Pan Plešatý vydal další knihu, tentokrát s titulem Zpronevěra

Jindřich Husička, známý jako Pan Plešatý, představuje svou třetí knihu „Zpronevěra“. Příběh o přátelství, které nerozdělí ani hromada peněz, podrazy, spiknutí ani žena.

Reklama

Od bezdomovce k Youtuberovi

Jindřich Husička, známý jako Pan Plešatý, je bývalý taxikář a bezdomovec s nedokončenou právnickou fakultou. Jeho život byl poznamenán drogami a pochybnou existencí. Nyní je veřejnosti znám jako Youtuber, který hodnotí hotely ve svých videích.

Jindřich Husička a jeho cesta životem

Jindřich Husička se narodil v Olomouci a následně žil v Litovli, kde navštěvoval všeobecné gymnázium. Po jeho absolvování se v roce 2003 přestěhoval do Prahy, kde studoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy, avšak studium nedokončil. V minulosti se úspěšně věnoval marketingu, poté se živil jako taxikář. Po velmi složité etapě jeho života, kdy se ocitl bez domova, žil rok ve Španělsku.

Nová kniha: Zpronevěra

Jeho třetí kniha, Zpronevěra, přibližuje přátelství dvou mužů, které nerozdělí hromada peněz, podrazy, spiknutí ani žena, se kterou oba stráví společnou noc. Zpronevěra je kniha, kde se teoreticky může najít každý z vás. Čtenáři, kteří autora znají především ze sociálních sítí, najdou nejednu vtipnou narážku na jeho video tvorbu.

Kontroverze kolem nové knihy Zpronevěra

Podle několika citací ze zmíněné knihy, které jsou veřejně dostupné na stránkách knihkupectví, došla redakce portálu NašeTéma.cz k závěru, že kniha bude zcela jistě kontroverzní. Citace z knihy poukazují na použití silně vulgárních slov, což naznačuje, že kniha není vhodná pro dospívající mládež a mohla by tak narušit zdravou výchovu.

Další kontroverzí je obal knihy Zpronevěra, který má znaky snahy o kopii propagačního materiálu filmu ONEMANSHOW: The Movie od známého Youtubera Kazmy Kazmitche alias Kamila Bartoška. Na obálce jsou zobrazeny rozházené dolarové bankovky, což je podobné jako na propagačním materiálu zmíněného filmu. Očekávaná nápaditost bohužel chybí.

Osobní život Husičky alias Pana Plešatého

Pan Plešatý alias Jindřich Husička je ženatý s manželkou, která nosí přezdívku Paní Plešatá. Youtuber, který dle vlastních slov miluje řízení vozidel a svobodu, kromě knihy „Taxikář“ napsal i knihu pro děti s titulem Plyšáčkové pohádky.

Pan Plešatý a nový život

Husička, jehož internetovou tvorbu diváci znají pod pseudonymem Pan Plešatý, prožil bouřlivá léta jako pražský bezdomovecký taxikář. Žil přes rok ve Španělsku a když se vrátil zpět do Česka, věděl, že chce začít znovu a jinak. S pomocí manželky Paní Plešaté, se kterou se seznámil nedlouho po návratu do České republiky, se mu podařilo dostat se ze dna a začít žít „normální život“.

Jindřich Husička dnes bydlí s rodinou v Karlových Varech, ve městě, do kterého se dle jeho slov zamiloval, kde píše, tvoří, natáčí a užívá si života.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama