Smrt slavného herce právě zaskočila filmový svět. Oblíbená píseň z jeho seriálu má nyní smutný podtón

Fotografie: Honza Groh (Jagro) / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Spoustu lidí zasáhla poslední sobotu v říjnu roku 2023 velice smutná zpráva. Zemřel talentovaný herec, který se nejvíce proslavil rolí v divácky velmi oblíbeném seriálu.

Každý den na světě potká tragický osud spoustu lidí. Když je však tou osobou někdo veřejně známý, tak se velmi často zahalí do smutku také mnoho fanoušků. Tentokrát svět obletěla zpráva o úmrtí herce, kterého měla ráda spousta diváků a fanoušků. Hodně lidí se tak bude muset popasovat s tím, že jejich oblíbený herec už není mezi živými bytostmi.

Zemřel slavný herec

Sobota, konkrétně 28. října 2023, bude navždy zapsána jako den úmrtí jednoho z velice populárních amerických herců. Tím není nikdo jiný než Matthew Perry. Tento herec je divákům velmi dobře známý díky svým rolím ve filmech a seriálech. Perry zemřel ve věku 54 let a byl nalezen ve svém domě v Los Angeles ve Spojených státech amerických, jak uvádí Novinky.

Byl nalezen ve vířivce

Matthew Perry byl toho osudného dne nalezen svou asistentkou ve vířivce, kde se pravděpodobně utopil. Příčina jeho smrti zatím nebyla určena, jelikož ji vyšetřují kriminalisté. O cizí zavinění se však pravděpodobně nejedná. V domě navíc nebyly nalezeny ani žádné drogy a jediné, co bylo nalezeno, byly léky na předpis. Hercova minulost byla dříve poznamenána různými problémy, které byly právě spojené i s užíváním drog.

Truchlí spousta osobností

Perryho nejvíce proslavila seriálová role Chandlera Binga ve velmi populárním seriálu Přátelé. Zpráva o jeho úmrtí tak zarmoutila nejen miliony jeho fanoušků po celém světě, ale také spoustu jeho filmových a seriálových kolegů. Mezi slavnými osobnostmi, jež sdílely svou vzpomínku na Matthewa, je dle Deníku také kanadský premiér. K němu se připojili nejen seriáloví kolegové, ale také další světové celebrity.

Žena se dívá z okna

Zemřela nejlepší hvězda naší doby. Česko drží minutu ticha, lidé posílají tisíce palců nahoru do nebíčka

Letos umřelo hodně slavných osobností

Kromě již zmíněného Perryho opustilo tento svět hodně známých a slavných osobností. Mezi ty patří také Michael Gambon, o jehož smrti jsme na SvětěKreativity psali nedávno v jednom z článků. Teorie o tragickém skonu seriálového Chandlera se velmi různí. Jediné, co lze říct s jistotou, je to, že světlo světa opustila herecká legenda, která vytvořila úsměv na tváři několika generacím.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*