Hlavní obsah

Protivný sprostý holky budou znovu v kinech! Jak se změnily původní členky Plastics

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O pokračování jedné z nejlepších teenage komedií Protivný sprostý holky (Mean Girls) se šušká delší dobu. Generace, která na ní vyrůstala, bude mít vždycky na prvním místě originál, ale i tak každého fanouška zajímá, kdo nahradí Lindsay Lohan a Rachel McAdams.

Článek

Tahle slavná teen komedie z roku 2004 ovlivnila život mnoha mileniálů. A pro ně film v hlavních rolích s Lindsay Lohan a Rachel McAdams zůstane navždy na piedestalu. Nicméně zprávy o tom, že se do kin chystá remake od stejné scenáristky, fanoušky samozřejmě zajímají. Co se o novém snímku ví?

Protivný sprostý holky jako muzikál

Lidé na internetu se ptají, zda není moc brzo dělat remake snímku, který vyšel ani ne před dvaceti lety. Jenže ve skutečnosti nejde o remake oblíbeného filmu, nýbrž o adaptaci broadwayského muzikálu z roku 2019. A stejně jako za původním scénářem filmu i za muzikálem stojí herečka a scenáristka Tina Fey, která si tehdy zahrála učitelku Norburyovou.

Jak už bylo řečeno, nový filmový muzikál sice není adaptací původní filmové komedie, ale divadelní muzikálové inscenace, nicméně z traileru to vypadá stejně jako Protivný sprostý holky z roku 2004… Jen jsou tam jiní herci a dotek moderních technologií v podobě sociálních sítí.

A protože se jedná o muzikálovou komedii, můžete samozřejmě očekávat i hudební čísla, ale z těch v upoutávce není nic moc vidět – kromě ikonického vystoupení za zvuků Rolniček (Jingle Bells) v santovských oblečcích.

Ve středu nosíme růžovou!

Připomeňme si příběh: Patnáctiletá Cady Heron nastoupí do nové školy, kde okusí krutou teenagerovskou realitu. Na vrcholu hierarchie této střední školy je dívčí parta Plastics, kterou pevnou rukou vede Regina George. Cady se snaží mezi různorodými skupinkami a partičkami najít svoje místo a kamarády a pak se zamiluje do Aarona… Válka mezi Reginou a Cady o školního krasavce a o post královny střední školy může začít!

Foto: Profimedia.cz

Nové muziálové Plastics v čele s Renée Rapp (vlevo), Avantikou Vandanapu jako Karen (vpravo) a Bebe Wood jako Gretechen (vzadu)Foto: Profimedia.cz

Plastics jsou zpět

A když nedávno unikly fotky, jak spolu tři původní Plastics něco natáčejí, jednalo se bohužel jen o reklamu. V novém snímku se ve své roli vrátí jen zmiňovaná Tina Fey a také Tim Meadows jako ředitel Duvall.

Hlavní role královny střední školy se ujala Reneé Rapp, která hrála Reginu i v divadelní podobě muzikálu. Jako Cady Heron se představí Angourie Rice. A uvidíte i Ashley Park, kterou můžete znát ze seriálu Emily in Paris jako Mindy. Aarona, největšího fešáka na škole, si zahraje Christopher Briney.

Než dorazí filmový muzikál do kin, mrkněte, jak se změnily hlavní protagonistky Protivných sprostých holek z roku 2004:

Anketa

Také jste milovaly film Protivný sprostý holky (2004)?
Ano!
44 %
Vůbec nevím, o co jde
56 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1701 čtenářů.
Související témata:
Tina Fey
Rachel McAdams

Načítám