Ryan Terry sesadil Erina Bankse a získal titul na Olympii 2023 v Men´s Physique

Mens Physique výsledky

Na Olympii 2023 v kulturistice mužů to byl boj.  Po velmi vyrovnaném finále v sobotu 4. listopadu si vítězství odnesl Ryan Terry. Na loňském shromáždění šokoval Erin Banks, když vybojoval vítězství na Arnold Classic i Men's Physique Olympia a v napínavé bitvě ve městě hříchu těsně porazil Brandona Hendricksona.

Odvážným krokem Banks minulý měsíc postoupil na 2023 Legion Sports Fest Pro, ale sláva mu unikla, protože vítězem se stal Kyron Holden. Po návratu Hendricksona, Holdena a Jeremyho Buendii na scénu dosáhly sázky nebývalých výšin a vytvořily na akci elektrizující atmosféru. V předběžném hodnocení se o prvenství utkali Ryan Terry a bývalý šampion Brandon Hendrickson. Oba muži přinesli skvělé formy a jejich pózy ve stoje na zádech patřily k nejsilnějším z celé sestavy. 

Emanuel Hunter, Hendrickson, Erin Banks a Ryan Terry se na pódiu přetahovali o pozice a souboj ve physique mužů byl jednou z nejzajímavějších událostí sobotního večera. Nakonec si velké vítězství odnesl Ryan Terry. Brandon Hendrickson obsadil druhé místo a Erin Banks skončil až na třetím místě!

Výsledky soutěže Men's Physique Olympia 2023

1. Ryan Terry
2. Brandon Hendrickson
3. Erin Banks
4. Emanuel Hunter
5. Diogo Montenegro
6. Corey Morris
7. Kyron Holden
8. Jeremy Buendia
9. Vitor Chaves
10. Jeremy Potvin

Zdroj: Instagram, fitnessvolt.com

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.