3. listopadu 2023 • 14:45

Tetřev Chramosta, Kušej na plotě? Oslavám gólů nerozumím, říká Csaplár

Autor: šf
Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to specifický fotbalový „žánr“, který přináší spoustu originálních i převzatých kousků. Řeč je o oslavách gólů, ať už v individuálním pojetí, nebo v provedení více členů fotbalového „souboru“. FORTUNA:LIGU jednou novinkou zahraniční provenience obohatil o víkendu jablonecký útočník Jan Chramosta, jenž jedinou trefu do sítě Baníku doprovodil se spoluhráči pozoruhodnou kreací připomínající pohyb tetřeva hlušce. Inspirací prý bylo video z rakouské soutěže, které viděl na Instagramu, v šatně se tenhle nápad chytil a nyní došlo k jeho tuzemské „adaptaci“. Ne každý je však z takových etud takříkajíc na větvi – jako třeba trenér a expert Josef Csaplár.  „Já těm oslavám gólu až tak tolik nerozumím. Když je vidím, říkám si: Ty bláho...“ jde proti proudu ve speciálním videorozhovoru. „Můj šálek kávy to není, někdy je to za hranou.“



Chramosta tetřevím stylem oslavil už svůj devadesátý ligový gól a vzbudil slušnou pozornost. Ve studiu O2 TV Sport ho dokonce na vyzvání Jakuba Podaného napodobil moderátor Petr Svěcený.

Sám Csaplár jako hráč, který to dotáhl do druhé ligy, vynikal slušnou produktivitou, a tak by se dalo čekat, že si vstřelené branky rovněž náramně užil. Jenže chyba lávky, čerstvě jedenašedesátiletý expert prý emoce krotil a při sledování dnešních kanonýrů mnohdy kroutí hlavou.

Stejně jako když v posledním ligovém kole pozoroval mladoboleslavského „divočáka“ Vasila Kušeje, jenž se po gólu Spartě pověsil na plot a slavil s diváky. Aby však nedošlo k mýlce, ve videomagazínu LIGOVÝ INSIDER měl pro oba střelce za jejich gólové úspěchy a celkové výkony slova chvály...

Podívejte se na video!

Slavia má větší potenciál než Sparta, ale škodí si, říká Csaplár. Panák byl na louce
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud