NAŠE MĚSTO VIMPERK: Ptáme se za vás – Co jste připravili pro...

NAŠE MĚSTO VIMPERK: Ptáme se za vás – Co jste připravili pro veřejnost v Týdnu informačních center?

 

Co jste připravili pro veřejnost v Týdnu informačních center?

Odpovídá Simona Čejková, vedoucí Informačního centra Vimperk:

Ráda bych vás pozvala na Den otevřených dveří Informačního centra Vimperk na náměstí Svobody ve čtvrtek 26.10. od 10:00 do 16:00. Tuto akci pořádáme v rámci celorepublikové akce Týden turistických informačních center a koná se při Světovém dni rozvoje informací, který vyhlásilo OSN v roce 1972 a připadá na 24. října. Asociace turistických informačních center ČR se rozhodla s tímto významným dnem podpořit propagaci svých členů a oznámila v týdnu od 23. do 29. října 2023 oslavy, které mají připomenout důležitost získávání a šíření informací. Jednotlivé programy pro veřejnost a podobu oslav zajišťují zapojená turistická informační centra.
Návštěvníci vimperského IC se mohou těšit na různorodý program, například prohlídku městské zvonice zdarma, tvoření s dětmi a degustaci Šumavského bylinného. Připravíme pro vás drobné dárečky a malé občerstvení, přijďte se podívat a popovídat si s námi v přátelské atmosféře.
Cílem celé akce je nejen zpestření návštěvy infocentra, ale má zejména zdůraznit důležitost fungování TIC i v dnešní digitální době, ukázat různorodou práci zaměstnanců a zviditelnit sjednocení infocenter napříč republikou, a to i skrze ochrannou známku – bílé íčko v zeleném poli.
Přijďte s námi oslavit tento den, jste srdečně zváni.

(red) – Za krásnější Vimperk


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře