Taneční parket tak za dobu konání soutěže byl svědkem rodících se lásek i partnerských krizí.

Asi nejemotivnější, co české StarDance zažilo, byl krach vztahu tanečníků Lucie Hunčárové a Jana Ondera, kteří tvořili pár nejen v osobním životě, ale také na parketu. V osmé sérii pořadu se ale zamilovala do svého parťáka, šéfkuchaře Emanuela Ridiho. Nějakou dobu se románek snažili tutlat, nakonec ale vyšel najevo a následoval rozchod se zdrceným Onderem, který již pomalu pomýšlel na založení rodiny.

Láska tanečnice a televizního kuchaře nakonec nevydržela, ve StarDance ale nebyla Lucie Hunčárová dlouhou dobu vítaná a přišla také o řadu pracovních příležitostí, protože s ní expartner pochopitelně nechtěl ani vystupovat. Dlouhou dobu si nemohli přijít na jméno, po letech se spolu ale již dokážou bavit a zášť je snad nadobro pryč.

StarDance přinesl také lásku

Televizní diváci ale byli svědky také veselejších příběhů. Svou lásku našla herečka Marie Doležalová, která se svým tanečním partnerem Markem Zelinkou vychovává již dvě malé děti - Alfrédu a Rudolfa. Štěstí StarDance přineslo také Jitce Čvančarové, která se zamilovala do choreografa Petra Čadka.

Připomenout lze také Annu Polívkovou a Michaela Kurtiše, kteří tvořili po StarDance pár ještě dlouhé roky, než se jejich cesty rozešly. Také tento vztah ovšem provázel menší skandál. Spekuluje se totiž, že tanečník má být otcem dcery zpěvačky Terezy Černochové, kterou v době StarDance potkal. Ani jeden z nich to však oficiálně nikdy nepotvrdil. 

Adamczykovi možná vykopali válečnou sekeru

O další partnerské krizi se spekuluje také v aktuální řadě StarDance. Poprvé totiž proti sobě soutěží manželský pár, a to herec Marek Adamczyk a snowboardistka Eva Adamczyková. Přestože při rozhovorech se oba svorně nechávají slyšet, že jsou si vzájemně velkou oporou, jejich chování naznačuje něco jiného. 


Všímaví fotografové totiž zaznamenali, že z přímých přenosů a následných afterparty tato dvojice neodchází společně, jak by se u čerstvě zamilovaného páru dalo předpokládat, ale striktně každý sám. Zda je za tím pověrčivost, nebo se mezi nimi skutečně něco děje, ukáže teprve čas, jisté ale je, že svým počínáním dvojice rozhodně budí pozornost.

Související články