Hlavní obsah
Názory a úvahy

Krásné herečky, které neumí stárnout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikipedia

Když herečka ztratí svoji krásu.

Článek

Nikdy jsem nebyla krásná dívka. Jediné, čím jsem se mohla utěšovat bylo to, že když zestárnu, tak svoji krásu neztratím. Odstrašujícím příkladem mi byly ty nejkrásnější herečky, kterých se ve vyšším věku člověk až lekl.

Michele Mercier. Nejkrásnější herečka, krásná Angelika. Ve vyšším věku bohužel ztloustla a její krása zmizela. To samé Brigitte Bardot či Elisabeth Taylor. Málokteré herečce se podaří udržet si svojí štíhlost z doby, kdy jim bylo dvacet. A ztloustnutí se bohužel projeví výrazným zhoršením vzhledu. K tomu se samozřejmě přidá i vrásčitá, povadlá kůže.

Některé herečky jako kdyby se s tím odmítly vyrovnat a stále se snaží vypadat jako romanticko-erotický symbol. Napatlají na sebe více make-upu, zvýrazní oční linky, oblečou si zdobené šaty s výstřihem, který zdůrazní jejich velká ňadra. Stále si udržují dlouhé vlasy. Výsledný dojem je ale zcela opačný, než původně zamýšlely. Každý si jich všimne, ale hlavně toho, jak hrozně vypadají.

Zestárlé herečky můžou mít spousty kouzla, šarmu i elegance, ale jejich kouzlo nebude spočívat v něžné kráse, štíhlosti a erotičnosti. Hrát na tuto strunu je marné. Můžou okouzlit svým břitkým humorem, nadhledem, inteligencí i moudrostí.

Naprosto ideální příklad správné proměny krásné princezny ve skvělou starší herečku je Alena Vránová. Zkrátila si své vlasy a netvářila se, že je pořád tou pyšnou princeznou. Jako kdyby se stala jiným člověkem, který byl ale najednou zajímavý, vtipný a přitažlivý.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz