Hafthor „The Thor“ Björnsson přišel o dcerku

Narození potomka je pro každého člověka zajisté tou největší událostí jeho života. Určitě se najde mnoho těch, kteří upřednostňují svou kariéru, ať už pracovní či sportovní, ale tito lidé vůbec neví o co přicházejí, nebo na to přijdou, až příliš pozdě.

Občas se, bohužel, stane, že ruku v ruce s tímto štěstím přichází i zármutek. Jak se říká, neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Ačkoliv v tomto případě to ale zas až tak neplatí.

Velkou bolest totiž v těchto dnech prožívá islandský silák a herec Hafthor „The Thor“ Björnsson, jenž se proslavil rolí Gregora Clenageho, známěho pod přezdívkou Hora, v seriálu Hra o trůny. Ten na svých sociálních sítích oznámil smrt své předčasně narozené dcerky.

„S velkým zármutkem oznamujeme narození naší dcerky Grace Morgan Hafthorsdottir, která se narodila 8. listopadu ve 21 a půltém měsíci těhotenství. Po znatelném poklesu pohybu jsme zjistili, že její srdíčko přestalo bít. Slovy nedokážu popsat bolest z této ztráty, ani pocit štěstí za čas, který jsme mohli s naší dcerkou trávit. Je naprosto krásná, s blond řasami a obočím, a malým úsměvem pro mámu a pro tátu.

Láska, kterou k ní cítíme, je ohromující. Zármutek, která cítíme, s námi bude navždy, ale stejně tak s námi navždy bude láska k ní. všechny naše naděje a sny pro ni nám byly odebrány, ale vím, že s ní zase budu. Její duch žije dál skrze nás a její sourozence. Žádám Vás, abyste v této době respektovali naše soukromí, protože truchlíme nad touto nesnesitelnou ztrátou. Děkuji všem za jakákoliv milá slova a za podporu.“

Hafthor je krom své role ve výše uvedeném seriálu velice znám také po sportovní stránce. Právem je považován za jednu z největších osobností silových sportů. Je prvním a také vůbec jediným člověkem, jenž v jednom kalendářním roce dokázal ovládnout hned tři strongmanská klání. Stalo se tak v roce 2018, kdy ukořistil vítězství na soutěžích Arnold Strongman Classic, Europe´s Strongest Man a World´s Strongest Man.

MadMax Adaptér na kotník

257
− 30%
218

Scitec AAKG

359
− 28%
289

Amix HydroBeef Peptide Protein

1 399
− 30%
1 099

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.