Betsy McCaughey

15. 11. 2023

Komentář

Demokraté tvrdí, že volební podvody jsou mýtus. Ale videa nelžou.

Přetočte pásky:

1. listopadu zrušil connecticutský soudce William Clark výsledky primárek starosty Bridgeportu a označil videozáznamy o možných podvodech za „šokující“. Wanda Geter-Patakyová, místopředsedkyně městského demokratického výboru Bridgeportu, byla podle všeho zachycena na videu, jak cpe hrsti hlasovacích lístků do schránky před radnicí.

25. října byl v Patersonu ve státě New Jersey obviněn úřadující předseda městské rady Alex Mendez z toho, že ve svém okrsku osobně shromažďoval velké množství korespondenčních hlasovacích lístků, ničil hlasovací lístky, které mu nevyhovovaly, a nahrazoval je lístky, které ho falešně vybíraly. Generální prokurátor státu New Jersey Matthew Platkin uvádí, že Mendez „osobně pozoroval z vozidla své manželky, jak byl před volbami do haledonské poštovní schránky vysypán velký, těžký pytel, zcela naplněný volebními lístky“.

2. listopadu ve Springfieldu ve státě Massachusetts byl kandidát na starostu Justin Hurst přistižen městskými volebními úředníky za údajné kupování hlasů během předčasného hlasování. Na videozáznamu je zachyceno, jak jsou osoby vysazovány v černých vozech Suburbans a Expedition a vstupují na radnici, aby hlasovaly. Když vycházejí, muž „vytahuje něco, co vypadá jako velký balík peněz“, a odlepuje z něj bankovku pro každého jednotlivce, uvádí se v místopřísežném prohlášení volební komisařky Gladys Oyola-Lopezové.

Během jednoho týdne byli ve třech velkých severovýchodních městech dopadeni volební podvodníci.

Levicové organizace, jako Brennanovo centrum pro spravedlnost a Liga ženských voličů, tvrdí, že volební podvody jsou „fantomem“ a „extrémně vzácné“. Nevěřte tomu. Důkazy jsou všude kolem nás.

Podvádění je díky opatřením prosazovaným demokraty, včetně všeobecného korespondenčního hlasování a bezobslužných volebních schránek, velmi snadné.

Nyní je čas pečlivě prozkoumat volby v roce 2023 a odstranit zjevné nedostatky. Podvody by neměly rozhodovat o výsledku vysoce důležitých celostátních voleb v roce 2024.

V primárkách na starostu Bridgeportu v roce 2023 vedl demokratický kandidát John Gomes, dokud nebyl v závěru procesu rozdrcen, když byly sečteny chybějící hlasy ve prospěch stávajícího starosty Joea Ganima.

Jeden z bridgeportských voličů označil používání absenčních volebních lístků za „uměleckou formu“. Tato „umělecká forma“ může částečně vysvětlovat, jak se Ganimovi, který byl starostou Bridgeportu v letech 1991 až 2003 – než si odseděl sedm let ve federálním vězení za vydírání, vymahačství, podávání falešných daňových přiznání a další trestné činy – podařilo po propuštění z vězení zinscenovat návrat a vyhrát volby v letech 2015 a 2019.

V Connecticutu zpívají demokraté jednu písničku: Podvody jsou „jedinečné pro Bridgeport“ a jinde nejsou problémem. Omyl.

V loňském roce byl John Mallozzi, tehdejší předseda Demokratické strany ve Stamfordu, odsouzen za padělání a nepravdivá prohlášení týkající se volebních lístků. Jeho lest byla odhalena, když se volič uvedený na falešném absenčním hlasovacím lístku skutečně dostavil k volbám.

Republikánští zákonodárci v Connecticutu usilují o zlepšení bezpečnosti hlasování. Republikán Doug Dubitsky říká, že „přesně to samé by se mohlo dít v každé obci v tomto státě“. Demokraté, kteří ovládají obě komory státního zákonodárného sboru a všechny celostátní úřady, však zpřísnění volebních postupů odmítají.

