ELLEphoria: co přinesl den první?

Prvního dne jste mohli vidět mnohé. Rozhodně nešlo o pozvolný start, my do světa krásy skočili rovnou po hlavě. Poté, co návštěvníky přivítala na pódiu redakce ELLE, se o mužské kráse a pohledech do duše rozpovídali v rozhovoru s šéfredaktorkou Theou Prokop hudebníci Marcell a Ben Cristovao. Po nich se na hlavní stage vydaly dvě české divy, nejprve Monika Bagárová, která povídala o svém work-life balance a cestě ke šťastnému životu, a hned po ní nikdo jiný než Dara Rolins, která si s moderátorkou Jitkou Nováčkovou popovídala o ženské kráse a síle vzájemné podpory.

Specialistka na péči o pleť Alena Čtvrtníková ze značky Clarins vyzdvihla benefity chladu v kosmetice, zatímco kadeřník Marty Tyl spolu s influencerkou Markétou Frank představili tipy pro správnou péči o vlasy v domácím prostředí nejen s produkty Wella Professionals. Herečka Ester Geislerová před zraky diváků vyprávěla o úspěšném projektu Terapie sdílením, který spoluzaložila. Make-up artistka značky Tarte Janina Wierzioch pak společně s influencerkou Katarínou Dvornickou představily nejpopulárnější produkty a make-up techniky. Nakonec Boris Hrivňák a Elisabeth Ben spolu se značkou Erborian povídali o (ne)dokonalé pleti, kterou nám nezbývá než přijmout a milovat.

ELLEphoria, den první

Vedle dění na pódiu probíhaly ještě speciální masterclasses. Nejprve jsme si spolu se značkou Antipodes a Monikou Suchánkovou ukázali, jak na bukální liftingovou masáž. Vyzkoušeli jsm si manuální bukální liftingovou masáž, která je skvělou alternativou k invazívním faceliftingovým ošetřením. Poté dlouholetá spolupracovnice ELLE a jedna z předních českých make-up artistek Margita Skřenková spolu se značkami L'Oréal Paris a Maybelline New York pomohla účastníkům masterclass zdokonalit se v určitých make-up technikách a také se naučit líčit nejnovější trendy.

Kromě našich řečníků měli návštěvníci také možnost poslechnout si odborníky na kosmetiku a wellness u stánků, kteří ochotně nabídli rady ohledně produktů vhodných pro konkrétní typ pleti, poskytli diagnostiku vlasů či umožnili hostům mnohé vyzkoušet. Všichni účastníci tak měli šanci získat slevy na vybrané značky, odnést si vzorky a dokonce i někdy celé produkty – to například v případě, kdy úspěšně roztočili kolo štěstí. Míst, kde štěstěnu vyzvat, je na ELLEphorii hned několik. A v našem chrámu krásy vyhrává každý!

Láká vás ELLEphoria? Přijďte za námi v sobotu a v neděli. Známé osobnosti a odborníci nám prozradí své tipy a triky, jak být tou nejkásnější verzí sebe sama. Přijďte se dozvědět něco nového a nechte se hýčkat! Nejčastější dotazy zodpovídáme zde, veškeré informace o programu najdete pak zde.

ELLEphoria