FORTUNA:LIGA - souhrn 14. kola: Plzeň otočila na Slavii

04.11.2023, 16:57, aktualizováno 05.11.2023, 20:00
Komentáře a souhrny
Erik Jirka (© AFP)

Hráči Plzně ve šlágru 14. ligového kola nečekaně zvítězili na stadionu Slavie po obratu 2:1. Pražané utrpěli první porážku v této sezoně nejvyšší soutěže a z druhého místa v tabulce ztrácejí dva body na obhájce titulu Spartu. Zlín pod novým koučem Červenkou znovu bodoval a tentokrát dokonce stoprocentně, když veze tři body z Pardubic. Jablonec se rozešel smírně se Sigmou, stejně jako Slovácko s Hradcem Králové. Teplice v přerušeném utkání udolali Mladou Boleslav...

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 1:2

05.11.2023 18:00

Góly: 13. Mick van Buren - 64. Erik Jirka, 79. Erik Jirka

Hráči Viktorie Plzeň zvítězili ve 14. kole Fortuna ligy na hřišti pražské Slavie 2:1. Do vedení se sice brzy dostali domácí zásluhou přesné hlavičky Micka van Burena, druhý poločas nicméně patřil pouze Západočechům. Utkání totiž dvěma brankami otočil Erik Jirka. Fantastický výkon ale předvedl i Sampson Dweh, který kromě skvělé defenzivní práce nahrál na vyrovnávací branku. Viktorka tak po devíti letech dokázala ve Vršovicích sebrat všechny body, na první místo ligové tabulky se navíc znovu dostal úhlavní rival sešívaných v podobě Sparty.

Svěřenci Miroslava Koubka vstupovali do jednoho ze šlágrů podzimu ve značně rozporuplné náladě. Zatímco v evropských pohárech působila Plzeň neporazitelným dojmem, v lize jí před začátkem kola patřila průběžně až pátá příčka. Jejímu soupeři navíc náležela role nejlépe bránícího celku soutěže, jelikož sešívaní inkasovali ve 13 kolech pouhých sedm branek. Pomalu se začínali střelecky probouzet i jejich útočníci, když Slovácku konečně vsítil gól ze hry Václav Jurečka a proti Bohemians se zase prosadil Mojmír Chytil.

O první velkou šanci se postarali hostující hráči, respektive stoper Plzně Dweh. Liberijský obránce si naskočil na centrovaný přímý kop, nicméně mezi tři tyče jeho pokus nemířil. O chvíli později poslal parádní přihrávku z hloubi pole Conrad Wallem a van Buren v disciplíně, ve které Dweh selhal, uspěl a otevřel skóre. Daleko od vyrovnání nebyl bývalý slávista Ibrahim Traoré, ale jeho prudká rána mířená na zadní tyč nakonec prosvištěla vedle brány. O slovo se přihlásil i Lukáš Provod, když naskakoval na centr z kopačky Michala Tomiče, jenže český reprezentant hlavičkoval vedle. Velkou smůlu měl v závěru poločasu i Cadu, jehož střelu po rychlém samostatném úniku tečoval jeden z obránců mimo.

Do druhého dějství vstoupili lépe Západočeši, avšak žádná pořádná šance dlouho k vidění nebyla. První taková přišla až po více než hodině hry a hned přinesla vyrovnání. Parádní průnikovku Dweha si za obranou Slavie našel Jirka, jenž ťuknul míč kolem Aleše Mandouse. Nebyla to jediná nepříjemnost, kterou musel řešit Jindřich Trpišovský, poněvadž právě po zákroku Liberijce se zranil čerstvě vystřídaný Matěj Jurásek, jenž proto musel po devíti minutách na hřišti střídat. Slovenský křídelník Jirka pak znovu utekl obraně sešívaných a levačkou v souboji jeden na jednoho překonal Mandouse. Hrdinou Slavie se mohl v nastaveném čase stát Christos Zafeiris, jenže jeho prudkou ránu vytáhl Jindřich Staněk.

Plzeň šokovala vyprodanou Fortuna Arenu a na stadionu Slavie zvítězila poprvé od roku 2014. Další ligové utkání sehraje 12. listopadu doma se Slováckem, Pražané tentýž den zavítají do Olomouce.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 1:0

05.11.2023 15:00

Góly: 61. Luka Kulenović

Hráči Českých Budějovic padli ve 14. kole Fortuna ligy na půdě Liberce 0:1. Hosty přitom málem poslal ve 34. minutě do vedení Jiří Skalák, jenže zkušený útočník byl přistižen v ofsajdu a jeho trefa neplatila. Po změně stran si domácí naopak postavení mimo hru pohlídali, a nic tak nebránilo tomu, aby Luka Kulenovič rozhodl. Jihočeši, jejichž kádr v týdnu opustil 32letý lídr Jakub Hora, tedy neukončili více než roční čekání na venkovní výhru ani U Nisy.

Po triumfu nad Plzní a zároveň prolomení šestizápasové ligové série bez vítězství Slovan remizoval na hřišti Slovácka. Ještě větší radost mohl mít z pohárového utkání, v němž následně vyzrál na Mladou Boleslav, a postoupil tak do čtvrtfinále. Naopak v Českých Budějovicích, které byly na předposledním místě tabulky, to hořelo nejen na trávníku. Klub se totiž rozhodl vyřadit z kádru svého nejlepšího střelce letošního ročníku Horu, důvod však zatím nezveřejnil.

Slovan neměl daleko k otevření skóre krátce po úvodním hvizdu, když nepřehlednou situaci ve vlastním vápně nevyřešil ideálně Dávid Šípoš, jeden z obránců se nicméně dobře zorientoval a míč odkopl do bezpečí. Slovenský brankář měl pak pořádnou práci až v polovině prvního dějství, kdy hlavičkoval Kulenovič, ten ovšem muže mezi tyčemi nepřekvapil. Vedení se nakonec ujali hosté. Parádní průnikovku za obranu si našel Skalák, jehož zakončení nakonec doputovalo až za brankovou čáru. Euforie fanoušků Dynama ale nevydržela dlouho, bývalý hráč Milwallu se totiž nacházel v ofsajdu.

Po změně stran měl další příležitost hlavičkující Kulenovič, nicméně tentokrát jeho prudký pokus prosvištěl nad břevnem. Napotřetí to už chorvatskému snajprovi vyšlo. Přízemní ránu zpoza vápna si zpracoval a následně se z bezprostřední blízkosti prosadil. Vedení mohl krátce nato navýšit nově příchozí Denis Višinský, jehož střelu vyrazil hlavou jeden z obránců nad hostující branku. Jihočeši se už poté nedokázali pořádně dostat zpět do hry, a tudíž nezvládli ani srovnat.

Slovan potvrdil zlepšující se formu a doma získal tři body. Oba celky sehrají další ligový zápas 11. listopadu. Dynamo svede bitvu s Teplicemi, Liberec zamíří na hřiště Hradce.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Baník Ostrava 1:3

05.11.2023 15:00

Góly: 25. Lukáš Budínský - 49. Ewerton, 53. David Buchta, 59. David Buchta

Hráči Baníku zvítězili ve 14. kole Fortuna ligy na hřišti Karviné 3:1. Ostravané sice vtrhli do duelu jako velká voda a rychle si vytvořili množství příležitostí, zásluhou několika skvělých zákroků Dominika Holce a skórujícího Lukáše Budínského to však byli domácí, kteří do šaten odcházeli s těsným náskokem. Hosté si tak museli nechat góly až na druhou půli, kdy se jim podařilo rychle srovnat a rozhodnutí následně přinesl David Buchta.

