InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Cesta na dovolenou aneb Jak se vyhnout dezinformacím

    pondělí 20.5 13:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Lidická 1, České Budějovice

  • Lék Dr. Stejskala

    pondělí 20.5 15:00 - Jihočeské divadlo Dr. Stejskala 424/19, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Mužstvo Čimelic lídra tabulky nezaskočilo a v tabulce se výš neposunulo

ČIMELICE - V sobotu 4. listopadu hostili fotbalisté Čimelic vedoucí tým tabulky 1. B třídy, skupiny C. Na mužstvo Chotovin ztráceli domácí ze čtvrtého místa tři body, takže motivaci na posun k nejvyšším příčkám měli velkou. Po devadesáti minutách se však ukázalo, že mužstvo z Táborska není na čele tabulky omylem a z Čimelic si zaslouženě odvezlo tři body.

SK Siko Čimelice - TJ Chotoviny 1:3 (0:1)
Branky: 75. Dubský (penalta) - 4. Voborský, 65. Cetlovský, 79. Pankovetskyi
Rozhodčí: Křížek – Hladík, Bernát. ŽK: 1:2. Diváků: 125
Čimelice: Šípek - Kulas, Kostohryz, Josef Kuchejda, Tvrzský - Gottfried, Jizba, Nekl, Hák (65. Nosek) - Dubský, Vařenka (82. Hegenbart)
Chotoviny: Bánský - Dvořák, Bondarev, Vrhel, Čech, Makovii, A. Cetlovský, Koblasa, Kromka, Pankovetskyi, T. Cetlovský (76. Voborský)

Velká trhlina do motivace domácích hráčů přišla už ve 4. minutě. To hosté zahráli rohový kop ven z velkého čtverce, odkud Viktor Voborský po zemi prostřelil vše co mu stálo v cestě a míč skončil u tyče branky Martina Šípka. Když byli hosté pod tlakem domácích, kteří prahli po vyrovnání, hosté udeřili podruhé, ale trefili jenom tyčku. Siko nevyužilo ani jednu ze standardních situacích a na přestávku odcházely oba týmu za stavu 0:1.
Druhý gól přišel po dvaceti minutách druhé půle a znovu padl do domácí branky. Před pokutovým územím upadl s křikem jeden z hráčů hostí, domácí se zřejmě domnívali, že sudí odpíská faul, přestali hrát a Tomáš Cetlovský pohodlně bez odporu čimelické defenzivy zvýšil na 0:2. Za deset minut svitla Siku jiskřička naděje v podobě penalty za faul na nejlepšího hráče týmu Ladislava Jizbu. Z pokutového kopu Antonín Dubský snížil na 1:2 a znovu bylo o co hrát. Jenže jenom chvíli, protože brzy poté hosté podnikli rychlý protiútok do rozhozené čimelické obrany a míč směřující k brance se po zmatcích odrazil od Martina Nekla do vlastní sítě. Za střelce byl označen Yevhenii Pankovetskyi, na ukazateli skóre svítilo 1:3 a i přes veškerou snahu s tím už domácí nedokázali nic udělat.
Po nadprůměrném fotbale v utkání nejnižší krajské soutěže se z vítězství radovali hosté, ale domácí se za výkon proti prvnímu týmu tabulku stydět nemusí.

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace