Dnes Čtvrtek - skorojasno 23°C
Zítra Pátek - prehanky-dest 21°C
Čtvrtek 23. 5. 2024
Svátek má Vladimír
Pražské drby
Co se v Praze povídá
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Vyřešte letos dárky jednoduše – s kadeřnictvím Klier
Kadeřnictví Klier otevřené 7 dní v týdnu a není nutné se objednávat. Foto: archiv

Vyřešte letos dárky jednoduše – s kadeřnictvím Klier

Vánoce se blíží mílovými kroky. Věnujte svým blízkým dárek, který udělá radost každému, ženě i muži. Darujte některý z vánočních kosmetických balíčků nebo dárkový voucher z kadeřnictví Klier.

Vánoční kosmetické balíčky Klier

Vánoční balíčky koupíte na kterémkoli salónu Klier. Vybírat můžete podle značek a typu vlasů, dva balíčky jsou i výhradně pro pány. V Klieru lze využít i oblíbené konzultace zdarma, takže při jakékoli nejistotě u nákupu kosmetiky pro manželku, maminku nebo přítelkyni vyškolený personál rád poradí. Nebo lze kadeřnictví zkontaktovat prostřednictvím jejich facebooku, instagramu nebo přes e-mail Kateřiny Hamplové, specialistiky péče o zákazníky khampova@klier.cz.

Vybírat můžete např. z těchto vánočních balíčků vlasové kosmetiky:

  • Balíčky Kérastase patří mezi nejoblíbenější – Chroma Absolu pro barvené vlasy, Blond Absolu pro blond vlasy, Nutritive pro výživu a hydrataci, Curl Manifesto pro vlnité a kudrnaté vlasy a Genesis pro posílení slabých a vypadávajících vlasů.

  • Balíčky L‘Oréal Professionnel – Metal Detox pro pročištění a ochranu vlasů, Absolut Repair pro poškozené vlasy, Vitamino Color pro barvené vlasy, Curl Expression pro vlnité a kudrnaté vlasy a Scalp Advanced pro péči o pokožku hlavy.

  • Balíčky od Redken – ABC pro chemicky ošetřené a oslabené vlasy, Extreme pro posílení poškozených vlasů, All Soft pro suché a křehké vlasy, Color Extend pro ochranu barvy, Volume Injection pro objem vlasů.

Výběr balíčků najdete i na e-shopu Klier. Při každém nákupu na e-shopu Klier dostanete navíc zdarma voucher na vlasové ošetření a hloubkovou regeneraci Kérastase Fusio Dose v hodnotě 500 Kč. 

Dárkové vouchery na služby i kosmetiku

Další tip na skvělý dárek, který můžete jednoduše obstarat právě v Klieru, jsou dárkové vouchery v hodnotě 1000, 500 a 300 Kč. Voucher lze využít na všechny služby kadeřnictví Klier (na střih, barvu, regeneraci, styling, vlasové kúry aj.) i na nákup produktů profesionální vlasové kosmetiky. Vouchery lze sčítat a můžete je využít v rámci všech salónů kadeřnictví Klier v ČR. 

Do kadeřnictví i o Vánocích

Protože v Klier vědí, jak jsou někdy svátky hektické, a že je občas potřeba nechat si upravit vlasy rychle a bez objednávání, jsou kadeřnictví otevřené 7 dní v týdnu a není nutné se objednávat. Vlasy si můžete přijít upravit i 23. prosince (otevřeno dle běžné otevírací doby) a 24. prosince dopoledne. 

Kadeřnictví Klier najdete je na 33 místech České republiky. Více informací a vaše nejbližší kadeřnictví najdete na webu www.klier.cz. Pohodlně online nakoupíte na shop.klier.cz.


Autor: TZ, red

Módní přehlídka z píseckého víkendu módy a designu 2024

20. května 2024 v 17:17

Písecký víkend módy a designu 2024 nabídl místním i návštěvníkům z celé republiky jedinečnou módní přehlídku udržitelných módních značek a designérů a design market složený z kvalitních výběrových produktů.

Šaty, které se hodí ke všemu - všestrannost košilových šatů

20. května 2024 v 06:15

Jestliže hledáte univerzální oblečení, které využijete na celou řadu příležitostí, zkuste vsadit např. na košilové šaty. Ty mohou mít mnoho podob. Na následujících řádcích si tak prozradíme, jaké kousky budou dobrou volbou pro aktuální sezónu. Inspirace je tady!

Probíhá Týden rané péče

16. května 2024 ve 22:24

Právě nyní probíhá už 17. ročník osvětové kampaně Týden rané péče, kterou pořádá Společnost pro ranou péči. Celý týden (13. — 19. 5.) je zasvěcen informování o tom, jak rodinám pečujícím o dítě s postižením pomáhá služba raná péče a proč je bez nadsázky životně důležité, aby vhodná podpora dítěte...

Dny zdraví na Desítce

15. května 2024 v 19:06

Dny zdraví se v Praze 10 konají ve čtvrtek 16. a v pátek 17. května.

Festival Za Prahu udržitelnou a sousedskou zkoumá město zdola

14. května 2024 v 11:27

Arnika, Paměť města, Jezevky, Roleta 39 a další iniciativy, zabývající se městskými tématy, pořádají již čtvrtý ročník festivalu Za Prahu udržitelnou a sousedskou. Proběhne od pátku 17. května do neděle 19. května v Kasárnách Karlín. Název festivalu navazuje na výzvu, kterou v roce 2020 podepsalo...

Albertovský den

13. května 2024 v 09:24

Odpoledne plné zábavy a zážitků vás čeká ve středu 15. května na Palackého náměstí na Praze 2. Albertovský den je příležitostí vyzkoušet si na vlastní kůži speciální vybavení, které umožňuje lidem po získaném poškození mozku fungovat v praktickém denním životě a věnovat se...

Diskuze s Vojtěchem Voseckým v Green Apéro

12. května 2024 v 08:31

Spletitými cestami cirkulární ekonomiky vás ve středu 15. května provede Vojtěch Vosecký, přední evropský odborník na oběhové hospodářství.

Acorus pomáhá obětem a svědkům domácího násilí

11. května 2024 v 19:26

Poradenské a terapeutické centrum Acorus zajišťuje podporu klientům, kteří zažili, zažívají anebo jsou svědky domácího násilí ve své primární rodině.

Další články
Nahoru