Sázka na Yilmaze nevyšla, Beşiktaş je po měsíci opět bez trenéra

10.11.2023, 14:46
Aktuality
Burak Yilmaz (© AFP)

Po pouhém měsíci skončil u fotbalistů Beşiktaşe trenér Burak Yilmaz. Turecký celek dnes informoval o tom, že na žádost osmatřicetiletého kouče s ním klub rozvázal smlouvu. Nástupce zatím jmenován nebyl.

Yilmaz se Beşiktaşe dočasně ujal přesně před měsícem. Do funkce hlavního kouče se posunul z pozice asistenta poté, co odstoupil Senol Günes. Trvalého trenéra pak chtělo vedení jmenovat po prosincové valné hromadě.

Beşiktaş pod Yilmazovým vedením vyhrál jen dva z šesti soutěžních zápasů. V tabulce turecké ligy je po 11 kolech pátý se ztrátou 12 bodů na první Galatasaray. Ve skupině Kontinentální ligy mají "Černí orli" po čtyřech zápasech jediný bod.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pablos

Burák selhal... tohle může pozvednout už jedině McQueen.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele