Sedm nejskandálnějších odhalení z biografie Britney Spears: V 19 letech svolila k domácímu potratu, svobody se vzdala kvůli synům

Britney Spears se obnažila světu: Její nová kniha odhaluje domácí potrat i otřesnou rozchodovou textovku od Justina Timberlaka
Zdroj: Profimedia
Zpěvačce Britney Spears vyšla 24. října autobiografická knížka The Woman In Me.Někdejší idol náctiletých v ní podrobně líčí svůj velmi dramatický život.Britney si bere na paškál hlavně svého prvního oficiálního přítele Justina Timberlakea. Vypráví, jak ji coby devatenáctiletou přemluvil k potratu i jak se s ní po třech letech vztahu rozešel po esemesce.Brit se vrací také k momentu, kdy si v roce 2007 nechala po propuštění z léčebny oholit hlavu. Byla to prý jistá forma obrany.+ 3 fotky+ 4 fotky

Že život zpěvačky Britney Spears (41) rozhodně není procházka růžovým sadem, ví dnes téměř každý. Přesto někdejší idol náctiletých dokázal znovu šokovat. Ve své biografii The Woman In Me, která vtrhla na pulty knihkupectví 24. října, Britney prozradila hned několik pikanterií ze svého turbulentního života - od potratu, který musela podstoupit v 19 letech, až po okamžik, kdy se kvůli synům vzdala svobody. Přehled největších ran osudu slavné pěnice zmapoval list Daily Mail.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 25. 10. 2023 10:05

Britney Spears se stala hvězdou už v 17 letech, kdy debutovala hitem ...Baby One More Time. Nebylo tehdy pubescenta, který by její plakát neměl pověšený na zdi svého pokojíčku. Jenže místo zářné kariéry a pohodového života přiřkl osud zpěvačce docela jinou úlohu. Potýkala se s psychickými i vztahovými problémy a na 13 let byla zbavena svéprávnosti. Z područí otce Jamieho (71) se jí povedlo dostat až předloni na podzim. Že by to ale byla dobrá zpráva, jak se mnoho jejích přátel domnívalo, se říct nedá.

Brit od té doby stihla svatbu a dost dramatický rozchod se třetím manželem Samem Asgharim (29) a fanoušky nedávno znepokojila videem na sociálních sítích, na němž kolem sebe při tanci nebezpečně mávala noži. Nyní přichází ke slovu skandál zatím poslední - zpěvaččina biografie, kterou si za rámeček nedá hlavně její první slavný kluk Justin Timberlake (42). Co nejskandálnějšího kniha obsahuje?

Utajené těhotenství v 19 letech a domácí potrat

Zatímco její vrstevnice zažívaly první vážnější vztahy, Brit stála v 19 letech před velkou zkouškou. Zjistila totiž, že přišla do jiného stavu se svým tehdejším přítelem Justinem Timberlakem. Nadějný zpěvák tehdy blondýnku přesvědčil, že potrat bude nejlepší řešení, neboť jsou oba na rodičovství příliš mladí a on se na dítě zatím necítí.

Brit jeho argumentům podlehla, jen bylo třeba, aby vše proběhlo tajně, tedy doma, a o zákroku se nikdo nedověděl. Včetně zpěvaččiny rodiny. "Celou dobu jsem brečela a naříkala," napsala Britney. "Trvalo to hodiny. Ani nevím, kdy ten zákrok skončil. I teď, dvacet let poté, si stále pamatuji tu agonizující bolest a strach," vzpomíná na otřesný zážitek zpěvačka, která si prý vždy přála mít děti. A ačkoliv se jí těhotenství na sklonku roku 2000 moc nehodilo do krámu, byla by si bývala miminko nechala.

Britney později přivedla na svět syny Seana Prestona (18) a Jaydena (17), které má s tanečníkem Kevinem Federlinem (45). Justin zase vychovává s herečkou Jessikou Biel (41) syny Silase (8) a Phinease (2).

Kopačky přes dvouslovnou esemesku

Zpěvaččin vztah s Justinem skončil v dubnu 2002, kdy jí Timberlake poslal stručnou esemesku: "Je konec." Šokovaná Brit, která tehdy natáčela klip k písni Overprotected, ji s nevěřícím výrazem ve tváři ukázala režisérovi Chrisi Applebaumovi (53). "Nemohu tomu uvěřit. Podívej se na tohle. Co se mi stalo," pronesla Brit.