Jeho pohledné trefy zajistily hráčům v modrých dresech první triumf po dvou soutěžních porážkách v řadě bez vstřeleného gólu. Dobrou sérii naopak ukončili zelenobílí, kteří v lize nebodovali poprvé od začátku října.

Baník po ligové porážce s utrápeným Jabloncem padl také v pohárovém utkání se Zlínem, který měl od dobré formy rovněž daleko. Opět se tak začalo spekulovat o pozici Pavla Hapala na lavičce slezského celku. Ten musel svůj tým připravit na rozjetou Karvinou, která dvakrát v řadě vyhrála, přičemž naposledy senzačně vyzrála na Plzeň. Ostravanům paradoxně mohla pomoci hostující půda, jelikož na venkovních hřištích vyhráli poslední tři ligové zápasy.

A i na nedalekou Karvinou chtěli svěřenci kouče Hapala vlétnout. Velkou šanci skórovat měl už ve třetí minutě Buchta, jeho pumelici však dobře zlikvidoval Holec. V osmé minutě zakončoval z rohu malého vápna Filip Kubala, fantastický Holcův zákrok ale opět znemožnil hostům otevřít gólový účet. Záhy začala hrozit i Karviná. Proti střele Patrika Čavoše z 16. minuty ještě dobře zakročila obrana, avšak s přesně mířenou technickou ranou, kterou o devět minut později vyslal Budínský, si už hosté neporadili. V největších šancích ale opařené hosty ochránil nejdříve Karel Pojezný, který odhlavičkoval míč na brankové čáře a následně fantastický zákrok Jiřího Letáčka proti dělovce Čavoše. V závěru úvodního dějství mohl srovnat Abdullahi Tanko, proti jeho úniku ale skvěle zasáhl Holec.

Po změně stran už byl ovšem domácí hrdina krátký na pokus Ewertona, který přesně zakončil vysoký centr na zadní tyči. Hororový nástup Karviné do druhé půle potom stvrdil Buchta, který si na hranici malého vápna narazil s Kubalou a přesnou ranou do levé části branky skóre otočil. Krátce nato zblízka zakončoval Tanko, jenže Holec si s jeho ranou opět poradil. Po následném rohu ovšem domácí gólman nestačil na tečovanou ránu Buchty, který navýšil ostravské vedení. I nadále pokračovalo utkání ve vysokém tempu, šancí ale ubylo. Poslední nebezpečnou příležitost si vytvořil střídající Matěj Šín, který si naběhl za obranu, gólmana však neprostřelil.

Baník tak ve slezském derby uspěl a po dvou zaváháních získal tři body. V následujícím kole se 12. listopadu střetne se Spartou, Karviná změří o den dříve síly s Bohemians.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 2:0

04.11.2023 18:00

Góly: 69. Veljko Birmančević (pen.), 81. Lukáš Sadílek

Sparta zvítězila ve 14. kole Fortuna ligy nad Bohemians 2:0, a navázala tak na tři dny starý úspěch, kdy Klokany vyřadila z boje o český pohár. Malé pražské derby se ovšem pro Letenské nevyvíjelo příliš dobře, když si hodinu nevytvořili prakticky žádnou gólovou šanci. V 69. minutě je ale vysvobodil z nařízeného pokutového kopu Veljko Birmančevič. Srbský křídelník pak v závěru ještě připravil pojišťující branku pro střídajícího Lukáše Sadílka, jenž stvrdil výhru svého týmu a také jeho momentální návrat do čela tabulky.

Sparťané první část dvojzápasu s Bohemians zvládli, když je v pohárovém utkání porazili 2:1. Tentokrát přijeli Klokani na Letnou, kde z posledních čtyř vzájemných klání dvakrát bodovali. Rudí ovšem měli o motivaci postaráno, jelikož chtěli napravit zaváhání z minulého kola v Boleslavi, kde prohráli 1:3. Do duelu šli navíc z pozice jediného týmu soutěže, který před vlastními fanoušky ještě neztratil ani bod.

V úvodu byli na útočné polovině překvapivě častěji hosté, nebezpečné zakončení si ale nevypracovali. Sparta se výraznější šance dočkala až ve 20. minutě, kdy však střele Jana Kuchty scházela razance. Po půlhodině zkusil své štěstí z osy hřiště Kaan Kairinen, jenže ani on diváky ze sedaček nezvedl. Chvíli před odchodem do šaten chtěl na druhé straně otevřít skóre duelu Erik Prekop, symbolicky však zakončil poločas nepřesných pokusů zblokovanou střelou.

Klokani dělali sparťanům problémy i ve druhé půli a ve 48. minutě se mohli po ráně Matěje Hybše dostat do vedení, jenže nadějný pokus zkušeného obránce skončil v náruči gólmana. Sparta znovu ohrozila soupeřovu bránu dalekonosnou střelou z kopačky Kairinena, finský reprezentant ale jen protáhl Michala Reichla. Bezradný obhájce titulu si nadále nevytvářel šance, po hodině hry ovšem dostal dárek v podobě pokutového kopu. Hybš ve vápně důrazně atakoval Kuchtu, jenž se ochotně skácel k zemi a po chvíli váhání sudí ukázal na penaltový puntík. Nabízenou možností nepohrdl ranou do protipohybu brankáře Birmančevič. Odpovědi byli zelenobílí blízko po akcích Roberta Hrubého, pevná defenziva Rudých ale zvládala hasit nebezpečí. Naopak uklidňující trefu zařídil v 81. minutě Sadílek, jemuž do střelecké pozice nahrál výborný Birmančevič.

I ligový zápas tedy ovládla Sparta, která se minimálně do nedělního večera vyhoupla zpět do čela ligy. V příštím kole se Letenští 12. listopadu střetnou s Baníkem Ostrava, Klokani změří o den dříve síly s Karvinou.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové 0:0

04.11.2023 15:00

Góly: -

Fotbalisté Slovácka remizovali ve 14. kole Fortuna ligy s Hradcem Králové 0:0. Oba celky se především v prvním poločase trápily směrem dopředu a k jediné střele se dostal Jan Kalabiška. Po změně stran se hra otevřela o něco více, žádný z hráčů však přesný nebyl. Tým z Uherského Hradiště tak na domácí půdě bodoval již pošesté v řadě. Východočeši naopak potvrdili zmar na venkovních hřištích, kde v letošní sezoně ještě nezvítězili.

Oslavy 20. výročí otevření Stadionu Miroslava Valenty neproběhly o předešlém víkendu dle plánu, když Slovácko pouze remizovalo s Libercem. Třízápasová série domácích výher tak byla u konce. Nadále však platilo, že jediným týmem, který si z Uherského Hradiště odvezl všechny body, zůstala Sigma. To chtěl změnit Hradec Králové, jeho forma ovšem měla k ideálu daleko a na nějakou dobu navíc přišel o zraněného Ladislava Krejčího.

Po velmi vlažném začátku utkání byla první zajímavější příležitost k vidění až ve 27. minutě, kdy se o otevření skóre pokusili fotbalisté Slovácka. Chytrá přihrávka Rigina Cicilii našla uvnitř pokutového území Kalabišku, jehož střela však prolétla pouze kolem spojnice levé tyče a břevna. Ani tato ojedinělá šance dění na trávníku nezměnila, a do kabin se tak odcházelo za bezgólového stavu.

