Žena z domácnosti zmrzačila své únosce. Geniální trailer láká na páté Fargo

Jeden z nejlepších seriálů současnosti se vrací!

Zdroj: FX

Fargo se vrací po třech letech s další černohumornou zápletkou a velmi zajímavou hereckou sestavou. Již pátá řada jednoho z nejlepších seriálů současnosti se právě představila v naprosto odzbrojujícím traileru. V Česku očekávanou novinku oficiální cestou zřejmě neuvidíme.

Pátá řada seriálu Fargo se odehrává v Minnesotě a Severní Dakotě v roce 2019. Poté, co se Dorothy díky nečekanému sledu událostí dostane do křížku s úřady, je tato zdánlivě typická žena v domácnosti ze Středozápadu náhle uvržena zpět do života, o kterém si myslela, že ho nechala za sebou. Mezitím, šerif Severní Dakoty, Roy Tillman, po ní už dlouhou dobu pátrá.

Seriálové Fargo patří k nejlepším a nejoceňovanějším seriálům současnosti, přestože každá jeho řada vypráví zcela odlišný příběh. Tvůrcem seriálu je Noah Hawley, jež v minulosti přinesl X-menovské Legion nebo oblíbenou kriminálku Sběratelé kostí. V seriálu se dříve objevili Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Kirsten Dunst nebo například Ewan McGregor.

V nadcházející páté řadě se i tentokrát představí velmi silná herecká sestava. Role nevyzpytatelné manželky Dorothy připadla Juno Temple, šerifa Roye si zahrál Jon Hamm. V dalších rolích se objeví Jennifer Jason Leigh, Joe Keery nebo Lamorne Morris.

Příběhy každé řady Farga na sebe navzájem nenavazují, přesto se odehrávají ve stejném světě. Jak už prozrazuje samotný název, první řada převyprávěla do seriálové podoby stejnojmenný film bratří Coenů z roku 1996.

Fargo se vrací na obrazovky FX a Hulu 21. listopadu. Předchozí série momentálně nenabízí žádná ze streamovacích služeb v Česku.

Jon Hamm ve Fargu. Zdroj: FX