Ford nabízí osmiletou záruku na celý vůz Mustang Mach-E

foto Ford Mustang Mach-E

Tuzemské zastoupení Fordu se rozhodlo zatraktivnit nabídku na svůj sportovní crossover Mustang Mach-E. Podle country manažera Libora Beneše se nyní základní cenovka vozu dostává na úroveň 1 238 900 Kč. Je tak téměř o čtvrt milionu níže než dosud. Ford tuto informaci zveřejnil na tiskové konferenci během prvního dne pražského veletrhu elektromobility e-Salon.

Navíc zákazníci budou moci těžit z výhody osmileté záruky vztahující se na celý vůz. Tedy nejen na elektrické pohonné ústrojí jako dosud.

Ještě vyšší sleva, konkrétně 285 000, se vztahuje k Mustangu mach-E s prodlouženým dojezdem díky zabudované větší trakční baterii. Zlevnila také sportovní varianta GT.

Příští rok Ford udělá další velký krok ke své bezemisní budoucnosti. Řadu nových plně elektrických typů bude mít jak v segmentu osobních vozů, tak také těch užitkových.

Zásadní novinkou se stane elektrické SUV Explorer, které ze zkonstruováno v Evropě a bude se také v Evropě vyrábět. První kusy vyjedou z montážního závodu v Kolíně nad Rýnem v průběhu příštího léta. Ještě dostupnějším elektromobilem by měla být Puma.

K elektrickému Transitu (největší ze tří nabízených dodávek) přibudou ještě také plně elektrický Custom a Courier. Oba typy jak s plechovým nákladovým prostorem, tak také v osobní verzi.

Autonaelektřinu.cz

 

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 12.05.2024 ČTK

Reklama

20°C

Dnes je neděle 12. května 2024

Očekáváme v 09:00 17°C

Celá předpověď