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí, z obléhání soupeřovy šestnáctky však vzešla pouze hlavička Cicilii doprostřed branky, kterou bez problémů lapil Pavol Bajza. Hosté se k vůbec první střele dostali o malou chvíli později, Lukáš Čmelík ale pálil z dobré pozice vysoko nad. Votroci byli k první brance ještě o něco blíže po hodině hry, když nadýchaný cetr Václava Pilaře našel hlavu Daniela Haise, ten ovšem zamířil jen kousek vedle pravé tyče. V 70. minutě měl po rohovém kopu na kopačce gól Pavel Juroška, jeho ránu však stačil před brankovou čárou zblokovat kapitán Východočechů Petr Kodeš. Domácí záložník se zanedlouho probojoval k další střele, tentokrát jej ale vychytal pohotový Bajza.

Hradec tak po třech po sobě jdoucích porážkách z tohoto stadionu dokázal v Uherském Hradišti bodovat. V příštím kole 11. listopadu přivítá Liberec, Slovácko se o den později představí v Plzni.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:0

04.11.2023 15:00

Góly: 89. Jan Knapík

Teplice zvítězily v utkání 14. kola Fortuna ligy nad Mladou Boleslaví 1:0 a po pěti ligových duelech konečně naplno bodovaly. Na domácích fotbalistech byla od počátku vidět velká snaha - v jejich dresu vynikal třeba bývalý reprezentant Lukáš Mareček, který posílal skvělé centry do vápna soupeře. Zúročit jeden z nich však dokázal až na začátku nastavení druhé půle Jan Knapík. Skláře tak nakonec nerozhodilo ani takřka hodinové přerušení hry zapříčiněné výpadkem elektřiny.

Mladá Boleslav se stala hitem posledních ligových týdnů, když nejprve uštědřila historický debakl Zlínu a poté na svém hřišti zdolala do té doby vedoucí tým soutěže Spartu. Na straně Teplic nebyly gólové festivaly něčím, na co by fanoušci byli zvyklí. Sedm z posledních osmi soutěžních duelů Sklářů nabídlo maximálně dvě branky, jen jednou to přitom vedlo k plnému bodovému zisku Severočechů, a to když uspěli v Karviné.

Úvodní příležitost si Tepličtí vypracovali hned v 11. minutě, nicméně Štěpán Chaloupek na pěkný centr Marečka do vápna nedosáhl. Po 20 minutách mohl nedůraz domácí obrany potrestat Lamin Jawo, nicméně na poslední chvíli se žlutomodrým povedlo míč odkopnout do bezpečí. Skláři se naopak mohli o pár momentů později radovat. Michal Bílek poslal z hranice vápna balon do šibenice, ale navrátilec z Portugalska Matouš Trmal ho nádherně vytáhl na břevno. Chvíli před poločasem poslal Mareček další nádherný centr přímo před branku Bolky, nicméně ani jeden z jeho dvou nabíhajících spoluhráčů ho neusměrnil do prázdné sítě.

Skláři nastoupili na svého soupeře i po změně stran, nicméně žádná větší šance v úvodu druhé půle k vidění nebyla. Utkání však bylo v 67. minutě přerušeno kvůli nefunkčnímu osvětlení na stadionu Na Stínadlech. Oprava reflektorů zabrala kolem hodiny, nicméně pak se úspěšně pokračovalo. Herní vzestup soupeře po restartu mohl dramaticky utnout střídající Petr Hronek, který si naběhl za obranu a napálil míč do brány. Jeho trefu ale zrušil videorozhodčí. V závěru ale přece jen o výhře domácích rozhodl Knapík, který do sítě usměrnil centr Marečka.

Středočeši tak přišli o pětizápasovou sérii neporazitelnosti ve vzájemných ligových střetnutích. V příštím kole 11. listopadu přivítají Pardubice, Teplice se tentýž den představí v Českých Budějovicích.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sigma Olomouc 1:1

04.11.2023 15:00

Góly: 5. David Štěpánek - 18. Lukáš Juliš

Sigma Olomouc remizovala ve 14. kole Fortuna ligy s Jabloncem 1:1 a její 18leté čekání na výhru na Střelnici trvá. Utkání pro ni nezačalo dobře, když chvíli po úvodním hvizdu selhal brankář Tomáš Digaňa, jenž neudržel v rukou vysoký míč, a přihrál tak na jednoduchý gól Davidu Štěpánkovi. Chyby se ovšem dopustili i Severočeši, když po ztrátě u půlící čáry z přečíslení vyrovnal Lukáš Juliš. Bod Hanáky minimálně na chvíli dostal na třetí příčku, zelenobílí zůstali na barážové pozici.

Olomouci jako by nevyhovovala role favorita a po remíze z Pardubic zapsala nerozhodný výsledek také se Zlínem. V zápase si přitom vypracovala množství šancí, v té asi největší však selhal uzdravený Juliš. Na Andrově stadionu se tak zrodilo jedno z mnoha překvapení minulého kola, přičemž další takové měl na svědomí Jablonec. Severočeši se totiž na hřišti Baníku radovali ze druhé výhry v sezoně, o což se jedinou brankou utkání postaral Jan Chramosta.

Do úvodní šance se po akci Juraje Chvátala dostal Jan Navrátil, z hranice vápna ale jabloneckou bránu přestřelil. Chvíli nato se do příležitosti propracovali také domácí, a to zásluhou Štěpánka, jenž vybojoval faul na středu hřiště. Ze standardky hledal Matěj Polidar hlavičkáře. Míč si sice ze vzduchu sebral brankář Digaňa, ten mu ovšem vypadl z rukou právě před Štěpánka, který pohotovou ranou skóroval. Přímého kopu se dočkala také Olomouc, jenže nadějnou ránu Filipa Zorvana do dolního rohu vyrazil Jan Hanuš a z následné dorážky trestuhodně netrefil odkrytou síť Denis Ventúra. Severočeši byli aktivnější, v 18. minutě ale museli vstřebat krutou ránu. Po chybě Davida Housky na polovině hřiště se Hanáci dostali do přečíslení, které zakončil střelou na zadní tyč Juliš.

Po smršti šancí byli diváci na Střelnici svědky ostré hry, která se přenesla i do druhé půle. Se žlutou kartou hrající Miloš Kratochvíl mohl chvíli před odehranou hodinou děkovat rozhodčímu, že jej po tvrdém zákroku na Jana Vodháněla nechal na trávníku. Olomoucký záložník měl pár minut nato blízko ke gólu, po výborném pasu Zorvana jej ale skvěle vychytal Hanuš. Domácí brankář zůstal poté stejně jako jeho kolega na druhé straně dlouho nezaměstnán, jelikož střely útočníků při snaze rozhodnout míjely cíl. V samotném závěru ovšem zachránil bod Jablonci Hanuš ve spolupráci s Nemanjou Tekijaškim, který po ráně Zorvana vykopnul míč z brankové čáry.

Čekání na výhru v podání Olomouce tak po remíze ze severu Čech narostlo na tři zápasy. V příštím kole přivítá 12. listopadu Slavii, Jablonec se o den dříve představí ve Zlíně.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FC Zlín 0:1

04.11.2023 15:00

Góly: 45+2. Alexandr Bužek

Fotbalisté Zlína zvítězili ve 14. kole Fortuna ligy na hřišti Pardubic 1:0. Přestože utkání dvou celků namočených do záchranářských starostí více než fotbal místy připomínalo boj, několik pohledných situací k vidění na východě Čech bylo. Tou nejvýraznější byla jen několik chvil před poločasovou pauzou střela teprve 19letého Alexandra Bužka, jenž se v základní sestavě ligového utkání objevil vůbec poprvé. Jeho trefa přispěla k potvrzení výborného startu nového kouče Bronislava Červenky, který v prvních třech soutěžních duelech na lavičce žlutomodrých ještě neprohrál, jeho tým navíc ani jednou neinkasoval.

