Pereira porazil Procházku!

procházka vs pereira

Jiří Procházka sice předvedl výborný výkon, avšak neudržel se před smrtícím levým hákem Pereiry. Tím došlo k krizové situaci, kde rozhodčí možná zasáhl dříve, než bylo nutné. Historie však tuto otázku už bohužel nezodpoví. Jiří Procházka si připisuje tedy porážku, zatímco Alex Pereira se stává šampionem v polo-těžké váze. Jiří ucítil krev a zaútočil na Pereiru, avšak i v malém prostoru dokázal použít svůj levý hák, což přivedlo Jiřího do problémů.

Autopilot se aktivoval a BJP začal s pokusem o takedown. Nicméně Poatan rychle zareagoval i tam a zasadil několik jedovatých loktů, po nichž Jiří šel k zemi. Zde se možná snažil o další ofenzivu, ale rozhodčí se rozhodl ukončit souboj, což mohlo být zbytečně brzy. Bohužel pro Jiřího to znamená porážku a pro Alexe vítězství, kterého využil k výzvě rivalovi Adesanyovi po získání druhého titulu.

„Nejsem vůbec překvapený, že to tak dopadlo. Trefil jsem ho tvrdě a on se mi hned vrhnul po nohách. Tam jsem pokračoval v útoku, takže podle mě to bylo v pořádku ukončení,“ reagoval Alex Pereira na konec zápasu.

„Je mi ctí, že jsem si mohl připsat další výhru v MSG. Je to pro mě hodně důležité místo. Samozřejmě jsem šťastný, že jsem získal titul. Jsem moc vděčný. Nejsem člověk, který by jen tak kdekoho vyzýval, ale je tu borec, se kterým to nemám dořešené. Jednou mluvil o tom, že budu jen týpek, který bude po barech povídat, že vyhrál.

To mě namotivovalo k tomu, abych makal a dostal se až sem. Sice říkal, že se vrátí až v roce 2027, ale myslím si, že je to velmi talentovaný borec, který by neměl mrhat časem. Klidně ho tedy zachráním a dám mu šanci. Už jsme spolu zápasili mockrát a můžeme si to dát znovu. Adesanyo, jsem tady,“ pokračoval Pereira, který vyzval svého rivala na další zápas.

Full Fights: Alex Pereira vs Jiri Prochazka * Jiri Prochazka vs Alex Pereira UFC 295 Highlights

Extrifit 100% Pure Citrulline

479
− 26%
399
Zbývá 31 dní
Zbývá 31 dní

Amix HydroBeef Peptide Protein

1 399
− 30%
1 099

Zdroj: idnes.cz, mmashorties.cz

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.