Režisér jí tehdy vnukl myšlenku, aby se pořádně opřela do práce a ukázala Justinovi, že udělal největší chybu svého života, když tak sexy dračici pustil k vodě. A Britney se nenechala dvakrát pobízet.

Líbačka s choreografem Wadem Robsonem

Jenže se ukázalo, že Justin nebyl až takový zmetek, jak se ho Britney snažila vylíčit. Zpěvačka totiž během jejich vztahu prožila románek s australským choreografem Wadem Robsonem. "Jeden večer jsme si vyrazili do španělského baru. Hodně jsme tancovali. Tu noc jsem se s ním líbala," napsala dvojnásobná máma o muži, který se postaral o taneční prvky jejího slavného klipu Oops!... I Did It Again.

Své techtle pak údajně Justinovi přiznala a přes aférku se společně přenesli. To však možná bylo jen zbožné přání Brit. Justin totiž později natočil slavný singl Cry Me A River, jehož motivem je právě nevěra.

Oholená hlava jako obranný prostředek

V roce 2007 na sebe zpěvačka znovu upoutala pozornost. A to nejen ostře sledovaným rozvodem s Kevinem Federlinem, ale také dokonale oholenou hlavou. "Od dětství jsem byla neustále pod drobnohledem. Každý si mě prohlížel od hlavy k patě a hodnotil, jak vypadám," poukázala Brit. "Oholení hlavy pro mě představovalo způsob, jak se tomu bránit."

Britney ho podstoupila jediný den poté, co opustila léčebnu na karibském ostrově Antigua. S holou hlavou ale nevydržela dlouho. Roku 2008 ji soud svěřil do opatrovnictví otci a ten rozhodl, že si Brit nechá narůst svou původní blonďatou hřívu. "Kromě toho jsem se musela vrátit do formy. Chodit brzy do postele a polykat prášky, které mi nakázali brát," dodala zpěvačka.

Cítila jsem se jako robot, řekla o 13 letech v područí otce

A to nebylo zdaleka všechno, co Jamie u dcery kontroloval. Na starost měl také její kariéru, finance, styky s kamarády, a dokonce i antikoncepci. "Stal se ze mě robot. A to ne ledajaký, ale dětský robot. Chovali se ke mně jako k dítěti, takže jsem se postupně přestala cítit sama sebou. Je mi z toho zle. Takové zacházení jsem si nezasloužila," povzdechla si Britney. U soudu, který zrušil její opatrovnictví, pak prohlásila, že všichni, kdo za toto byli zodpovědní, by měli sedět.

Svobodu vyměnila za čas se syny

Sekat latinu v opatrovnictví se Britney nakonec rozhodla jen proto, že nechtěla přijít o malinké syny. Seana a Jaydena totiž soud po zpěvaččině zhroucení v roce 2008 přiřkl do péče jejich otci, s čímž se zoufalá umělkyně jen těžko smiřovala.

Její jedinou šancí, jak je alespoň občas vídat, bylo podvolit se Jamiemu. "Vyměnila jsem svobodu za to, abych mohla ulehat se svými syny. To byl obchod, který jsem byla ochotná udělat," napsala v biografii.

Strach na nejslavnějším vystoupení Britney Spears

A ještě jedna perlička na závěr. Jestli se Britney něčím zapsala do širokého povědomí veřejnosti, pak to bylo legendární vystoupení na MTV Video Music Awards v roce 2001, kde naživo zazpívala a zatančila s albínskou krajtou za krkem.

A elektrizující zážitek to nebyl jen pro diváky. "Během vystoupení se mi had stále více přibližoval hlavou k obličeji. Vyplazoval ten svůj jazyk a začal syčet," prozradila Britney. Vystrašená zpěvačka se snažila držet hlavu co nejvíc dole. Měla pocit, že kdyby se hadovi podívala do očí, mohl by ji zabít. "Vím, že je to jeden z nejikoničtějších okamžiků v historii Video Music Awards, ale bylo to děsivější, než to vypadalo," dodala.

Zdroje informací:
Dailymail.co.uk
The Woman In Me

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články