Výsledkově se Pardubicím dařilo. Po třech remízách v řadě se v minulém kole konečně dočkaly kýženého vítězství v Českých Budějovicích, za každou cenu jej ale potřebovaly potvrdit doma proti poslednímu Zlínu. Ten zůstával v mysli všech fotbalových fanoušků zejména kvůli nedávné rekordní prohře s Mladou Boleslaví, od té doby však stihl vyměnit trenéra, remizovat v Olomouci nebo vyřadit z poháru Baník.

V úvodu utkání byli aktivnější domácí, první větší možnost si ale vypracovali až ve 24. minutě. Tomáš Zlatohlávek ovšem nedokázal prostřelit vyběhnuvšího Stanislava Dostála. O osm minut později sice Ševci dokázali dostat míč do branky, jenže hlavní rozhodčí těsně před tím odpískal útočný faul, a skóre se tak neměnilo. Před změnou stran mohl bezbrankový stav prolomit Tomáš Čelůstka, ve velké příležitosti ale střílel pouze vedle pravé tyče. Gólu před poločasovou pauzou se však diváci přece jen dočkali, rána Bužka byla nešťastně sražená jedním ze stoperů Pardubic, a Zlínští tak šli do kabin s výhodou jednobrankového vedení.

V 56. minutě se v největší pardubické šanci objevil znovu Zlatohlávek, jeho střela z výborné pozice ale nemířila mezi tři tyče. Stejně skončila i příležitost Tomáše Solila, který se dostal k hlavičce po rohovém kopu, jenže branku netrefil. Ke konci zápasu se hra vyrovnávala a do větších šancí se ani jeden z týmů nedostával, Ševci se dopředu příliš nehnali a naopak Východočechům se nedařilo překonávat obranu soupeře. V závěru utkání mohl remízu pro domácí zařídit Marek Icha, jeho nebezpečně tečovaný nákop do vápna ale vynikajícím zákrokem zlikvidoval Dostál.

Zlín tak utnul pardubický optimismus a získal první ligovou výhru pod novým trenérem. V příštím kole vyzve 11. listopadu doma Jablonec, Pardubice zamíří do Boleslavi.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
14
11
2
1
37 : 11
35
2
Slavia Praha
14
10
3
1
25 : 9
33
3
Viktoria Plzeň
13
8
1
4
32 : 18
25
4
Baník Ostrava
14
7
3
4
22 : 12
24
5
Sigma Olomouc
14
7
3
4
23 : 16
24
6
FK Mladá Boleslav
13
7
2
4
30 : 23
23
7
1. FC Slovácko
14
6
4
4
14 : 15
22
8
Slovan Liberec
14
4
5
5
20 : 22
17
9
Bohemians Praha 1905
14
5
2
7
11 : 18
17
10
FK Teplice
14
4
4
6
11 : 14
16
11
FC Hradec Králové
14
4
3
7
15 : 21
15
12
MFK Karviná
14
4
1
9
18 : 26
13
13
FK Pardubice
14
3
4
7
11 : 20
13
14
FK Jablonec
14
2
6
6
12 : 19
12
15
Dynamo České Budějovice
14
3
1
10
14 : 31
10
16
FC Zlín
14
2
4
8
14 : 34
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (278)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Od odchodu Vrby třetí zápas, třetí čisté konto. Všechny zápasy navíc venku. Zlíňáci se starají, aby Vrbu už opravdu nikdo nezaměstnal.

Reagovat
thewall

Nejsem moc na nějaké konspirační teorie, ale to už mi smrdí tím, že Vrbu snad chtěla sundat kabina ...

Reagovat
Mönchengladbach

Jako taky mi přijde, že se posnažili. A když vedení nestačilo dostat bůra na Baníku ani sedmičku doma od Plzně, tak holt přišla skoro desítka doma od Boleslavi...

Reagovat
thewall

Nejde jen o výsledky v podobě bodů, ale takový obrat v obranné činnosti a přístupu ke hře.

Reagovat
LFC182

tak ono se jim hraje asi o dost lip v zadu, kdyz uz v brane neni rakovan kterej nemá ani na divizi

Reagovat
ratusek

Jablonec-Olomouc dobrej zápas

Zlín

Reagovat
GreatWhite

No nevím, mně přišlo, že si ani jeden tým nezvládne dát 3 přihrávky po sobě...

Reagovat
ratusek

Jo. Je pravda, že jsem si říkal, že ta naše liga je zoufalá. Mělo to tempo, ale to finálové řešení a zakončení bylo příšerné. Ale u naší ligy jsem rád aspon za to tempo, většinou není ani to.

Reagovat
Salfovic

Zajímavá zápletka v Pardubkách, díky které zase hraje o záchranu půlka ligy.

Reagovat
PavlíčeQ

hrozny

Reagovat
GreatWhite

Milý Ježíšku, přál bych si k Vánocům nového gólmana a všechny, co máme teď, okamžitě kopnout do prdele...

Jinak bod z Jablonce super, i když bylo na víc, ale celkově se zapasy se 3 z posledních 4 týmů 3 body, těžká bída. Hlavně ten Zlín bolí.

Nedá se nic dělat, musíme za týden říznout Slavii...

PS: Ještě že jsme hráli v Jablonci už takhle na začátku listopadu, i tak je tu nelidská kosa...

Reagovat
monty25

Konec dobrý, všechno dobré.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
run

ale s tím odvolaným gólem ať jdou do prdele

Reagovat
monty25

Já to viděl do 65. minuty, takže jsem vlastně přišel o všechno podstatné...

Reagovat
tofupust

Reagovat
Zdechlina

Zlín Slovácko to zase byla zoufalost

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj

Reagovat
$$CaptainKokotko

O 4místo bude zase souboj kriplu

Reagovat
Marisic

bohužel no, kdepak jsou ty fajn časy silnýho podještědí a boleslavi

Reagovat
kilobyte

Zatím to vypadá na souboj o 3. místo.

Reagovat
ratusek

nikdo tam nechce. To zase bude ostuda v pohárech. A to jich tam bude pět

Reagovat
mistr129

https://twitter.com/StastnyP/status/1720883336741081196

Omlouvám se za svůj dřívější nepřesný komentář, že kvalifikací na trenéra Bohemky je stěžování si po zápase se Slavií, ono to koukám platí pro všechny pražské soupeře.

Reagovat
Salfovic

Tak to je logický, když je řežou proti vám i Spartě.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
doshcz

loni mi prisel jako dobry typek tak letos nejak nezvlada no horsi vysledky, horsi nalada

Reagovat
Kepy_FCB

Ten buřt bulí kolo co kolo

Reagovat
r.mrazik

Vesely se zbláznil. Měl si nejdřív dát dvě kolečka kolem stadionu.

Reagovat
ratusek

Veselý je fakt šašek stejná plačka jak Jílek. A to jsem Veselému fandil minulou sezonu

Reagovat
John Obi Mikel

Hašek, Klusáček, Veselý... Jeden jako druhý v tomhle.

Reagovat
0:1

Tak Bohemka a Liberec jsou tradičně nejubulenější.

Reagovat
kilobyte

Ale tady je aspoň fér, že pak uzná, že je to brečení a že to posral Hybš.

Jinak reakce přímo po zápase podle mě stejně nemá moc smysl řešit. Horší je když pak někdo stráví půlku tiskovky rozebíráním jedné situace. Třeba jako předvedl Vrba nebo Rada.

Reagovat
mistr129

Jako to co píšeš je pravda, na druhou stranu to u něj není zdaleka poprvý, tak nechápu, že si sám neřekne: "Jardo, akorát si za kašpara, řekni v tom pozápasovým rozhovoru, že se na to musíš pořádně podívat a nekomentuj to."

Je to škoda, protože jinak mi je veskrze sympatický a říká věci zajímavě a otevřeně.

