale urcitym způsobem zajímavějších,jsem zenska,nevim jak posoudit, muzu rict je opravdu hezka ale asi by me taky nezaujala,jen mela odvahu se přihlásit,coz ty co na to maji,nevim asi jsou skromnější,ale je to jenik nazor,kazdy ma svuj pohled,jinak ji to preju

    Vloženo 24.10.2023 20:18:13

« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace