Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Nová kampaň Swarovski od Stevena Meisela oslavuje kouzlo vánočních svátků

Swarovski odhaluje vánoční kampaň pro rok 2023, kterou nafotil Steven Meisel. Autorkou konceptu je kreativní ředitelka Giovanna Engelbertová a fotografie jsou plné života díky umění přední světové vizážistky Pat McGrathové.

Kampaň má název Celebrate Wonder a představuje cestu do světa nekonečných kreativních možností křišťálu Swarovski. Zářivý svět ožívá na jedinečných portrétech od Stevena Meisela.

Pět různých osobností oslavuje kouzlo vánočního období, každý ze snímků je inspirovaný jednou z ikonických kolekcí šperků: Blue Gema v zasněné záplavě světla září modrými a čirými křišťály; Mesmera Stardust zaujme hypnotickými kousky, které jsou jako stvořené pro chvíle, kdy panuje noc; výrazná a ostrá Matrix Supernova přináší magnetickou krásu čirých křišťálů; Punk Luna rozjasní noc, plná mystické energie a měsícem inspirovaných motivů; a nakonec Hyperbola Nebula, jejíž zelené křišťály v proplétaných řadách září energií plnou života.

Klíčové postavy této nové kapitoly nekonečného příběhu s názvem Crystal Metamorphosis ožívají díky kouzlu vánočních svátků a transformují se do podoby třpytivých kousků Swarovski, které jsou ztělesněním radostné extravagance, jedinečného savoir-faire a mistrovské práce se světlem.

Kreativní ředitelka Swarovski, Giovanna Engelbertová, vysvětluje: „Naše vánoční kampaň je oslavou nekonečných možností vyjádření osobitého stylu a kreativity, které Swarovski nabízí. Má vize se točí okolo žen různého vzhledu a osobnosti, které se transformují ve šperky, jež mají na sobě. Ve spolupráci se Stevenem Meiselem a Path  McGrathovou se nám podařilo vytvořit kouzelnou sadu snímků, které zachycují slavnostní a elegantní atmosféru i kouzlo vánočního období.”

Giovanna Engelbertová na kampani, která pozvedá transformativní sílu křišťálů Swarovski, znovu spolupracovala s hvězdným týmem. Jeho součástí je Steven Meisel, autor mnoha ikonických módních snímků, a Pat McGrathová, renomovaná vizážistka, jejíž techniky posouvají hranice sebevyjádření. Výsledný efekt podtrhl vlasový stylista Guido Palau a kloboučník Stephen Jones, který vytvořil úžasnou křišťálovou ozdobu hlavy pro postavu Hyperbola.

Kampaň Celebrate Wonder je oslavou odvahy jít za vlastními sny, sebevyjádření a experimentování. Je také návratem k nevázané eleganci a dokonalou inspirací pro nadcházející vánoční sezónu plnou třpytivých dárků.

Kompletní kolekce Swarovski je aktuálně k dispozici v prodejnách a online na swarovski.com.

Zdroj a foto: Swarovski, #CelebrateWonder

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *