Protivný sprostý holky se vrátily!

Návrat po 20 letech

Ačkoli Rachel McAdams, herečka druhé nejdůležitější role v partičce chyběla a nezdá se, že by se v budoucnu měla připojit, Seyfried a Chabert byly viděny v růžových outfitech. Lacey Chabert aka Gretchen Wieners také před kamerou prohnala stříbrný kabriolet, který byl jednoznačně podobný tomu, který byl použitý v původním filmu. Lindsay Lohan se po place pohybovala v jednoduchém černém outfitu a v ruce nesla kosmetickou etue s nápisem „Plastics member club“ doplněný růžovými symboly rtů, oblečení a bot na podpatku. Ikonický citát „Ve středu nosíme růžovou“ z filmu Protivný sprostý holky z roku 2004 napsaný drobným písmem na spodní části taštičky vyvrátil i poslední pochybnosti, jestli toto natáčení souvisí s pokračováním oblíbené teenagerské komedie. Můžeme se těšit na velký comeback

Růžová je barvou léta: Vyberte si ty nejlepší kousky a buďte trendy

elle.cz

Reklamou to končí? 

Otázkou je, jestli se opravdu dočkáme nového filmu, nebo zdali celé natáčení skončí pouze v podobě reklamy na americký nákupní řetězec Walmart, který původní Mean Girls obsadil do své reklamy na letošní Black Friday. Bohužel se zdá, že správná bude druhá varianta. Walmart neváhal investovat obrovské peníze do velkorysé reklamy na téma ikonického filmu Mean Girls. Chce tím přitáhnout zákazníky a jejich pozornost k obřímu americkému nákupnímu svátku Black Friday právě sérií reklam s původními postavami z Protivných sprostých holek. Ty si zopakují své někdejší role, pouze s drobnými rozdíly – dnes jsou tehdejší protivné sprosté holky dospělé, mají své kariéry a dcery, které se svým matkám před dvaceti lety nebezpečně podobají. To, jestli u reklam, byť velkolepě pojatých, vše skončí nebo jestli bude natáčení pokračovat, není definitivně známo. Případné datum vydání filmu by ale přišlo k dvacetiletému výročí premiéry původního snímku a bylo by tedy více než vhodné.

 

 

Protivný sprostý holky na Broadwayi

V roce 2024 bude mít v USA také premiéru muzikál Mean Girls Musical, ve kterém budou hrát hvězdy jako Reneé Rapp a Angourie Rice. Tento muzikál napsala Tina Fey, která je zároveň autorkou scénáře původního filmu. V něm si zahrála roli učitelky slečny Norbury. Stejnou roli odehraje i v muzikálovém představení na Broadwayi.

Velký návrat Lindsay Lohan: z potížistky je oslnivá budoucí máma

elle.cz

Zdroj: Wikipedia, ČSFD, youtbe.com, variety.com