Začínala jako toples tanečnice a díky této profesi procestovala skoro celý svět. Navštívila například USA, Brazílii nebo Japonsko. V roce 2005 se rozhodla, že se přihlásí do nové televizní realitní show VyVolení. 

Principem pořadu byl pobyt skupiny cizích lidí v uzavřené vile, v níž byly umístěné kamery, mikrofony a poloprůhledná zrcadla. Účastníci tak byli nepřetržitě sledováni. Je tedy jasné, že tvůrci relace vybírali takové zájemce, kteří byli něčím výrazní. Odbarvená blondýna s pohnutou minulostí a drzou náturou jím do celého konceptu skvěle seděla. Regina se tak doslova ze dne na den stala slavnou.

Regina z VyVolených

Po návratu do normálního života otěhotněla. S partnerem se však ještě v požehnaném stavu rozešla. Na malou Isis Paolu tak zůstala sama. Kvůli nevhodným hygienickým podmínkám v její domácnosti a nedostatku financí ji však úřady dcerku odebraly. Zpět ji získala až v roce 2020.

Těsně po natáčení televizní show doufala, že zbohatne. Objížděla diskotéky, kde malovala na nahá mužská těla. Postupem času však již nikoho nezajímala. Vrátila se tak k tancování v nočních klubech. „Přesto na sobě pozoruju, že se usazuju,” řekla pro iDnes.cz.

Zdroj: Youtube

Touha po klidu ji zavedla k ezoterice. V roce 2008 si tak změnila jméno na Reginu Agiu a začala tvořit spirituální obrazy. „Po tomto světě jsem vždy toužila. Odpoutat se od reality a těžit ze záplavy barev,” řekla. Malování byl však jen začátek. 

Život v chatce

Před dvěma lety napsala knihu Vesmírný tanec, kterou propagovala na svém YouTube kanále. Ve svých videích mluví o koronaviru, chemtrails, rakovině a zdravém jídle. „Žijeme v kolečku pro křečky. Nyní ale máte možnost odpoutat se od pozemského a obyčejného. Brzy se uvidíme v nové době,” slibuje klidným hlasem. 

Naposledy se Regina na televizních obrazovkách objevila v roce 2016 v pořadu Prostřeno. Všechny zarazilo, že žije v zahradní chatce u Brněnské přehrady. Místo uprostřed zeleně se blondýně pravděpodobně líbí. Podle eXtra.cz ho prý obývá dodnes. Po letech však mírně zpustlo.

Zdroj: Youtube

Zahrada je nyní zarostlá a jsou na ní ostrůvky různých odpadků. Mezi nimi je postavený stan a posezení, jemuž dominují neuklizené hrníčky, odložené šatstvo a láhve od vína. Kolem se prohání afghánští chrti. Podle jejího YouTube kanálu ale stárnutí pětačtyřicetileté Regině prospívá. Na zveřejněných fotkách vypadá lépe než za mlada.

Zdroje: www.topky.sk, www.zeny.iprima.cz, www.blesk.cz