InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hokejisté čtvrtých tříd si dali dostaveníčko v Milevsku

MILEVSKO – Čtvrťáci HC Milevsko 1934 pod vedením trenérů Stanislava Polodny a Martina Havrana dnes hostili na domácím ledě dopoledne Strakonice a odpoledne Jindřichův Hradec. Zápasy se hrají na třikrát 15 minut s automatickým střídáním po minutových intervalech na dvou polovinách souběžně. Výsledky se oficiálně nepočítají, ale trenéři samozřejmě vědí, jak si jejich svěřenci zhruba vedou. Tím ale hokejový program na zimním stadionu nekončí, už dnes od 17 hodin hostí A tým soupeře z Veselí nad Lužnicí. Z ostatních mládežnických kategorií mají hokejisté deváté třídy volno, příští sobotu 11. listopadu jedou do Vimperku (10.15) a v neděli hostí doma Písek (10). Starší žáci dnes padli těsně 3:4 ve Strakonicích, mladší hrají zítra ve Vimperku. Příští sobotu starší žáci hostí Vimperk (10) a po nich mladší žáci Písek (12.15).

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace