InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Cestujme s Fireflies

    pondělí 6.5 18:00 - Světlušky Tábor

  • Vzpomínkový akt k osvobození města

    pondělí 6.5 15:00 - MěKS Vimperk

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

První Milevsko předvedlo senzační obrat s Veselím

MILEVSKO – Neporazitelnost se otřásala v základech, ale hokejisté Milevska předvedli parádní obrat. Sobotní zápas sedmého kola krajské ligy mezi prvním Milevskem a čtvrtým Veselím nabídl dramatickou zápletku. První gól sice dal nejproduktivnější hráč soutěže Vochozka (proti Veselí nakonec 1+3), ale jinak hráli v prvním dějství prim hokejisté Veselí. Aktivně napadali rozehrávku domácích a nutili je k chybám. Za své nasazením a bojovnost v předbrankovém prostoru byli odměněni několika gólovými dorážkami – 1:4. Trenér František Ševčík, jak po utkání přiznal, dal svým svěřencům v milevské kabině o první přestávce hodně důrazně najevo, co si o jejich výkonu a přístupu myslí. Navíc ze hry z výkonnostních důvodů stáhl obránce Boušku. Milevský tým si asi vzal slova kouče k srdci a od druhé třetiny už byli domácí lepším manšaftem. Postupně začali skóre otáčet, i když Veselí také nedalo svou kůži lacino. Ve třetím dějství se hodně přiostřilo, hrál se svižný a důrazný hokej jako v play off. Nechyběly vyhecované momenty. Vítězství a sezonní neporazitelnost nakonec uhájili Milevšťáci, když přežili i obrovský závar v posledních vteřinách při hře hostí bez brankáře v šesti proti čtyřem – 5:4.

Poprvé už za Milevsko nastoupil David Blažek, předsezonní posila Božetic, který se tak v rámci zimního stadionu v Milevsku jen přesunul do jiné šatny. Jeho příchod je reakcí na rozsáhlou marodku v kádru trenéra Ševčíka, při své milevské premiéře Blažek zapsal jednu asistenci.

Aktuálně jsou hokejisté Milevska dál na prvním místě tabulky, kde drží s 20 body náskok čtyř bodů na druhou Hlubokou, která ve šlágru porazila Strakonice a přeskočila je v tabulce. Další zápas sehrají Milevšťáci příští neděli na ledě Českého Krumlova (17).

HC Milevsko 1934 – TJ Loko Veselí nad Lužnicí 5:4

(1:4, 2:0, 2:0). Branky a nahrávky: 7. Vochozka (Suchan, Svoboda), 25. Březina (Vochozka, Suchan), 29. Krcho (Januška, Blažek), 47. Janoch (Svoboda, Vochozka), 48. Březina (Vochozka, Suchan) – 10. Kovaříček (Dušák), 13. Pechlát (Bárta, Mikeska), 13. Kovaříček (Klimeš), 15. Vaněk (Klimeš, Kovaříček).

Milevsko: Novák – Kohout, Řezáč, Janda, Svoboda, Bouška, Hubáček – Janoch, Krcho, Masopust – Březina, Suchan, Vochozka – Blažek, Januška, Pouch.

Veselí nad Lužnicí: Ludvík – Kratochvíl, Dušák, J. Benda, Klípa, Štěcha, Krampl, Šťastný – R. Benda, Novotný, Mikeska, J. Bárta, Vaněk, Marcilis, Bláha, Klimeš, Vlach, F. Bárta, Kovaříček, Pechlát.

Diskuse k článku - 10 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Petr 

    Reagovat

     

    S domácími i v krajské lize to byla ostuda, nadávali na ně ti, kterým se teď nelíbí první místo s hráči mimo Milevsko. A šancí se ukázat dostali až moc.

    Když se tady hrála druhá liga s maximálně jednou milevskou pětkou - to jste byli zticha ?

    Milevsko s neexistujícím dorostem, juniory prostě bude vždycky mužstvo o hráčích zvenku. Buďme rádi za Frantu, že dal dohromady skvělé mužstvo a chce hrát pěkný hokej. Já na to budu chodit radši než poslouchat Na staré ty mistry světa, co ten hokej už hrají jenom od piva. Podívejte, jak se odchovancům dařilo uplynulé roky za Božetice. Trapnost.

    Vloženo 5.11.2023 22:12:28

  • JP 

    Reagovat

     

    ukažte mi tým v jakékoliv soutěži kde hrají jen domácí hráči,hrát musí jenTi kteří na to mají,je vidět odkud fouká,že pánové(Kozel a prodám) a na vaše příspěvky nemá cenu reagovat.Jinak ke včerejšku,oba týmy byly výborný,na kraj nadpruměrná uroven,naší,zduraznuji naši kluci, dali do toho srdíčko ,to musel vidět každý objektivní divák.Hoši děkujeme.Děláte nám radost

    Vloženo 5.11.2023 21:11:12

  • puk 

    Reagovat

     

    Pavlíku počet diváků rozhodčí vyser se na to

    Vloženo 5.11.2023 07:58:09

  • Pepan 

    Reagovat

     

    Super zápas proti kvalitnímu Veselí. Zápas play off. Kluci ukázali sílu!!!. Dobře co udělal trenér s Bouškou.... Třeba si to srovná v hlavě..... zápas hodně bavil, klobásy vynikající prostě krásnej hokejové večer

    Vloženo 5.11.2023 07:46:48

  • Dobře 

    Reagovat

     

    že to pískal milevský rozhodčí, byl 6 hráč na ledě

    Vloženo 5.11.2023 06:00:56

    • 1 

      Reagovat

       

      blbost. Dělal chyby na obě strany. Například v 59. minutě byl jasně falouvaný domácí hráč. Vůbec tak k tomu vyhecovanému závěru v posledních minutách nemuselo dojít... jinak krásný hokej z obou stran.

      Vloženo 5.11.2023 09:00:13

    • Kozel 

      Reagovat

       

      Myslím ,že vidět 3 milevský kluky na ledě včetně rozhodčího bylo fajn ..a ti ostatní vysavači peněz..no ..myslím že tohle není správná cesta...k čemu je že je Milevsko první ..bude klub to posouvat ..ne nebude ..

      Vloženo 5.11.2023 09:54:02

      • Pepan 

        Reagovat

         

        A koho dalšího by jsi z Milevských hráčů povolal? Koukni se kolik jich je v Božeticích? Skoro všichni milevšťáci se na Božky vyjašlali a nikdo jim nejde pomoci to už o něčem vypovídá. Musíme si vážit toho že po těch letech marasmu se tu hraje zase o něco hraje. A že jsem jezdí kluci z Budějc proč né?. Koukni kdo jezdí do Vimperka, Sobíku atd. a kdo to tam táhne....

        Vloženo 5.11.2023 10:30:37

        • Prodám 

          Reagovat

           

          Prosím tě o co se hraje.... nejnižší soutěž... věř že kdyby ty Božetice dali tu 20 ..tak budou hrát za Božetice..jakbto tady někdo napsal .. vysavači peněz.. hloupí kdo dává hloupější kdo nebere

          Vloženo 5.11.2023 14:43:26

      • Mil 

        Reagovat

         

        Kozle choď na Božky tam jsou ti tvý odchovanci v čele s trenérem a gólů uvidíš taky dost otázka v jaký brance.Kdy tady hráli jen Milevšťáci prosím aspoň rok napiš.Ď

        Vloženo 6.11.2023 11:40:34

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace