Dnes Čtvrtek - polojasno 23°C
Zítra Pátek - prehanky-dest 21°C
Čtvrtek 23. 5. 2024
Svátek má Vladimír
Pražské drby
Co se v Praze povídá
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Nejekologičtější vozítka i tisíce dárků na výstavišti v Letňanech
Navštivte přehlídku elektromobilů. Foto: PVA EXPO PRAHA

Nejekologičtější vozítka i tisíce dárků na výstavišti v Letňanech

Letošní veletržní maraton na nejmodernějším českém výstavišti PVA EXPO PRAHA vrcholí. Přijďte si prohlédnout i vyzkoušet nejnovější elektromobily na veletrh e-SALON, trendy v hromadné dopravě CZECHBUS a oblíbené STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY, na kterých pořídíte nápadité vánoční dárky a užijete si krásnou vánoční atmosféru. 

Hity čisté mobility
Navštivte bezkonkurenčně největší českou přehlídku elektromobilů! Poznejte, kam dospěla elektromobilita, a jak bude vypadat budoucnost. Exkluzivní národní premiéry pro vás chystají Peugeot, Renault, Dacia i Škoda! Pátý ročník e-SALONU se pro veřejnost uskuteční na letňanském výstavišti 10. – 12. listopadu. Nejmodernější a nejekologičtější autobusy představí také 12. ročníku středoevropského veletrhu autobusů, hromadné dopravy, telematiky a servisní techniky. Pokud pracujete v oboru, rozhodně byste neměli chybět! CZECHBUS se letos uskuteční 21. – 23. listopadu a představí velké množství zajímavých exponátů.

Stříbrné vánoční dny
vanocni-dny A co si rozhodně nesmíte nechat ujít? Stříbrné vánoční dny, které se konají 7. – 10. prosince. Jde o jediný pražský veletrh specializující se na dárky, dekorace a spotřební zboží. Čeká vás zajímavý doprovodný program včetně workshopů s floristkami, designéry a výtvarníky, během kterých si budete moct sami vytvořit zajímavé vánoční dekorace a dárky. Samozřejmě nepřijdete ani o spoustu vánočních dobrot! Pro gurmány bude připravena gastro zóna nazvaná VÁNOČNÍ HODY, která nabídne jídlo, pití a nespočet ochutnávek všech možných produktů souvisejících s Vánocemi. Chybět nebude ani vánoční strom a možnost posezení za zvuků koled. Uprostřed Haly 1 proto vznikne náměstí se stromečkem, odpočinkovou zónou a občerstvením, kde si zaručeně užijete sváteční pohodu.

Bezlepkové tržiště
Sobota 9. prosince přinese do PVA EXPO PRAHA oblíbený Vánoční bezlepkový trh Společnosti pro bezlepkovou dietu v Hale 6. Své výrobky tu celiakům, ale i vyznavačům zdravého životního stylu nabídnou čtyři desítky vystavovatelů z řad malých regionálních výrobců, ale i velkých firem, řetězců a dalších prodejců bezlepkového sortimentu. Bude možné ochutnat různé druhy bezlepkového vánočního cukroví, čerstvého pečiva a jiných zajímavých pochutin.

Více na www.vanocnidny.cz.


Autor: Alo

Módní přehlídka z píseckého víkendu módy a designu 2024

20. května 2024 v 17:17

Písecký víkend módy a designu 2024 nabídl místním i návštěvníkům z celé republiky jedinečnou módní přehlídku udržitelných módních značek a designérů a design market složený z kvalitních výběrových produktů.

Šaty, které se hodí ke všemu - všestrannost košilových šatů

20. května 2024 v 06:15

Jestliže hledáte univerzální oblečení, které využijete na celou řadu příležitostí, zkuste vsadit např. na košilové šaty. Ty mohou mít mnoho podob. Na následujících řádcích si tak prozradíme, jaké kousky budou dobrou volbou pro aktuální sezónu. Inspirace je tady!

Veletrh sociálních služeb v Praze 10

19. května 2024 ve 12:14

Veletrh sociálních služeb představí organizace, které pomáhají v obtížných situacích.

Na Veletrhu vědy se letos představí šest fakult ČVUT

18. května 2024 v 11:19

Veletrh vědy, pořádaný Akademií věd ČR, se od svého prvního ročníku v roce 2015 rozrostl v největší a nejvyhledávanější akci popularizující vědu. ČVUT v Praze se proto letos rozhodlo nabídnout návštěvníkům ukázky činnosti hned šesti ze svých osmi fakult: Fakult stavební, strojní, elektrotechnické,...

Probíhá Týden rané péče

16. května 2024 ve 22:24

Právě nyní probíhá už 17. ročník osvětové kampaně Týden rané péče, kterou pořádá Společnost pro ranou péči. Celý týden (13. — 19. 5.) je zasvěcen informování o tom, jak rodinám pečujícím o dítě s postižením pomáhá služba raná péče a proč je bez nadsázky životně důležité, aby vhodná podpora dítěte...

Dny zdraví na Desítce

15. května 2024 v 19:06

Dny zdraví se v Praze 10 konají ve čtvrtek 16. a v pátek 17. května.

Festival Za Prahu udržitelnou a sousedskou zkoumá město zdola

14. května 2024 v 11:27

Arnika, Paměť města, Jezevky, Roleta 39 a další iniciativy, zabývající se městskými tématy, pořádají již čtvrtý ročník festivalu Za Prahu udržitelnou a sousedskou. Proběhne od pátku 17. května do neděle 19. května v Kasárnách Karlín. Název festivalu navazuje na výzvu, kterou v roce 2020 podepsalo...

Albertovský den

13. května 2024 v 09:24

Odpoledne plné zábavy a zážitků vás čeká ve středu 15. května na Palackého náměstí na Praze 2. Albertovský den je příležitostí vyzkoušet si na vlastní kůži speciální vybavení, které umožňuje lidem po získaném poškození mozku fungovat v praktickém denním životě a věnovat se...

Diskuze s Vojtěchem Voseckým v Green Apéro

12. května 2024 v 08:31

Spletitými cestami cirkulární ekonomiky vás ve středu 15. května provede Vojtěch Vosecký, přední evropský odborník na oběhové hospodářství.

Další články
Nahoru