ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 4637 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

RockOpera uvádí slavnostní reprízu a připomíná kapelu King Size

0 jsk 9.11.2023

Deset let. Tak dlouho RockOpera Praha hraje Romea & Julii. Kulaté výročí oslaví se svými fanoušky už v sobotu 11. listopadu slavnostní reprízou. K této příležitosti navíc divadlo doplnilo svoji diskografii na streamovacích službách digitálními verzemi alb King Size, kapely zakladatelů RockOpery Praha Milana Steigerwalda a Pavly Forest. Právě z nově přidaných desek totiž pochází většina skladeb, na nichž Romeo & Julie stojí.

Musí si děti nést břímě svých rodičů? Takovou otázku si klade rocková opera Milana Steigerwalda a Pavly Forest Romeo & Julie. RockOpera Praha uvede adaptaci jedné z nejslavnějších her Williama Shakespeara v sobotu 11. listopadu v 19 hodin. Jedná se o další z víkendových představení, s nimiž chce divadlo vyjít vstříc přespolním fanouškům.

„Naši fanoušci vítají možnost navštívit naše divadlo o víkendu s povděkem. Páteční a sobotní reprízy doplňujeme i představeními, která se konají v neděli odpoledne. Chceme tak zejména přespolním divákům ulehčit od toho, aby si kvůli nám museli brát dovolenou,“ řekla výkonná ředitelka, zpěvačka a libretistka Pavla Forest.

Rockovou operu o mladé lásce, které nepřejí dva znepřátelené rody, tvoří z valné většiny písně, které Steigerwald s Forest napsali pro svoji kapelu King Size.