InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čtení se Zauzlínou

    pátek 24.5 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech

  • Petr Maurenc: Gladiátoři - výstava

    pátek 24.5 18:30 - Biograf Kotva Lidická 2110, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Hokejbalisté Plané zvládli poslední domácí zápas podzimu s rezervou Suchdola

Planá porazila Suchdol B 6:2. , Autor: Josef Janda

Planá porazila Suchdol B 6:2.     Autor: Josef Janda

PLANÁ NAD LUŽNICÍ - Druholigoví hokejbalisté Sokola Planá nad Lužnicí uzavřeli v sobotu 28. října porci podzimních domácích zápasů. Tentokrát přijel o body bojovat Suchdol nad Lužnicí B, jehož devítičlenná sestava do pole ochuzená o hráče A-týmu příliš strachu nebudila. Hosté přesto nezačali v Plané špatně a domácí jen díky brankáři Mátlovi v první periodě neinkasovali. Sami se dostali do vedení a v závěru úvodního dějství pojistili náskok dalšími dvěma góly. Sokolům poté střelecký prach zvlhl a ke slovu se dostali Suchdolští. Hosté zmírnili manko na dva góly a trenér Pátek využil pro Plánské time-out. Pauza pomohla a pátý gól domácí partu uklidnil. Sokolové nakonec zvítězili 6:2, přičemž ve třetí periodě nevyužili více než minutu trvající přesilovku pět na tři.

 

Vůbec početní výhody nebyly tentokrát plánskou doménou, jelikož Pátkovi svěřenci nevyužili ani jednu. Ve zbytku podzimní sezony čekají na Planou už pouze venkovní zápasy. První ze čtyř odehraje Sokol v sobotu 4. listopadu na půdě rezervy budějovického Pedagogu, který je zatím bez bodu poslední.

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – SK Suchdol nad Lužnicí B 6:2 (3:0, 1:1, 2:1), branky a nahrávky: 6. Sochůrek (Hrouda), 14. Menzel (Trčka, Hanzal), 15. Křepelka (Gärtner), 18. Hrouda (Gärtner), 40. Trčka (Menzel), 41. Sochůrek (Hrouda, Pavlát) – 21. Dráb (Jána, Sládek), 34. Sládek (Landa, Hadač), rozhodčí Zachoval, Veleba, vyloučení 1:5, bez využití, 20 diváků.

Sokol Planá: Mátl (Dmejchal) – Erwerth, Gärtner, Hrádek, Janoušek, Novotný, Pavlát, Vlnatý – Hanzal, Hrouda, Košárek, Kováč, Křepelka, Menzel, Sochůrek, Trčka, Vaníček.

Suchdol B: Hlaváč – Dohnal, Landa, Vrchota, Dráb, Hadač, Jána, Kohl, Sládek, Sviták.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k duelu mezi Planou nad Lužnicí a Suchdolem nad Lužnicí další podrobnosti.

Trenér Plané Jaroslav Pátek přiblíží důležité okamžiky z první třetiny, okomentuje nevyužité přesilovky v zápase i brzy vybraný time-out.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace