Oslavujte s námi! Český rozhlas Karlovy Vary vysílá už pět let

Český rozhlas Karlovy Vary oslaví 1. listopadu pět let od zahájení vysílání. Připravili jsme proto několik soutěží i živé natáčení oblíbeného pořadu se symbolickým vstupným.

Jedním z prvních dárků pro vás – naše věrné posluchače – je týdenní soutěž o dvě unikátní pamětní stříbrné mince, které byly vydány k letošnímu 100. výročí zahájení pravidelného vysílání v tehdejším Československu.

Pokud tento a příští týden odpovíte správně na otázku v našich soutěžích, postupujete do slosování. Výherce vybereme v náš narozeninový den – ve středu 1. listopadu v ranním a odpoledním vysílání.

Zkrátka nepřijdou ani naši fanoušci na Facebooku. Pro pět nejlepších s originální narozeninovou gratulací máme připraveny různé balíčky reklamních předmětů s logem Českého rozhlasu Karlovy Vary.

Otázky Tondy Procházky poprvé v Karlovarském kraji

Vrcholem oslav bude živé natáčení oblíbeného zábavního pořadu Otázky Tondy Procházky poprvé v Karlovarském kraji! Páté narozeniny Českého rozhlasu Karlovy Varymůžete oslavit s herci Sašou Rašilovem a chebskou rodačkou Janou Pidrmanovou a dozvědět se více o jejich hereckém i soukromém životě.

Natáčet budeme 23. listopadu v Chebu v Kulturním centru Svoboda od 18 hodin. Pro všechny diváky máme malý narozeninový dárek a dva z vás mohou získat digitální rádio.

Český rozhlas Karlovy Vary – to je rádio vašeho kraje už 5 let!

autoři: Radim Jehlík , nkr
Spustit audio