Reagovat
kilobyte

Já osobně bych doporučil, aby trenéři a hráči rozhodčí nekomentovali vůbec. K ničemu jim to není a jenom budou za uplakánky, protože nejsou objektivní a ani být nemůžou.

Prostě říct, že tam nejsou od hodnocení rozhodčích a jejich verdiktů a že budou hodnotit jenom hru. Ale ono je to někdy těžký, když celý zápas pořváváš na rozhodčí, co udělal blbě. Tak na konci asi ty emoce musíš vybít.

Reagovat
John Obi Mikel

To je špatný nápad. Tak je to v hokeji a ze sudích jsou nedotknutelní kašpaři.

Reagovat
kilobyte

Hele, já nemyslím, aby to měli zakázaný, ale aby se v tom hráči a trenéři dobrovolně sami nevrtali. Neřeknu kdyby tam byl nějaký očividný zářez. Třeba jako "penalta" na Haraslína na Slovácku, tak tam můžou říct, že tam nic nebylo. Ale včera udělal Hybš blbost a na penaltu to prostě bylo, tak je zbytečné to komentovat. To ať nechají komisi a novinářům.

Reagovat
Marisic

zas hele říkáš že je ti sympatický, říká věci zajímavě a otevřeně, ale k tý otevřenosti podle mě i patří, že to po zápase řekne, jak to zrovna cejtí. Jako je pravda, že je občas zbytečně ublíženej, ale zas on ty situace taky vidí z nějakýho úhlu, když mu nějakej zápas těsně nevyjde tak má vystřelenou tepovku a prostě to tam nasází. Já občas si takhle z tribuny taky říkám jak to ten pitomec píská, pak když to vidim v telce tak jsem třeba chytřejší.

Reagovat
Aldeano

Křetínský byl zase o poločase v kabině rozhodčích?

Reagovat
ACSMan

Za Hybšem spíš

Reagovat
naheCZ

A toho pozval na kurz "braníme ve vápně s Urošem Radakovičem".

Reagovat
monty25

Koukám, že nejsem sám, kdo si vzpomněl na tu penaltu proti Subotici...

Reagovat
Strakosha

Důvod?

Reagovat
John Obi Mikel

Zabloudil a spletl si dveře.

Reagovat
ACSeRw!n

uplatky

Reagovat
Salfovic

Když musíš, tak musíš.

Reagovat
RickNash

Vždyť mu ta parcela patří, tak co by nemoh

Reagovat
kilobyte

Co udělali? A proč to neudělali i po druhém góle? To by bylo stylový.

Reagovat
thewall

Všichni sundali dresy po vstřelení gólu, včetně lavičky.

Reagovat
kilobyte

Za to ale na lavičce nemůže dostat žlutou ne? I když jestli vběhli na hřiště, tak možná jo.

Reagovat
thewall

Neviděl jsem, ale předpokládám, že to byla předem domluvená akce a všichni vběhli na trávník. Určitě počítali s kartami. Jen nevím, proč to všechno. Možná nový oddíl, co vsítil první soutěžní gól v historii?

Reagovat
Salfovic

Nenápadná sázkovký podvod.

Reagovat
John Obi Mikel

Na facebooku psali, že všichni sundali dres po golu

Reagovat
ratusek

Nebýt těch prosranejch 5 bodů, tak bysme s Hapalem ztráceli po skoro polovině soutěže 6 bodů na první místo snad si aspon 3 body vezme s favority zpět. Následující zápasy rozhodnou o zbytku sezony. Je potřeba však přiznat, že je to souboj kriplů od 3.místa dolů

Reagovat
kilobyte

Taky jste mohli mít o 2-3 bodů méně třeba z Teplic a teď být na 7. místě.

Reagovat
Martin9719

To můžeme říct taky, že jsme mohli ztrácet na první místo možná 1-2 body. Prostě ty body nemáte, tečka.

Reagovat
Mönchengladbach

Hapalball již na bronzovém místě.

Reagovat
Rothbard

Baník bude vířit vody v TOP 3. Tohle se od Hapala dalo čekat.

Reagovat
Greny

Koubek si dneska namazal Trpise ...

Plzeň naprosto zasloužená vyhra

Reagovat
Salfovic

Jako vždy.

Reagovat
Pablos

Plzeň naprosto zaslouženě. Slavia teda velký zklamání… absolutní nic

Reagovat
Salfovic

Ten Staněk na Čecha je skvělej, jsem normálně zamáčkl slzu

Vybavujete si jiného brankáře, který by v tomto chytal ?

Reagovat
db18

Kol... jo, vlastně ne.

Reagovat
Smoula14

Reagovat
Salfovic

No jo. A ještě nějakej, ideálně zahraniční

Reagovat
Hyrax

Reagovat
dantetomas

Reagovat
kilobyte

Reagovat
STR

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Frank Lampard 8

Richard Strebinger

Reagovat
deporpepa

A že to v Edenu neumíme

Reagovat
Salfovic

Čekali jste tam na výhru tak dlouho jak Sparta na titul. Takže věčnost.

Reagovat
Blasphemer

ERIKU CHCI NOSIT TVOJE DÍTĚ

Reagovat
dondinho

Kam ?

Reagovat
Greny

Jakože pěkné je tam větral na té straně Bořila, Provoda a Sinyana

Reagovat
10adam

Sinyana taky? Však je to hráč nadpozemských kvalit, který zde nebyl stovky let, ne?

Reagovat
Salfovic

Mužská chůva, proč ne.

Reagovat
doshcz

Reagovat
hrundy

Může mi někdo vysvětlit, jak mohl ten zápas dohrát provod? To je na odebrání licence...

Reagovat
Pablos

Vždyť taktika byla celej mač jen běhat a on běhal… co se ti nezdá ?

Reagovat
hrundy

To je pravda, tak v pohodě fotbalová kvalita sice podobná ty moji a to sem opravdu hodně špatnej, ale naštěstí hezky běhá.

Reagovat
Greny

běhal málo, pomalu a v blbych prostorech

Reagovat
Infeld Prácheňský

Stejně Franco povolá.

Reagovat
Pablos

Reagovat
KnoxXx

ten povolava zo Slavie aj upratovacku

Reagovat
Nuno čomes

Do základu.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
RickNash

Tak musí se někde rozehrát na repre zápasy

Reagovat
Greny

Ještě by to mohla Plzeň dohrát i v zákulisí a chtít pro Vlčka dohatecny trest, zranil nejspis na dlouho Plzni hráče a nebyl tam žádný úmysl hrát balón

Reagovat
Salfovic

Koho ?

Reagovat
Greny

Vydra asi zase koleno v hajzlu , za Slavii zraněn Jurasek

Reagovat
doshcz

Reagovat
clinger

greny greny, co od tebe čekat jiného. ty tou Slávií žiješ. a co likvidace Juráska

Reagovat
Greny

Rozdíl byl jen v tom že tam zahrál aspoň Dweh první míč, to Vlček vůbec

Reagovat
clinger

ano ale pak schválně zvedl nohu a Juráska dohrál. taky umýsl

Reagovat
Greny

A plus teda já nejsem ve vedení klubu, který chtěl trest pro hráče soupeře na dobu než se zraněný hráč uzdraví.

Proto to rypnuti

Reagovat
db18

A nakonec byl ten hráč zpátky dřív než skončil původní trest, který se jim tolik nelíbil.

Reagovat
clinger

no ale byla to prasárna to snad popřít nechceš ne

Reagovat
db18

Reagovat
Martin9719

Reagovat
kilobyte

Nechtěl Tvrdík tresty pro tvrdě faulující v délce rekonvalescence?

