ANKETA: Týmem října jsou Litoměřice, zvolte hráče a trenéra měsíce

Hokej.cz zařadil do All-Star týmu za říjen Jakuba Soukupa, Aleksiho Salonena, Michaela Krutila, Tomáše Čachotského, Martina Dočekala a Erika Hrňu. Fanouškovské hlasování o nejlepším hráči měsíce skončí 3. listopadu ve 12:00.

Tým měsíce – HC Stadion Litoměřice

Litoměřice zažily těžké léto, nebylo jisté, zda se do Chance ligy vůbec přihlásí, teď ale stíhají favority a usadily se na třetí příčce. Z deseti říjnových zápasů vyhrály osmkrát: přičemž šest gólů nasázely Prostějovu a čtyři Vsetínu nebo Zlínu.

ANKETA: Hráč a trenér měsíce

Říjen 2023

2709 hlasů
1966 hlasů

Sestava měsíce podle Hokej.cz

Jakub SOUKUP (G, SC Marimex Kolín)
Kolín sice v říjnu zvítězil jen třikrát, Jakub Soukup mu ale dával šanci k bodovému zisku v každém utkání. Ostatně v uplynulém měsíci pochytal 94,14 % soupeřových střel! V klíčových zápasech proti Frýdku-Místku a Pardubicím B dokonce udržel čistá konta.

Aleksi SALONEN (O, Berani Zlín)
Zlín zapisuje dost nepřesvědčivé výsledky, finský obránce Aleksi Salonen přesto budí pozornost: v říjnu si vylepšil statistiky o jeden gól a čtyři asistence, jeho ice time pak mnohdy atakuje třicetiminutovou hranici.

Michael KRUTIL (O, HC Stadion Litoměřice)
Čtvrtého října se do Litoměřic vrátil z hostování v Českých Budějovicích a okamžitě se zařadil k lídrům. Krutil pomohl Stadionu k parádnímu měsíci hned sedmi body (2+5).

Tomáš ČACHOTSKÝ (Ú, HC Dukla Jihlava)
Po loňské rozpačité sezoně je letos Jihlava zase hodně nebezpečná, a to i díky nestárnoucímu Tomáši Čachotskému. Jeho statistiky z devíti říjnových klání? Pět gólů, pět asistencí a +5 v kolonce +/-.

Martin DOČEKAL (Ú, SK Horácká Slavia Třebíč)
Úřadující držitel Ceny Tomáše Zelenky se usadil na čele kanadského bodování, na hru Třebíče má ohromný vliv: v říjnu stihl nasbírat dvanáct bodů (6+6).

Erik HRŇA (Ú, VHK ROBE Vsetín)
Z pěti gólů, které Hrňa v říjnu vstřelil, byly hned tři vítězné. K produktivitě Vsetína, který zatím jako jediný dokáže držet krok s dominantní Porubou, navíc přispěl čtyřmi asistencemi.

Trenér měsíce

O vítězi rozhodnou přímo čtenáři Hokej.cz, a to ze tří trenérů nominovaných redakcí: za měsíc říjen jsme vybrali Richarda Krále (Pardubice B), Miroslava Přerosta (Litoměřice) a Jiřího Režnara (Poruba).

„Užijte si hokejové MS s Tipsportem! Stačí jen začít, získat 500 Kč zdarma a hrát soutěže o ceny za 33 milionů!“

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz