slider
Facebook - Buggyra Racing Instagram - Buggyra Racing Twitter - Buggyra Racing Youtube - Buggyra Racing Flickr - Buggyra Racing

01.11.2023

Buggyra Academy sází na mládí i v managementu. Výkonným ředitelem bude Jan Koubek

Buggyra Academy se stačila za krátkou dobu své existence etablovat jako pevná součást struktury týmu Buggyra ZM Racing. Její fokus na mladé talenty za volantem i v boxech umocňuje fakt, že se jejím výkonným ředitelem stal nadějný manažer Jan Koubek.

 

Buggyra Academy sází na mládí i v managementu. Výkonným ředitelem bude Jan Koubek

„Honzu jsme si připravovali do pozice v Buggyra Academy poslední dva roky. Na činnosti organizace se podílel už během poslední fáze studií. Poté byl v zahraničí a před několika měsíci se vrátil do akademie,“ uvedl šéf Buggyry Martin Koloc.

 

Také objasnil, proč je podle něj Jan Koubek na tuto pozici ten pravý. „Je dobře jazykově vybavený, manažersky schopný a učí se. Proto jsme usoudili, že je naprosto správně ho dát do této pozice v akademii. I lidmi ve vedení a managementu chceme demonstrovat, že Buggyra Academy je postavená na dynamických mladých lidech,“ dodal Koloc.

 

Jan Koubek přichází na post výkonného ředitele Buggyra Academy s pokorou i chutí odvést kus poctivé práce: „Je mi velkou ctí se zhostit této pozice. Zároveň si uvědomuji zodpovědnost, kterou ve mě společnost vkládá. Jsem rád, že se jako mladý člověk mohu postavit do čela mladého týmu a postarám se o to, aby akademie prosperovala.“

 

Za pouhé čtyři roky existence stačili členové Buggyra Academy nasbírat už celou řadu úspěchů. Aliyyah Koloc letos bojovala o titul šampiona třídy GT4 v evropském mistrovství vytrvalostních závodů 24H Series a vyhrála hodnocení žen v absolutní klasifikaci. Letos v lednu se stala vůbec nejmladší ženskou účastnicí Rally Dakar v historii. Buggyra Academy France má na svém kontě už šest titulů ve francouzském šampionátu tahačů na okruzích včetně dvou absolutních vítězství, které vybojoval Téo Calvet. 

 

Junioři týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra získali double v konečném pořadí okruhového seriálu FIA CEZ ve třídě GTC. Výrazně se rozšiřuje také základna kartingu a jezdci Buggyra Academy sbírají postupné úspěchy. Nicolas Lacko v loňském roce ovládl český šampionát v kategorii Easy 60 Junior.

 

Organizační struktura Buggyra Academy:

CEO: Jan Koubek

Mentor: David Vršecký

Driver coach & simulator program: Rudolf Sieben

Driver coach Buggyra Academy France: Téo Calvet

Technical director: Petr Hadaščok

Junior strategist: Matěj Hadaščok

Junior performance engineers: Yasmeen Koloc, MBA; Jakub Hadaščok

Odesláním e-mailové adresy souhlasíte se Zásady o ochraně osobních údajů.

© BuggyraRacing

Webové stránky na míru od Lerstudio Hradec Králové