Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
ReportážeWU-18

WU18: V předehrávce výhra na Dukle

Pětkrát skórovala Trachtová

Sdílet

Prvoligové dorostenky Sparty sehrály svůj zápas netradičně už v pátek, když se představily na umělé trávě na Julisce. Nad Duklou sparťanky zvítězily 8:2. V prvním poločase zaznamenala čistý hattrick útočnice Adéla Trachtová, která nakonec vstřelila pět branek a na další dvě nahrála.
Momentálně tak sparťanky s 24 body vedou tabulku společně se Slavií, ale slávistky mají ještě sobotní zápas v Liberci k dobru. V dalším utkání se fotbalistky ACS WU18 představí 11. listopadu doma na Strahově, soupeřem bude Lokomotiva Brno Horní Heršpice.  
1. liga dorostenek, 10. kolo 
FK Dukla Praha – AC Sparta Praha 2:8 (0:3) 
Branky: 72. Norlin, 82. Krajčová - 8., 23., 41., 63., 70. Trachtová, 49. Lesáková, 66. Balázsová, 82. Krůtová 
Sparta: Horešovská - Trnovcová (46. Nováková), Krůtová (85. Bardová), Truksová, Lesáková (63. Harantová), Jakubů, Daníčková, Balázsová, Trachtová (85. Plachá), Buriánková, Strašíková (85. Douderová) 
Komentář trenérky Ivy Mocové: “Počasí nebylo vůbec fotbalové. Deštivá Juliska nabídla z naší strany nepřesné kombinace, ale gólové uklidnění přišlo brzy a první poločas měl dobré parametry. Jedinou vadou byla spousta neproměněných šancí či špatné řešení ve finální fázi. Zápas nám opět ukázal, že jdeme dobrou cestou a kde musíme ještě přidat.” 

Další novinky