To by byl pro Vlčka smolík, když by klidně mohl Vydrovi ukončit kariéru.

Reagovat
Coutinho10

neměl bych s tím problém, pokud by to Vydru vyřadilo, ale to samí bych taky očekával u zranění Juráska

Reagovat
kilobyte

Fakt bys neměl problém, kdyby Vlček třeba rok nehrál kvůli jednomu faulu?

Vždyť je to hovadina. By pak proti některým hráčům skoro ani nemohli bránit.

Reagovat
Coutinho10

chtěl jsem to samí pro Cedidlu za to,co udělal Ewertonovi, což tak nějak vyšlo +-, že Cedidla nemohl hrát dřív, do doby, než byl Ewe ready

tvrdý zákroky skluzem nechceme a pokud nebudou tvrdě ti hráči trestaný, což fakt žlutá (někdy ani to ne) či redka málokdy je málo i tak, takže toto je jediná možnost

nám to odnesl asi pro změnu Jurásek, a pokud nebude moct hrát, chci to stejný, ať nemůže za to hrát Dweh, jestli to byl on

Vlček je perspektivní, ale v tomto chci bejt fér a pokud to má platit pro soupeře,co zrakví naśe hráče, tak ať to platí i pro naše, pokud soupeře na nějaký čas vyřadíme

nicméně toto pravidlo bohužel těžko bude platit....max. se využije i nějakýho brutálního zákroku, ale takový ty tvrdý a nenápadný vždy uniknou a tak ti dobří hráči nikdy nebudou chránění a neprodají tu, na co mají

Reagovat
Nuno čomes

V tom případě byste měli raději koupit dalších 10 hráčů, ať máte do foroty.

Reagovat
Coutinho10

toho se nebojim určitě několik dalších hráčů v zimě přijde

Reagovat
deporpepa

Sorry, ale to co píšeš.. je nesmysl... někoho zfauluješ... on spadne na koleno... udělá si vazy... a ty si půl roku nezahraješ...

Fauly k fotbalu patří..

Reagovat
Coutinho10

j, jsou tam okolnosti nebo někdo je skleněnej...asi by to nešlo uplatnit na všechny případy

Reagovat
deporpepa

Já tě chápu, pokud by se jednalo o zjevnou surovou hru se záměrem hráče zranit, pak by ten trest byl právě takový jako je délka léčení... ale to prokazování, okolnosti povrchu, náchylnost na zranění,....

Pokud někam přijedeš na saních s nohou v úrovni kolena na stojnou nohu... pak je jasný, že máš dostat trest jak kráva... Ale plošně to nejde...

Reagovat
Coutinho10

j, je to složitě nastavitelný

Reagovat
kilobyte

A kdyby teď Vydra kvůli zranění ukončil kariéru? Chtěl bys aby jí kvůli tomu ukončil i Vlček? Nebo jak bys to řešil? Zrušil mu trest?

Reagovat
Greny

Na doživotí, na doživotí do konce zivota

Reagovat
Coutinho10

takto, je to složitější, protože jsou hráči, co jsou skleněný či už nějak načatý z minulosti, takže to asi nejde vyloženě uplatnit na všechny případy stejně

Reagovat
Han střelil první

Není to složitější, je to prostě úplná blbost.

Reagovat
deporpepa

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Coutinho10

deporpepa mi o kousek víš odpověděl o něco líp...

jak jsem psal, plošně to nastavit je složitější, protože každej faul je jinej a každý hráč, co je faulovaný reaguje jinak, nicméně, ať jsem přesnej, tak u tý surový hry, což třeba deporpepa o kousek víš zmiňuje, tak tam to smysl dává, ale ok...obecně ne

Reagovat
Han střelil první

Kousek nevím

Reagovat
Coutinho10

j asi věc názoru, naštěstí to už teď není tak častý ty vyloženě zákeřný fauly kopačkou napřed atd., ale zase chápu, že na to, jestli jde nebo nejde o zákeřnej faul zase budou 2 pohledy, takže tohle nemá asi řešení no

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Blasphemer

Sheriff Sinyan, hráč jakého liga neviděla. Vyprcanci z O2 se opět předvedli.

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

rikal sem si to samy

Reagovat
Rizek

Reagovat
mrtvej ofsajd

Od Trpise naprostej prokauc. Od 30 min nas Plz přehrává ve středu, všude je driv, kazime, hráčům se nedaří a žádná reakce...furt hrajem vzadu vytazeny a na riziko. To nemohlo dopadnout jinak...

Druha půle tragedie.

Plzen zaslouženě.

Reagovat
Greny

Proč vlastně nehrál Schranz

Reagovat
db18

Trpíš už ho vyzkoušel všude.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Sosi

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Greny

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Martin9719

On už chytal?

Reagovat
Neon

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Ahoso Widaho

Reagovat
Rizek

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Mönchengladbach

Zatímco Trpiš vymýšlí, který hráč ještě nikdy nehrál na které pozici, aby ho tam hned nacpal, Koubek má taktiku a především schopnost reagovat v průběhu zápasu. Kolikrát už si Jindru namazal na chleba slabšímu kádru navzdory? Vodí si ho jako slepého koně už několik let.

Reagovat
Salfovic

Koubek do repre.

Reagovat
Mönchengladbach

No upřímně, mezi českými trenéry nevidím lepší alternativu. Ale jelikož mě repre akorát irituje, ať zůstane v Plzni.

Reagovat
Salfovic

Já bych mu toho 2,5 roku klidně dal.

Reagovat
db18

Tam mezitím vychovává náhradu v Trousilovi.

Reagovat
John Obi Mikel

Už tam byl spolu s KJVCD.

Reagovat
lampas

Reagovat
Salfovic

To se nepočítá.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Tu nereakci na průběh vůbec nechapu. Hrajem picu, skoro si neprihrajem. O kombinaci se nedá ani mluvit a žádný posílení středu. Stáhnutí se za balon atd...nepochopitelný.

Reagovat
Mönchengladbach

S takovou dostanete ve čtvrtek od AS i doma, Žuzé není slepej.

Reagovat
mrtvej ofsajd

No, jsem zvědav, s čím Trpis přijde, protože o totálním fotbale nemuze bejt ani řeč. A bránit neumíme, nehrajeme to.

Reagovat
Greny

Podle mě jediná šance, totální atletika a důraz... Udělat z fotbalu kopanou

Reagovat
Martin9719

To je obecně známá věc už dlouho, že v ČR moc trenérů kteří by zvládli připravit mužstvo na zápas takovým způsobem jako Koubek není. Svého času to byl právě Vrba což popisoval i Limba ve své autobiografii. Proto jsem Koubka v létě také nejvíc chtěl. Ne žádného Svědíka. Podobný taktický majstrštyk zvládl Koubek např. první kolo loňské sezony proti Slavii.

Reagovat
Freedo

Koubek to vždycky uměl proti týmům silnějším na míči, když si mohl hrát na brejky. Ale uhrát něco do zavřené obrany, to už byla věc druhá. Proto se taky nikde dlouho neohřál. Dnes ale je vítěz určitě.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
db18

Sherrif Synian hráč, jakých v Česku moc nevidíme... naposled takový byl snad Stětina.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Martin9719

Ještě bych k tomu dodal, že takoví hráči u Trpišovského většinou nehrají základ.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kang & Kodos

Hráč kabiny 2017/18 more. Nějakej Šerif mu může akorát čistit kopačky

Reagovat
KingMaster13

+ Nejstylovější asistence kterou jsem kdy viděl

Reagovat
Salfovic

Je na netu video ?