To není těžké vysvětlit. V celostátních volbách, včetně voleb na guvernéra nebo prezidenta, republikáni historicky vedou, dokud nejsou sečteny absentující hlasy ve městech v Connecticutu ovládaných demokraty.

Republikáni po celé zemi tlačí na zákonodárce jednotlivých států, aby zrušili volební schránky a zakázali třetím stranám shromažďovat obrovské množství vyplněných hlasovacích lístků, čemuž se říká „sběr“. Republikáni také chtějí používat software, který by porovnával podpis na korespondenčním hlasovacím lístku s podpisem na registračním formuláři voliče.

Demokraté se téměř všeobecně staví proti těmto opatřením a označují je za „potlačování voličů“. Spíše by se dalo říci, že jde o „potlačování podvodů“.

Vnímání nespravedlnosti je zhoubné. Na červnovém slyšení Výboru pro dohled a odpovědnost Sněmovny reprezentantů byly citovány průzkumy veřejného mínění, podle nichž 37 % voličů s demokratickou orientací a 71 % voličů s republikánskou orientací pochybuje o poctivosti voleb.

Většina evropských zemí vyžaduje, aby se voliči dostavili osobně, pokud nejsou mimo zemi nebo nejsou zdravotně postižení. Tyto země vyzkoušely korespondenční hlasování – a zrušily ho kvůli rozsáhlým podvodům.

Američané musí být chytřejší. Pohodlí by nemělo mít přednost před bezpečností. Než nastoupíte do letadla, musíte čekat ve frontě, než vám zkontrolují příruční zavazadla. Je to nepříjemné, ale stojí to za to.

Totéž platí pro hlasování. Když si v noci při volbách zapnete televizi a sledujete výsledky, chcete vědět, že výsledky jsou poctivé, ať už váš kandidát zvítězí, nebo ne.

Amerika má jeden rok na to, aby tuto práci zvládla.

Názory vyjádřené v tomto článku jsou názory autora a nemusí nutně odrážet názory Epoch Times.

Tento článek původně vyšel v rámci americké edice Epoch TImes

Přečtěte si také

Škola odmítla poskytnout rodičům náhled do obsahu filmu, který byl promítán dětem
Škola odmítla poskytnout rodičům náhled do obsahu filmu, který byl promítán dětem

Zastupitel města upozorňuje na „systémové ukrývání obsahu filmů“, které jsou promítány dětem ze základních škol v rámci festivalu Jeden svět na školách. Zjistil, že jako rodič ani jako zastupitel města nemůže do obsahů snímků nahlížet, aby zjistil, co je dětem promítáno.

Za klimatickou politikou se skrývají data z neexistujících teplotních stanic
Za klimatickou politikou se skrývají data z neexistujících teplotních stanic

Stovky klimatických stanic „duchů“ již nejsou v provozu, místo toho jsou jim přiřazovány teploty z okolních stanic.

Práce na směny zvyšuje riziko deprese a úzkostí. Výjimkou je jedna skupina…
Práce na směny zvyšuje riziko deprese a úzkostí. Výjimkou je jedna skupina…

Práce ve směnném provozu je spojena se zvýšeným rizikem rozvoje chorob či psychických problémů. To badatelé vědí již řadu let. Potvrdili také to, k čemu naši předci a starší lidé výzkum nepotřebovali...

TASS: Putin navrhl výměnu ministra obrany, Šojgua by měl nahradit Bělousov
TASS: Putin navrhl výměnu ministra obrany, Šojgua by měl nahradit Bělousov

Ruský prezident Vladimir Putin navrhl jmenovat dosavadního prvního místopředsedu vlády Andreje Bělousova ministrem obrany.

Polsko vybuduje opevnění na hranici s Běloruskem, aby čelilo migračnímu tlaku
Polsko vybuduje opevnění na hranici s Běloruskem, aby čelilo migračnímu tlaku

Polsko vybuduje opevnění na své hranici s Běloruskem, aby čelilo migračnímu tlaku, který podle něj organizovaně vytváří Minsk.