Dojemné loučení Kristýny a Alberta. Namísto budoucnosti v Americe přichází odluka

Poletím s tebou do Ameriky – ZOO (144)

David Gránský (31) a Sára Milfajtová (32) se jako Albert a Kristýna konečně dali po mnoha nedorozuměních dohromady. Štěstí jim ale ani tentokrát dlouho nevydrží. PR manažer chce v populárním seriálu obětovat exkluzivní stáž, aby svou lásku neopouštěl. Kristýna ho ale na poslední chvíli zarazí a hodlá odletět s ním. Jenže ani tento plán nakonec nevyjde. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Cesta lásky Kristýny a Alberta byla už od počátku trnitá. A pro zkušeného lovce žen navíc nebývale dlouhá. PR manažer přesto vytrval a s půvabnou průvodkyní přece jen zaskóroval. Jenže vyhlášený sukničkář se do Kristýny doopravdy zamiloval. Vztah jim ale zničil Kamil s Markétou, když se díky nim sympatická blondýnka dozvěděla o nechutné sázce, kterou o ni Albert uzavřel. Nebýt dramatického uvěznění v závalu, jež se proměnilo v romantické sblížení, možná se by mu dodnes vyhýbala.

To je ale minulostí a zamilovaná dvojice pluje na růžovém obláčku štěstí a spokojenosti. Dokud bývalý ředitel zoologické zahrady nemusí přiznat jednu zásadní komplikaci. „Před časem jsem se přihlásil na stáž do manažerského programu v San Diegu. A včera večer mi volal známý, že to vyšlo,“ oznámí Kristýně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „Řekni mi, jestli si myslíš, že to mezi námi má budoucnost,“ táže se Albert a po kladné odpovědi je pevně rozhodnutý se lukrativní příležitosti vzdát.

Komplikace s odstoupením však Kristýnu donutí k jinému řešení. „Jestli je to takhle složitý, tak to vezmi. Pojedu s tebou,“ překvapí svého přítele nečekaným návrhem. Aby to nebylo příliš snadné, klacky pod nohy jim hází, byť nerada, i ředitelka Roklová, která nemůže průvodkyni tak narychlo propustit. A když se podaří přemluvit i ji a mladý pár je štěstím bez sebe a balí si kufry, přijde další zádrhel. Operace Kristýniny babičky jim plány na společnou budoucnost v Americe definitivně zhatí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.