InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Výlet s knihovnou do okolí Volyně

    Úterý 14.5 11:20 - Strakonice – sraz na autobusovém nádraží

  • Vernisáž výstavy obrazů Rudolfa Riedlbaucha

    Úterý 14.5 17:00 - Muzeum Středního Pootaví

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Junior nad Roudným vedl, ale nakonec zachraňoval remízu

STRAKONICE - Série bodových zisků pokračuje. Už se vyšplhala na číslo pět. Fotbalisté strakonického Junioru dál v krajském přeboru pokračují ve zlepšených výkonech, což potvrdili i poslední říjnovou neděli, kdy uhráli na svém hřišti remízu 2:2 (1:0) se čtvrtým Roudným. Domácí poslal v deváté minutě do vedení Karel Krejčí, jenž proměnil nařízenou penaltu, ale další slibné šance zůstaly nevyužity, takže začali směrem dopředu hrozit i favorizovaní hosté. Na konci poločasu ještě Kozlík fantasticky zlikvidoval tři tutovky, jenže po změně stran přece jen Malšané skóre otočili. V 68. minutě se prosadil Viktor Kadlec a obrat dokonal o sedm minut později Artur Goretki. Junior se však nevzdal a v 82. minutě zaslouženě vybojoval remízu, hlavou se prosadil Tom Bílý. Svěřenci trenéra Přemysla Šrouba mají po třinácti kolech na svém kontě patnáct bodů a v tabulce jim patří deváté místo.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Fotbal 

    Reagovat

     

    S timhle chtějí postoupit do divize jo? Si mohl solární baron domluvit s elektro firmou kšeftik za tři body.

    Vloženo 29.10.2023 19:32:16

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace