Zde může být vaše reklama.

Na státní svátek 13. kolo: Sigma hraje s posledním v tabulce

13. kolo: Sigma hraje s posledním v tabulce

foto: Petr Pelíšek

27. 10. 2023 - 15:33

Po šťastné remíze v Pardubicích budou hrát fotbalisté SK Sigma Olomouc zase doma. Poslední říjnovou sobotu je čeká na Andrově stadionu duel proti Zlínu, tedy poslednímu celku v tabulce. Začátek je v 15.00.

Zlín naposled pukl doma s Mladou Boleslaví 5:9. „Pochopitelně dobře vnímáme poslední zápas soupeře, který odehrál s rekordním počtem gólů. Právě z toho důvodu to ale pro nás nebude vůbec snadné, jak by někdo mohl očekávat. Zlín navíc vyměnil trenéra a hráči udělají určitě všechno proto, aby se něco podobného neopakovalo. Je jasné, že se zaměří na zlepšení defenzivy. Zároveň ale nesmíme zapomínat na to, že Boleslavi dali v zápase pět gólů, takže ofenzivu nemají špatnou,“ řekl Milan Kerbr, asistent trenéra SK Sigma.

Zranění jsou útočníci Antonín Růsek a Denis Kramář, scházet bude také Jan Vodháněl, který má stopku za čtyři žluté karty.

Zápas SK Sigma Olomouc versus FC Zlín začne v sobotu 28. října v 15.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Michael Kvítek, asistovat na pomezí mu budou Jiří Kříž a Matěj Cichra.

Jak nastoupí:
SK Sigma Olomouc: Digaňa – Chvátal, Beneš, Pokorný, Křišťál – Navrátil, Pospíšil, Breite, Zorvan, Zmrzlý – Juliš. Trenér Václav Jílek.
Zlín: Rakovan - Reiter, Simerský, Kolář, Čelůstka - Fantiš, Janetzký, Didiba, Tkáč, Bartošák - Vukadinovič. Trenér Bronislav Červenka.

Další články