Reagovat
Posledni Kovboj

NENI

Reagovat
Salfovic

Kurva, jak je možný, že tam není jeden z nej skvostů naší ligy

Reagovat
Posledni Kovboj

nikdo to nesdilel nez to smazali, no

Reagovat
kilobyte

Kamenožrout.

Hrozná sezóna. Dnes by se dostal maximálně do béčka.

Reagovat
Pablos

Klasickej Hapal ani to třetí místo neudrží

Reagovat
pingla

Reagovat
thewall

Nevadí. My jsme teoreticky i prakticky orientovaní na to čtvrté

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

4.

Reagovat
ACSeRw!n

dnesni vysledky musely potesit opravdu vsechny

Reagovat
HorajzmAmmann

Plzeň mohla ztratil, ale dlouhodobě na ně asi stejně nemáme, takže asi jo

Reagovat
Mönchengladbach

Za třetí i čtvrté místo je stejné druhé předkolo EKL.

Reagovat
Salfovic

Tak když pohár vyhraje někkdo z SS, tak lepší nasazení získává třetí.

Reagovat
Mönchengladbach

Počkej, když pohár vyhraje dejme tomu Dukla, kam jde druhý tým ligy?

Reagovat
Mönchengladbach

Už to vidím, vicemistr jde letos do předkola LM.

Reagovat
lampas

Tento fakt dokládá naprosto zoufalou úroveň naší ligy. Ale je to ostuda všech týmů pod Baníkem, nikoliv Baníku samotného.

Reagovat
kilobyte

Tak on Baník do konce podzimu taky nemusí udělat ani bod. Ten los mají fakt našlapaný.

Reagovat
doshcz

snad to tam po Rangers neposerem no, bude to tezky

Reagovat
HorajzmAmmann

Co to je zase za blábol

Reagovat
Salfovic

Prostě jste indikátor úrovně ligy. Čím víc jste nahoře, tím je liga slabší.

Reagovat
HorajzmAmmann

Btw ale jako naopak jsem si říkal, třeba oproti pár sezonam zpátky kdy i Příbram a Zlín hrál nějaký 4.-5. místo, že letos to je celkem našlápnutý. Takovej Slovan, kterej v těch prognózách před ligou měl být 4. a nemá úplně špatný kádr hraje střed. Za mě celkem solidní MB, Olomouc, pořád ještě Slovácko. 8 týmů má celkem slušnou úroveň aspon na papíře.

Reagovat
Rizek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kaspar

Tak dalsi promrdana sezona plna experimentu

Reagovat
Greny

https://twitter.com/KravcikPavel/status/1721258787720331729/mediaViewer?currentTweet=1721258787720331729&currentTweetUser=KravcikPavel

https://x.com/CZMechacek/status/1721252517118362070?s=20

Je nekde ten zákrok Dweha ještě z lepšího pohledu než jsou ty dva? Jinak teda u toho Vydry to odnesl dost i kotník... A za mě teda horší zákrok (neříkám že úmyslný )

Reagovat
db18

První link nefunguje. Jinak Dweh vzal balon, pak jak pokračoval v pohybu tak podrazil slávistu. Nedomlouvat mu předtím tu žlutou, tak to podle mne sudí ani nepískne.

Reagovat
Greny

https://twitter.com/Stedron_M/status/1721249294634672160

A tento?? Ten kotník tam má hnusne bloklej..

Jen to předtím bylo v lepší kvalitě a delší... Nevím proč nejeede

Reagovat
PBLead

Zápas jsem neviděl, jen tenhle tweet, ale samo o sobě jde o jasný faul. Je sice pravda, že hrál nejprve míč, ale to pokud vím dle pravidel není omluva pro to sejmout protihráče. Já bych za to žlutou dával, ale dokážu žít i s tím, že je to bez karty, pokud je rozhodčí konzistentní.

Reagovat
Freedo

Za skluz zezadu, kdy vezmeš i nohy, by měla být žlutá automaticky. Konzistentní právě nebyl, když jí dal Vlčkovi za faul na Vydru. Oba zákroky byly hnusný. Nechceme snad zlomený nohy.

Reagovat
Salfovic

Pvní se mi nezobrazuje.

A Dweh za to žlutou klidně dostat mohl.

A ještě tam jednou někdo u lajny dohrál Jirku, když ho vzal přes kotník. To bylo taky nebezpečý.

Reagovat
Martin9719

Úmyslný byl každopádně, protože potřebovali přerušit akci. Úmyslně zákeřný ale nebyl. Každopádně to bylo na hranici červené. To Dweh hrál alespoň míč, což ale ve výsledku pravidlově stejně nerozhoduje.

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Bohužel dnes to byl slabý výkon a za stavu 1:0 spíš údržba a to hráči a celý tým měli týden se na to připravit. Ani střídání nepomohla. Takto se o titul nehraje, když doma neporazíme ani jednoho z největších soupeřů

Reagovat
Blasphemer

VAN BUREEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pablos

Reagovat
icka

Reagovat
Igli

Reagovat
John Obi Mikel

Pitomci jsme. Kde byl Holeš a proč místo něj hráli Bořil a Šerif? Oba góly přes tuhle stranu.

Reagovat
Greny

Prej nemocnej přes týden a počítalo se s ním na dohrani zápasu, ale zranění Juráska a stav utkání do toho hodili vidle

Reagovat
John Obi Mikel

Aha. Každopádně obě dvě náhrady selhaly.

Reagovat
Bakary3

by se člověk posral...

Reagovat
ACSeRw!n

nebyl Holes celkem mimo posledni zapasy ?

Reagovat
John Obi Mikel

Bořil se zas nechal hloupě vyloučit v derby

Reagovat
C-M@ster

Jako zajímal by mě tenhle záběr z jinýho úhlu... O2 to ani nezopakovala, takže nevíme nic... jestli to ruka byla/nebyla

https://i.imgur.com/t1qkZhH.png

Reagovat
Salfovic

Vždyť je tam vidět leda píča v japonským pornu.

Reagovat
C-M@ster

No právě - jedinej záběr, co O2 divákovi nabídla.

Reagovat
kilobyte

V takovém rozlišení?

Reagovat
C-M@ster

Ano.

Reagovat
28103919984

No co na to říct. Kepy si tak dlouho koledoval až si ho karma či spíše fackovená našla ( škoda že sem si taky nemohl bouchnout ale i foto s video stojí za to) válel ses tam jako prase ale dobře ti tak.

V Karviné dobrá každá. Výhra , chcanky sbírající vše co připomíná aspoň nějaký peníz dostali co zaslouží, a tři body zůstávají panu Králi 1922.

Reagovat
db18

Link?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Han střelil první

A jak se jinak máš?

Reagovat
PlackaSKS

co manželka, pořád při starym?

Reagovat
Kiss Me Polka!

gratuluju

Reagovat
ratusek

trevore?

Reagovat
PBLead

Napsal někdo, kdo má jako nick den svého narození a věk, kdy si tady zakládal účet.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PlackaSKS

Jaj, ty seš pořád ještě nesmazal..

Reagovat
Kaspar

https://twitter.com/Poloamater1922 neni to dalsi z jeho zastupu uctu? aspon styl psani by odpovidal

Reagovat
PlackaSKS

Nesleduje ho cukrousek, tak nevím nevím.. možná bratr a syn v jednom

Reagovat
Kepy_FCB

? ? ?

ses přežral plesnivými buřty?

