Magsud Rahmanov se stává partnerem v Cushman & Wakefield

Personálie
Magsud Rahmanov, dosavadní vedoucí hotelových transakcí pro region CEE a SEE v realitně-poradenské společnosti Cushman & Wakefield, se stává partnerem. Společnost o tom informovala v tiskové zprávě, kterou má redakce FAEI.cz k dispozici.
Magsud Rahmanov se stává partnerem v realitně-poradenské společnosti Cushman & Wakefield.

Rahmanov nastoupil do hotelového týmu Cushman & Wakefield v roce 2015. Zaměřuje se především na poradenství pro hotelový kapitálový trh v zemích střední, jižní a východní Evropy. Od ledna 2022 zastává roli vedoucího hotelových transakcí pro region CEE a SEE v týmu kapitálových trhů. Podílel se na úspěšném uzavření transakcí v celkové hodnotě okolo jedné miliardy eur.

Navzdory problémům, jimž trh čelil během pandemie a po ní, se Rahmanov zasloužil o realizaci mnoha úspěšných prodejů hotelových nemovitostí a zapojil se také do rozvoje služby výběru hotelových operátorů napříč regionem. Získal tak množství významných mandátů a zajistil další podporu klientům firmy.

Magsud Rahmanov absolvoval s vyznamenáním University of New York v Praze a Empire State College v České republice a USA. Od roku 2020 je držitelem profesní kvalifikace RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). Volný čas tráví se svou rodinou, rád hraje biliard, cvičí, medituje, čte nebo sleduje dokumenty.

PSALI JSME:
Marie Baláčová je nově partnerkou ve společnosti Cushman & Wakefield

Zavřít reklamu ×

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odesláním vyslovujete souhlas s dokumentem Všeobecné podmínky používání webových stránek

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Další z rubriky Lidé a společnost

Nejčtenější

Kurzovní lístek
Chci nakoupit
Chci nakoupit
Chci prodat
EUR
EUR
USD
GBP
CHF
JPY
DKK
NOK
SEK
CAD
AUD
PLN
HUF
HRK
RUB

Proč se rodí málo dětí. Ženy nedokážou splnit svůj plán

Průzkum
Současný problém s nízkou porodností nelze zjednodušit na tvrzení, že Češi nechtějí mít děti, anebo třeba jen jednoho potomka. Výzkum Národního institutu SYRI, jehož výsledky mají Finanční a ekonomické informace (FAEI.cz) k dispozici, totiž ukazuje, že české ženy chtějí mít více dětí, ale výsledek je pak z různých důvodů jiný, než si matky původně přály. A první dítě se jim rodí později, než chtěly.