Po dlouhé době zase krvavá marvelovka! Trailer na Echo je drsnou podívanou, navíc má záporáka z Daredevila

Trailer na marvelácký seriál Echo překonal očekávání!

Zdroj: Marvel

Marvel se v novém seriálu Echo vrací k éře Daredevila a své krvavé sérii The Defenders. Jak prozrazuje první trailer, na scéně se znovu objeví obávaný Wilson Fisk (Kingpin) v podání skvělého Vincenta D’Onofria. Hlavní roli postižené bojovnice ale ztvární Alaqua Cox, která se již objevila ve vánočně laděném Hawkeyeovi.

Nadcházející minisérie Echo, která po vzoru Netflixu vyjde kompletně na Disney+ zkraje příštího roku, se odehrává po událostech seriálu Hawkeye. Maya Lopez se v něm vrací do svého rodného města v Oklahomě, kde se musí vyrovnat se svou minulostí, znovu se spojit se svými indiánskými kořeny a přijmout svou rodinu a komunitu.

Jak prozradil první trailer na Echo, Maya Lopez byla ještě malá dívka, když jejího otce zabil Wilson Fisk. Kingpin jeho poslední přání splnil a o dívku se postaral jako o vlastní dceru. Postava Echo se objevila v komiksech teprve v roce 1999, v devátém vydání Daredevila. Do Matta Murdocka se v nich dokonce zamilovala, později ale toužila po jeho smrti.

Tvůrci seriálu jsou manželé Emily a Etan Cohenovi. Druhý jmenovaný v minulosti spolupracoval na scénářích Mužů v černém 3, kultovní Tropické bouři nebo chváleného animáku Zlouni.

Všech pět epizod minisérie Echo zamíří na Disney+ 10. ledna 2024.

Zdroj: Marvel