Takto vypadala Kateřina před 11 lety – určitě bychom v ní hned poznali oblíbenou miss:

Zdroj: Youtube

Po absolvování střední zahradnické školy se Kateřina rozhodla věnovat se floristice, což byla její vášeň od dětství. Květiny ji nejen voní, ale také pro ni představují umělecký projev, kterým se může vyjadřovat a tvořit.

Fungovala i za covidu, teď její podnikání jede

Práce s květinami ji nadále naplňuje a příležitostně vytváří úchvatné květinové dekorace pro různé společenské akce, jako jsou svatby a večírky. I v době pandemie byla její práce stále žádaná, protože krásná květinová aranžmá byla i za restrikcí nedílnou součástí důležitých událostí. Navíc, jak sama říká, se po pandemii její byznys ještě více rozjel.

Kromě své podnikatelské kariéry je Kateřina také oddanou matkou dvou dětí, jedenáctileté dcery Annemarie a osmiletého syna Christophera.

Snaží se najít rovnováhu mezi pracovními povinnostmi a rodinným životem, a vždy si najde čas na své děti. Jejich rodinné léto je plné dobrodružství - čas tráví na chalupě, objevují krásy české přírody a navštěvují hojně hrady a zámky.

Kateřina preferuje dovolenou v České republice před dalekými exotickými destinacemi a chce svým dětem ukázat bohatství historie a kultury v jejich vlastní zemi.

Kromě květin podniká i v nemovitostech

Mimo svou lásku ke květinám a rodině je Kateřina známá i svým podnikatelským duchem. Po rozvodu s jejím prvním manželem, podnikatelem Danielem Bezouškou, začala investovat do nemovitostí. Prodejem luxusní vily v pražských Modřanech za neuvěřitelných 36,5 milionu korun a dalšími investicemi do nemovitostí si zajistila finanční stabilitu pro sebe a svou rodinu.

I přes veškeré úspěchy zůstává Kateřina Stočesová skromnou a milující ženou a matkou. A navíc i ona je jednou z těch žen, které popírají běh času. Je totiž stále velmi krásná, jako by ani nestárla. Posuďte sami, jak vypadala v roce 2020:

Zdroj: Youtube

S jejím kouzlem, šarmem a nadšením pro život je Katka stále příkladem pro ostatní. Její příběh je inspirací pro všechny ženy, které chtějí skloubit úspěšnou kariéru, rodinu a osobní štěstí. Modelingem už se živit kvůli obrovské vytíženosti nemůže a nechce. Ať už tvoří s květinami nebo s rodinou, její vášeň a láska jsou zřejmé ve všem, co dělá. 

Zdroje: www.super.cz, cs.wikipedia.org/wiki/Kateřina_Stočesová, www.blesk.cz, zivotvcesku.cz, www.lifee.cz