Reagovat
PlackaSKS

Důležitý je fackovat, pak až se ptát na jméno

Reagovat
Kepy_FCB

škoda každé rány která padne 500km vedle

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

První poločas vyrovnanej, druhej Plzeň lepší, zasloužená výhra pro ní. Ibra Traoré zase ukázal sílu a vyhrál skoro všechno uprostřed hřiště a Erik Jirka zase kvalitu v zakončení, ze tří střel na bránu Plzně, dva góly. Tam Slávisti zaspali. Koubek na Trpiše umí, myslim že to má teď 5-2. První letošní prohra Slavie v lize, nepropadal bych nějaký hysterii, ale hra na tři vzadu se mi nelíbí, snad už teď ve čtvtek proti Římu bude zpátky Holeš a doufám že v záloze. Bohužel Matěj Jurásek, alespoň co jsem slyšel, je vážně zraněný a nebude.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Freedo

Nedokázali jsme se vypořádat s tvrdou hrou Plzně a je z toho zasloužená prohra. Věděli, že když budou pořád přerušovat akce, v každém souboji tahat a kopat, tak na to Slavia nedokáže reagovat. Rozhodčí, kterej takřka nedával žlutý, tomu dost pomohl. Ale nestěžuju si, jsou i zápasy, kdy se musí umět přitvrdit a je to sport chlapů.

Koubek to takticky zvládl líp a věděl, co chce hrát. Jediná šance byla na brejky a ze standardek. Od nás navíc dozadu slabota. Takhle u těch gólu nejde propadnout.

Je to ostuda, že za celou druhou půli jsme si nic většího nevypracovali. Už poněkolikáté jsem měl pocit, že po vedení jsme byli až moc pasivní a pak už jsme se nedokázali dostat zpět do zápasu, derby byl ten stejný případ.

Snad se povede vyhrát v týdnu proti AS, ale jestli předvedeme výkon jako dnes, tak ani nemusíme nastupovat.

Reagovat
db18

Na fauly Slavia vyhrála.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

Takže ji ještě řezal rozhodčí

Reagovat
doshcz

klasika

Reagovat
Freedo

Ano, 13:12. A na žluté zase Plzeň 6:3. Záleží na tom nějak? Prostě jste nějak nastavili trend utkání, rozhodčí to hodně pouštěl, třeba Zafeiris byl na míči tahanej skoro pokaždý. Ale jak říkám, za prohru si můžeme sami špatnou hrou.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
kilobyte

To samé tenhle komik tvrdil i po derby. Kdy to na fauly bylo 25:15 pro Slavii.

Reagovat
Freedo

Po derby jsem sem nepsal nic, ten víkend jsem byl mimo ČR a neměl jsem čas se věnovat EF. Ještě teď jsem si projel články a žádný komentář tam ode mne není. Takže buďto sis mě s někým spletl, nebo jen klasicky lžeš. Ale je hezký, jak si s Plzeňakama vy rudý notujete, máte hodně společného, největší špíny v republice.

Reagovat
Marisic

tyjo ty seš nějak podrážděnej chlape

Reagovat
kilobyte

Ok, tak to sorry. Mě zmátlo, že ten druhý slávista psal úplně to samé v hodnocení derby. A přišlo mi divný, že by takovou blbost dokázali vymyslet dva lidi nezávisle na sobě.

Reagovat
ratusek

clinger?

Reagovat
Rizek

pravděpodobně

Reagovat
deporpepa

Reagovat
icka

Reagovat
OTASi

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

".. ale nestezuju si "

Reagovat
Coutinho10

smutný, že ikdyž jsme byli ve sračkách, tak jsme Plzeň poráželi a minimálně doma se nám na ní vždy dařilo dlouhodobě a teď, když jsme je mohli odříznout a nechat pod Bolkou, Baníkem či Sigmou, tak to nezvládnem

no nic, už to je pryč, je třeba se příště poučit

Reagovat
deporpepa

Vy si odříznete maximálně větev pod sebou... Teď jste měli dvě sezony jednoznačně nejlepší tým a tituly jste rozdali... Teď už je Sparta před vámi, má kvalitnější, kompaktnější mužstvo... asi z toho zase ten titul nebude...

Reagovat
Coutinho10

j, bohužel..vidím to stejně

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu je potřeba ocenit Koubka, tomu to nejde nepřát, u nás jsem ho měl rád, škoda, že tu byl tak krátce a zrovna v období, kdy jsme byli ve sračkách, protože jinak jsem přesvědčenej, že by tu zanechal větší stopu

Reagovat
Salfovic

Teda Třpišovský tím svým dnešním výrokem: ,,Nebyli jsme agresivní, nebyli jsme takoví nechutní, jak umíme být´´ celkem slušně bodl některým slávistům kudlu do zad

Reagovat
Rizek

Reagovat
Freedo

Docela jsi to vytrhl z kontextu. "Na můj vkus jsme prohráli strašně moc osobních soubojů, hlavně ve druhém poločase. Chyběla nám soubojovost, agresivita, chtění ty souboje vyhrát."

Nic s čím by se nedalo souhlasit. A taky asi nic, co by se nedalo čekat. Střed Oscar - Zafeiris je hodně fotbalovej, ale fyzický souboje jejich přednost opravdu nejsou. Osobně bych radši viděl Zafeirise výš a vedle Oscara Holeše.

Reagovat
Mass

Vytrhování z kontextu, hraní na city a použití max. jedné úderné věty je základní um dezinformátora.

Reagovat
mistr129

On nějaký slávista tvrdí, že je fotbal bezkontaktní sport, nebo co?

Reagovat
r.mrazik

A přitom to je Barcelona co chce hrát pořád fotbal že jo

Reagovat
Mass

Nevim jak tu kudlu měl bodnout, když mluvil o situaci po ztrátě míče. Slavia má nejlepší recuperation time z ligy, to není žádný tajemství, ale včera tohle neplatilo a tom právě mluvil.

Reagovat
Jolly Roger

Koubek na Trpišovského umí. Porazil by ho i se Zbrojovkou Brno, nebo Líšní......

Reagovat
Lemond Laws

https://twitter.com/JakubZeman76/status/1720880331941646819/photo/1

A kdy se začně řešit toto?

V dnešní době VARU to snad není tak těžký. Od čeho tam ty kryplové jsou

Reagovat
Bakary3

Máš snad pocit, že fotbal chce něco řešit?

Stačilo by jen dodržovat psaná pravidla, gólman hlídat cas držení míče v rukavicích např., simulanty trestat i zpětně atd.

Ta vůle není, skoro nemá cenu se nasirat.

Reagovat
kilobyte

Já bych dorážky zakázal a nemusí se nic řešit. Pak zas budou hledat u 15 hráčů, jestli už jsou za čárou a nebo ne. To bude minimálně na 2 minuty VAR a pak se bude opakovat penalta a znovu zkoumání.

U Olatunjiho mi přišlo, že tam bylo rameno. Všichni mluví o loktu, ale ještě nikdo k tomu nedal video ani obrázek.

Reagovat
Salfovic

Fotbal má fascinující vlastnost, přidělávat si problémy tam, kde to není vůbec nutné.

Reagovat
Mass

Reagovat
Skleepy

To se začne řešit asi ve stejnou dobu jako že gólman může držet míč v rukou šest sekund. Na tohle sudí serou v každým matchi a řeší to maximálně v případě, že ten hráč, co vběhl do vápna dřív, doběhne odražený balon.

Reagovat
Greny

Tak by se opakovala no

Reagovat
Lemond Laws

Ano, správně

Reagovat
Hasan Šáš

Jakub Zeman, ok. Kokotí troll z ídnesu, než ho zablokovali, tohle tady fakt cituješ? Nebo seš to ty?

Reagovat
Lemond Laws

Já asi necituji nic? Nebo kde vidíš citaci?

Já jenom posílám screen, kde byly porušeny pravidla a nikdo to absolutně neřeší

Reagovat
John Obi Mikel

Měla se opakovat

Reagovat
Lemond Laws

Ano, správně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele