Přemýšleli jste však někdy o tom, co se s touto legendární postavou stalo s přibývajícími lety?

Život mimo filmové plátno

Rychle se přesuneme do dnešní doby a Noah Hathaway, herec ztvárňující Atreje, se proměnil v opravdového drsňáka, který boří stereotypy a přijímá svého dobrodružného ducha. Zatímco podmanivý příběh Nekonečného příběhu zůstává v našich vzpomínkách, Hathawayova cesta po skončení Fantazie není o nic méně pozoruhodná.

Podívejme se společně do minulosti:

Zdroj: Youtube

Počátky kariéry a hvězdná role

Hathaway se narodil 13. listopadu 1971 v Los Angeles a jeho začátky byly poznamenány přirozeným hereckým talentem. Již ve třech letech se prosadil v reklamách a svým charismatem okouzlil publikum. V pouhých šesti letech ztvárnil Boxeyho v původním seriálu Battlestar Galactica, čímž si vysloužil uznání a nominaci na Young Artist Awards.

Byla to však jeho role Atreje ve filmu Nekonečný příběh z roku 1984, která Hathawaye katapultovala do srdcí milionů diváků.

Hathaway, který se odvážil nebezpečných kaskadérských kousků a uchvátil diváky svou odvahou, ztělesnil ducha hrdiny. Přestože čas pokročil, Hathawayův dobrodružný duch neochaboval. Vrhl se na sportovní aktivity, vynikal jako závodní plavec, ovládal street dance, a dokonce pronikl do světa muay thai boxu.

A jak vypadá dnes? Na to odpoví toto video:

Zdroj: Youtube

Mnohé Noahovy vášně

Jeho vášeň pro motocykly ho přivedla do vzrušujícího světa motocyklových závodů, kde neohroženě soutěžil a ukázal svou odvážnou stránku. Tetování se stalo další vášní pro jeho kreativitu a propojilo jeho lásku k umění a sebevyjádření.

Tím však Hathawayova cesta neskončila. Přijal vzrušení z výuky a soutěžení v bojových uměních a získal černé pásy v Tang Soo Do a Shotokan Karate. Přestože ho zranění donutilo změnit směr, Hathawayovo odhodlání nikdy nezmizelo.

Dnes, kdy této filmové ikoně a dětskému hrdinovi našich snů je již přes padesát, stále vzdoruje očekáváním a inspiruje celé generace. Jeho odkaz jako Atreje žije dál a prolíná se s jeho dobrodružnými aktivitami a neochvějnou vášní pro život.

A tak zatímco vzpomínáme na udatného bojovníka z Fantazie, i skutečný Noah Hathaway  dokazuje, že dobrodružný duch nezná hranic bez ohledu na věk.

Zdroje: globe24.cz, www.imdb.com, www.csfd.cz, www.wikipedia.org